Abra -> RE: pomagajte (9.7.2008 9:48:06)
|
Čudna vprašanja, čudno odgovori ... jaz sem ti skušala povedati, da klomifen tbl. niso bombomnčki. Seveda lahko na svojo odgovornost marsikaj jemlješ ... če pa hočeš, da ti kaj pomaga, je potrebno jemat po predpisanem protokolu, ampak tega nisi hotla slišat. Sicer pa, če nimaš menstruacij, ti ni treba čakat dve leti, ker imaš očitno problem in si čimprej priskrbi napotnico za neplodnostno ambulanto. Če ti je G noče dat, stopi do osebnega zdravnika. Pa malo si preberi, kako delujejo reproduktivni organi in čemu je klomifen namenjen, potem ti bo tudi jasno, kdaj se ga jemlje, predvsem pa, da to ni nedolžno zdravilo, ki ga nekateri ginekologi kar tko predpisujejo. Med jemanjem je namreč priporočljiva ultrazvočna kontrola. Zato, da se vidi, ali sploh reagiraš nanj in predvsem zato, da ne pride do kake hiperstimulacije, ki je v najhujših primerih tudi smrtno nevarna. Zato je to vprašanje za zdravnika in ne za laični forum. Če sem s tem odgovorom nesramna, pa tudi uredu, sem ti (upam) vsaj malo osvetlila zadevo
|
|
|
|