THT test (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

zvezdyca -> THT test (26.2.2005 16:53:38)

Cao!

Ce je mogoče katera delala ta test, koliko časa traja, da pridejo izvidi? In ali pridejo na dom ali h ginekologu?

Hvala!!!! :metulj:

nita -> THT test (26.2.2005 18:17:18)

Mislim, da sem dobila izvide v roku enega tedna in sicer na dom. Vzemi pa potem to s seboj k naslednjem pregledu k svojemu G.

L.P. Anita:rozica:

Pia73 -> THT test (26.2.2005 19:58:10)

Pri nas jih pošljejo h G. Samo sem pa mogla dat telefonsko številko in te baje pokličejo,če kaj ni v redu. Mene hvlabogu niso poklicali in so izvidi v redu. Ker nisem iz LJ, kri pa pregledajo samo v LJ, traja pri nas dva tedna. Javi izvide, kdaj si pa dala kri?

cat -> THT test (27.2.2005 15:08:37)

Čao, jaz sem dala kri v Lj. porodnišnici, skoraj takoj si na vrsti, sestre so prijazne, ginekolog ti naredi UZ, da zmeri pikico in potem ti vzamejo še kri.
Nič posebnega, samo mene je bilo tudi strh, ko sem šla tja, še posebej zato ker se bojim odvzema krvi oz. mi je rado slabo.
Drugače pa ti izvide pošljejo domov oz. te pokličejo v roku enega tedna, če ja kaj narobe. Za orientacijo, moj izvid je bil 1:20.000. To naj bi bilo zelo uredu in verjamem, da bo s tvojo pikico vse uredu!
:muca:&:duda:(19t,3/7)

zvezdyca -> THT test (27.2.2005 17:29:06)

Cao!

Kri sem dala 16.2. in še nimam nobenih izvidov, dala sem jo pa v izolski bolnici. Je pa tudi meni ful slabo, samo ko slišim, da bom morala dati kri...:ups:

Mirna* -> THT test (1.3.2005 20:25:34)

Mi lahko natancneje razlozite, kaj je THT.

Stran: [1]