Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 14:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo te zvezdnice so pa res razvajene, a sploh še katera rodi brez cesarskega? Al pa pomehkužene, kaj pa vem. Sicer pa lepo, čestitke, a ne.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 14:26:51
|
|
|
|
Annny
|
A ni tako, da so dvojčki velikokrat rojeni s CR...ja, res pa je, da zvezdniki CR lahko lepo naročijo, pa je Oh, jaz bi tudi imela dvojčka- fantka in punčko, to mi je res tako lepo
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 14:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica še katera rodi brez cesarskega?
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 14:30:41
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny A ni tako, da so dvojčki velikokrat rojeni s CR...ja, res pa je, da zvezdniki CR lahko lepo naročijo, pa je Oh, jaz bi tudi imela dvojčka- fantka in punčko, to mi je res tako lepo Jaz bi pa imela takege ljubčka! (Brada Pitta...) Ja, one baje CR naročijo, da si ne raztegnejo preveč bokov,,,,,
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 15:17:37
|
|
|
|
Ancy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Samo te zvezdnice so pa res razvajene, a sploh še katera rodi brez cesarskega? Al pa pomehkužene, kaj pa vem. mogoče pa obstaja možnost/razlog da je bil dejansko potreben???
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 15:21:03
|
|
|
|
Šarki
|
čudn da se ni že prej slomila k je sama kost
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 15:48:15
|
|
|
|
janjja
|
Po moje je pri dvojčkih carski rez kar potreben, čeprav bi ona verjetno ga imela tudi če bi bil samo en in ne dva.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 16:14:17
|
|
|
|
Rosada
|
Šta je to Brangellina?Ja vidim samo neku djevojku in muškog.Ko je to?Šta piše nešto na engleskom?Ne znam u čemu se radi.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 16:18:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Brad Pitt je glumac, a njegova žena je Angelina Jolie, takođe glumica.Oni su vodili ljubav i danas je Angelina rodila blizance- djevojčicu i djećaka.Razumiješ, Rosada draga?
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 16:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR IZVIRNO SPOROČILO: Ankica še katera rodi brez cesarskega? Pardon, carskega. Lapsus lingue. Ja, res je pri dvojčkih carski porod bolj pogost, ni pa nujen. In kolikor sem brala, je Angie prvo deklico tudi rodila s carskim, ker jo je bilo strah. Pa naj bi bila ena najbolj samozavestnih žensk. Pa še ceeel kup drugih zvezdnic tudi naroči CR. Saj se v drugo ne mislim vpičit, le to me vsakič malo spodbode, no, ker zgleda, kot da je carski rez ena taka piknik zadeva, dejansko pa gre za konkretno operacijo, ki s sabo prinaša veliko več možnosti za komplikacije kot en naraven porod. Ja, saj vem, kakor komu paše .
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 17:16:00
|
|
|
|
Lunc_a
|
že prvo hčerko je rodila z cr.ker ni hotels rodit, je itak že sama priznala da se naravnega poroda zelo boji blabla bla.....
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 17:53:51
|
|
|
|
SANDY
|
če se še tko fejst matram, se mi ta angelca ne dopade...
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 18:01:20
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny A ni tako, da so dvojčki velikokrat rojeni s CR...ja, res pa je, da zvezdniki CR lahko lepo naročijo, pa je Oh, jaz bi tudi imela dvojčka- fantka in punčko, to mi je res tako lepo mogoče sta tudi to naročila
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 18:02:16
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rosada Šta je to Brangellina?Ja vidim samo neku djevojku in muškog.Ko je to?Šta piše nešto na engleskom?Ne znam u čemu se radi. ooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 18:11:42
|
|
|
|
hubi
|
Za carski rez se odločijo zato, ker so prikladno v narkozi še za liposukcijo trebuha in bokov.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 18:15:51
|
|
|
|
alička
|
[/quote] Pardon, carskega. Lapsus lingue. Ja, res je pri dvojčkih carski porod bolj pogost, ni pa nujen. In kolikor sem brala, je Angie prvo deklico tudi rodila s carskim, ker jo je bilo strah. Pa naj bi bila ena najbolj samozavestnih žensk. Pa še ceeel kup drugih zvezdnic tudi naroči CR. Saj se v drugo ne mislim vpičit, le to me vsakič malo spodbode, no, ker zgleda, kot da je carski rez ena taka piknik zadeva, dejansko pa gre za konkretno operacijo, ki s sabo prinaša veliko več možnosti za komplikacije kot en naraven porod. Ja, saj vem, kakor komu paše . [quote/] To CR in zvezdnicami tudi mene pogreje. Tudi skoraj nobena slovenska "zvezdnica" mi rodila po naravni poti.
< Sporočilo je popravil alička -- 13.7.2008 18:16:41 >
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:10:53
|
|
|
|
Pikec
|
Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:15:51
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao. otroci so jim samo biznis. se mi prou zdi kok se angelina ukvarja z vsemi kokjihžemata.
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:21:08
|
|
|
|
Annny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Prve slike dvojčkov sta prodala za 11 mio$.... Jao. Veš kaj, jaz bi naredila isto..saj bo itaq za otroke ostalo. Če imata to možnost, super, jim privoščim!
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:22:03
|
|
|
|
Pikec
|
saj bo itaq za otroke ostalo
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
11 milijonov bosta dala v dobrodelne namene.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:23:16
|
|
|
|
Annny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR saj bo itaq za otroke ostalo
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:33:05
|
|
|
|
Annny
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady 11 milijonov bosta dala v dobrodelne namene.
|
|
|
|
RE: Brangellina-dvojčka, fantek in punčka sta... 13.7.2008 19:44:37
|
|
|
|
SANDY
|
kdo pa jih ne bi prodal za tolk dnarja..neumn je tabloid k jih bo odkupil za tolk
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?