|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neredne M in Klomifen
8.7.2008 16:54:01   
Anonimen
lep pozdrav!
imam problem in upam da mi boste pomagale! imam zelo neredne menstruacije oziroma letos sem jo imela samo na začetku leta potem pa nič več! z partnerju načrtujema naraščaj že dve leti sedaj pa mi je ginekoliginja predpisala klomifen in čakam na to da zbolim ampak nič ne kaže na to! in me zanima če je katera imela iste probleme in kaj je naredila? jaz sem že hotela začeti jemati klomifen pred menstruacijo a je lahko kaj narobe če ga začnem jemati že prej!
upam da mi boste pomagale ker ginekologinja mi ne in jo moram zamenjati!!!

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.7.2008 23:26:28 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte
8.7.2008 18:51:49   
Anonimen
Preberi navodila. Mislim, da so punce enkrat pisale, da pri amnoreji oz. izostanku M lahko K vseeno začneš jemat. Ali pa še enkrat pokliči k G ali v lekarno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 19:17:43   
Abra
To ni vprašanje za ta forum, ampak za zdravnika! Sem pa prepričana, da moraš najprej menstruacijo dobit, preden začneš s klomifenom. Za sproženje menstruacije so druge tablete. Klomifen stimulira jajčnike, da pride do ovulacije, začne se ga pa vedno jemat v začetku ciklusa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 19:26:10   
s.k..
biba hvala za odgovor mal si mi pomagala imam pa še eno uprašanje zakaj so določene osebe na tem foromu tako nesramne če se lahko tako izrazim ker sem že enkrak nekaj spraševala in sem dobila tako čuden odgovor

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2008 9:48:06   
Abra
Čudna vprašanja, čudno odgovori ... jaz sem ti skušala povedati, da klomifen tbl. niso bombomnčki. Seveda lahko na svojo odgovornost marsikaj jemlješ ... če pa hočeš, da ti kaj pomaga, je potrebno jemat po predpisanem protokolu, ampak tega nisi hotla slišat. Sicer pa, če nimaš menstruacij, ti ni treba čakat dve leti, ker imaš očitno problem in si čimprej priskrbi napotnico za neplodnostno ambulanto. Če ti je G noče dat, stopi do osebnega zdravnika. Pa malo si preberi, kako delujejo reproduktivni organi in čemu je klomifen namenjen, potem ti bo tudi jasno, kdaj se ga jemlje, predvsem pa, da to ni nedolžno zdravilo, ki ga nekateri ginekologi kar tko predpisujejo. Med jemanjem je namreč priporočljiva ultrazvočna kontrola. Zato, da se vidi, ali sploh reagiraš nanj in predvsem zato, da ne pride do kake hiperstimulacije, ki je v najhujših primerih tudi smrtno nevarna.
Zato je to vprašanje za zdravnika in ne za laični forum. Če sem s tem odgovorom nesramna, pa tudi uredu, sem ti (upam) vsaj malo osvetlila zadevo

(odgovor članu s.k..)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?