Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 23:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A ti nekaj povem.... ? Samo ne mi rečt, da imaš novo, še toplo Lejdi. Ne, mam pa ravno prav stopljeno Milko . Vtakni si jo nekam, saj veš kam. Pod poušter, za sladke sanje :).
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 23:36:41
|
|
|
|
CatJa
|
Če dobro razumem, ni šlo ravno za kaprico zvezdnice: He said the Caesarean was moved forward from its originally planned date "for medical reasons" so that the babies could be born "in the best conditions." Pa ziher sta spet spravla dva luškana otročka na svet
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 23:38:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Pa ziher sta spet spravla dva luškana otročka na svet A prav danes sta se rodila?
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 23:52:42
|
|
|
|
CatJa
|
Mislim, da je pisalo v soboto. Zakaj? Si šla astrološko karto računat?
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 8:22:55
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao. Denar bo baje namenjen v dobrodelne namene, kar se mi zdi od njiju zelo lepo.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 8:39:59
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Samo te zvezdnice so pa res razvajene, a sploh še katera rodi brez cesarskega? Al pa pomehkužene, kaj pa vem. Sicer pa lepo, čestitke, a ne. In kaj tebe boli če rodijo s CR. Od kdaj je CR nekaj slabšega?
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 9:14:34
|
|
|
|
karinka
|
No, saj je bil ža čas da rodi, ker se je cel svet ukvarjal samo še s tem ali je že rodila ali še ni. Kot da jo to najbolj pomembno !
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 9:15:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao. Itak gre vse v dobrodelne namene.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 14.7.2008 9:17:40 >
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 9:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao. Denar bo baje namenjen v dobrodelne namene, kar se mi zdi od njiju zelo lepo. Meni je tudi to zelo lepo in vsaka čast, da bosta tko naredila Vseeno pa mislim, da bi se lahko malo manj izpostavljala glede njjujenga dobrotništva...mislm, veliko je na svetu dobrotnikov, ki ne obešajo na velik zvon komu vse so že pomagali in koliko denarjo se že dali v dobrodelne namene, onadva pa se mi zdi, da si s tem samo delata veliko reklamo, očitno jima je kul, da cel svet ve kako sta "dobra" . Ma sej konec koncev je vseeno, važno, da res pomagata, za kar jima lahko samo Pa čestitke družinici!
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 14:52:06
|
|
|
|
HuAnita
|
Vseeno pa mislim, da bi se lahko malo manj izpostavljala glede njjujenga dobrotništva...mislm, veliko je na svetu dobrotnikov, ki ne obešajo na velik zvon komu vse so že pomagali in koliko denarjo se že dali v dobrodelne namene, onadva pa se mi zdi, da si s tem samo delata veliko reklamo, očitno jima je kul, da cel svet ve kako sta "dobra" . IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Gotovo jih je, pa ne razglašajo, ampak po moje to javno naredita, da še koga spodbudita, da kaj daruje. Mislim, da sem brala, da je C. Aguilera tudi fotke svojega sina prodala za ful ke$a, pa nisem zasledila, da bi to dala v dobrodelne namene....
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 14:54:11
|
|
|
|
Anonimen
|
HuAnita, komaj sem razbrala kaj si povedala ... ja, ja sej pravm...glavno, da pomagata in če pri tem še koga vzpodbudita, da ravna isto pa toliko bolje.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 17:00:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mislim, da je pisalo v soboto. Zakaj? Si šla astrološko karto računat? Aha, hvala, sem novico zasledila na delo.si pa mi je datum usel . Mislila sem, da je 13.7., tako kot Micica.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 14.7.2008 17:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao. Denar bo baje namenjen v dobrodelne namene, kar se mi zdi od njiju zelo lepo. Sposobna sta. Dobra prodajo in se za toliko otrok se jima da skrbet. Svaka cast.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?