Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 9.7.2008 16:05:34
|
|
|
|
alička
|
Lepo je prebrati, za spremembo kaj lepega o taščah ! Jaz moje ne morem tako zelo pohvaliti kot ti svojo Nalin, je pa vseeno nezamenljiva, vedno pripravljena pomagati, smo včasih ji je treba"narisat" kaj bi rada ali kaj mi ni všeč. Pa nikoli ne zameri in vedno je tako kot jo prosim. Hvala taščica !
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 9.7.2008 17:17:42
|
|
|
|
ursalara
|
Nalin res je lepo prebrati da se razumeš z svojo taščo in iz tvojih postov je razvidno kako jo spoštuješ,je pa res malo težka situacija za tvojega sončka ki mu je krajšala prosti čas!
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 9.7.2008 21:11:49
|
|
|
|
vaney
|
super za tako super taščo jaz tudi moje ne zamenjam, živi 3 km stran, pa če ona ne pride k meni, grem kar jaz k njej in mi je prav čudno, če je par dni ne vidim...pa Anže je tudi čsito nor na njo že zdaj
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2008 22:08:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.7.2008 22:10:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 9.7.2008 23:00:06
|
|
|
|
Blejka26
|
tudi midve s taščo zelo dolgo nisva bile v dobrih odnosih..sedaj pa se je vsaka od naju malo spremenila in je vse drugače.Živimo skupaj in res mi pomaga kar mi lahko..
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 9.7.2008 23:03:00
|
|
|
|
massylou
|
Ah, ja. Tudi mi sanjamo o lastni strehi nad glavo, o sanjski tašči... Vesela sem zate. No, za fajn taščo, ne za to, da je šla. Saj se boste navadili, tudi malčka se bosta. Malo cajta boš rabila, da se sprijazniš. Veš, boš pa potem še toliko bolj vesela, ko jo boš spet videla in boste kak dan preživeli skupaj. Je pa dobra stvar v tem, da je šla živet "na morje". To bo še luštno!!! Fajn tašča na fajn dopustu... super kombinacija. In nepozabne počitnice za malčka. Je pa zelo uvidevna, da se je sama umaknila in vam prepustila prostor pod soncem. In najbrž se tudi sama zaveda, da dolgoročno stari in mladi niso za skupaj (z redkimi izjemami). Želim ti, da ... saj ne vem, kaj naj ti zaželim. Da boš imela v službi čimveč dopusta, da boste lahko šli čimvečkrat k babici. In da bo čas privajanja na dom brez ljube osebe minil karseda hitro. in ne več .
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 9.7.2008 23:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin Ampak jaz bi mojo taščico rada nazaj A ne pride nic vec na obisk ?
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 6:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ko bi človek lahko to večkrat bral. Samo zgleda, da je že pač tako. Tiste, ki svoje tašče ne prenašajo živijo z njimi, tiste, ki jih obožujete pa jih ne morete meti pri sebi. Sranje ja. Ja, tole je pa še kako res . Kaj bi dala, da bi moja tašča živela malo bližje!!!
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 8:16:28
|
|
|
|
Vešča
|
No, če imaš tako super taščo in jo vsi pogrešate, potem res ne vidim nobenega razloga, zakaj ne bi ostali v tesnih stikih še naprej. Ne bodi ena od lenih riti, ki se ji ne da zapeljati nekaj kilometrov na obisk. Razen če se je preselila več kot 50 km stran - ampak še vedno imate vikende.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 11:25:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 11:40:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ko bi človek lahko to večkrat bral. Samo zgleda, da je že pač tako. Tiste, ki svoje tašče ne prenašajo živijo z njimi, tiste, ki jih obožujete pa jih ne morete meti pri sebi. Sranje ja. Ja, tole je pa še kako res . Kaj bi dala, da bi moja tašča živela malo bližje!!! Moja pa je glih toliko oddaljena, kolikor si jaz želim.
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 13:07:38
|
|
|
|
ronja
|
Moja pa je glih toliko oddaljena, kolikor si jaz želim. Moja tudi.
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 13:27:07
|
|
|
|
Mateja82
|
Je prav prijetno kaj pozitivnega prebrati o taščah . Jaz se s svojo tud dobro razumem in sem srečna da je tako.
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 14:02:17
|
|
|
|
lenika
|
Iz kakšnega razloga se je pa preselila v Umag?
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 14:03:01
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Iz kakšnega razloga se je pa preselila v Umag? Razlog je bila močna želja po čim večji oddaljenosti od snahe.
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 14:12:53
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lenika Iz kakšnega razloga se je pa preselila v Umag? Razlog je bila močna želja po čim večji oddaljenosti od snahe. Ne jaz to resno sprašujem.
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 14:13:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lenika Iz kakšnega razloga se je pa preselila v Umag? Razlog je bila močna želja po čim večji oddaljenosti od snahe. Ne jaz to resno sprašujem. Verjamem da resno sprašuješ. Meni pa ni do resnih odgovorov. Mogoče pa mam vseeno prav.
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 14:15:13
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: lenika Iz kakšnega razloga se je pa preselila v Umag? Razlog je bila močna želja po čim večji oddaljenosti od snahe. Ne jaz to resno sprašujem. Verjamem da resno sprašuješ. Meni pa ni do resnih odgovorov. Mogoče pa mam vseeno prav. Sja nisem vprašala tebe.
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 15:16:03
|
|
|
|
Vešča
|
To je pa super, imeti taščo v Umagu. Jaz bi vsak vikend hodila k njej na morje (bi si nabavila tiste napihljive jogije, da bi lahko po tleh spali). Mož naj pa gradi hišo
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 19:22:57
|
|
|
|
Skratek46
|
Blagor se tebi meni je moja zadnjič pribila(ker ji je moj rekel da se neha vmešavat), da sm mu to jst napolnila glavo in da zdej vidi da kake razlike so v kulturi in da se prav čuti da sm drugačne RASE...pazi to-ne nacionalnosti, ampak RASE...Ne veš al bi se zjokal al se smejal. Blagor se tebi srečkica, ki imaš tako taščo-take so zlata vredne!
|
|
|
|
RE: Naslov Tašča-spet a malo drugače 10.7.2008 21:44:20
|
|
|
|
mateyka
|
eh, Skratek46, ne se sekirat za take štose - slovenska "rasa" je itak "neodoljiva" sicer pa, moj mož bi se 100% strinjal in njegova "rasa" je oddaljena 3000km, nismo sosedi kot z italijansko raso mislim pa, da boš napredovala v narodnost, ko se ji bo rodil prvi vnuk
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 9:10:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 9:11:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.7.2008 9:12:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?