|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregledi
12.7.2008 18:00:40   
mircek
Mene pa neki zanima. Nazadnje sem imela ultrazvok v 32. tednu, dojenček je bil obrnjen vodoravno. Sedaj sem noseča 37 tednov in 5 dni. Od takrat nisem imela UZ niti nobenega vaginalnega pregleda. Pregled oz CTG drugi imam v torek. Ali naj opozorim G na lego otročka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregledi
12.7.2008 18:35:44   
gajka
Mislim, da je najbolj pomembno, da jih na to opozoriš v P, ko se bo porod začel. Čeprav, a kakšnega zunanjega obrata pa tvoja G še ni predlagala?

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2008 18:48:54   
mircek
Ne. Od zadnjega UZ ni sploh še nič omenila lego otročka. Napotnico mi je tut že dala za v P.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2008 19:49:30   
Naja30
Čudno, ker ponavadi spremljajo, kdaj se bo otrok obrnil.
Vsekakor omeni na pregledu v P.

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2008 12:16:15   
andrejaboris
Jaz sem v 1. nosečnosti imela zadnji uz v 22 tednu in isem imela pojma kak je obrnjen in ko sem to rekla G. je rekel, da če ni nič narobe ne delajo 3. UZ.  Tak da ko sem šla rodit ni noben vedo kak je obrnjen! Pa je blo na srečo vse ok!!!  Lahko pa tut ob dotiku trebuuser posted image obrnjen!

vso srečo

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2008 13:56:59   
AnciM
Saj vsaki nosečnici pripadata le dva UZ; potrditveni in morfologija. Lego otroka pa G lahko določi tudi na otip. Pri mojem pa se že na daleč vidi kje ima hrbet in potem po brcah hitro ugotovim, kje so nogice in kje rokice.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!