Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 13.7.2008 9:38:52
|
|
|
|
ronja
|
Lahko se edino tolažiš s tem, da je zdaj srečna tam, ker si pač vsak želi bit ob svojem srčku... In pa mogoče skype, gtalk, da se boste vsaj slišali (in eventuelno videli prek kamere) vsak dan. Tako bo mogoče tudi malemu lažje. Pa na morje boste lahko šli . Moja tašča je tudi fajn, malo je treba včasih krotit njeno vsiljivost, ampak bi pa za nas naredila vse. In ker jo kroti itak lubi, jaz nimam (več) kakih hudih skrbi zaradi nje . Ne bi si pa želela stanovat skupaj in ona tudi pravi, da mladi in stari niso za skupaj. Tako je pa super, ravno prav daleč .
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 13.7.2008 10:05:26
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin IZVIRNO SPOROČILO: lenika Iz kakšnega razloga se je pa preselila v Umag? Partner, ki jo je kar nekaj let čakal. Upam, da bo srečna. Res lepo prebrati kaj takega (glede na cel post). Tudi jaz želim tvoji tašči, da bo srečna in verjamem da na vnuka in snaho ne bo kar tako pozabila . Najbrž je res kar šok, ko imaš v isti hiši nekoga (taščo) na katero si se gotovo lahko vedno zanesla, sedaj pa je praktično čez noč kilometre daleč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.7.2008 19:44:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?