Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo 29.7.2008 11:20:12
|
|
|
|
Bethany
|
Tudi jaz sem že z dopusta. 22. in 23. teden nosečnosti sva z možem preživela v priljubljeni Grčiji, na Kreti. Se sicer super počutim in vse je bilo ok, mogoče samo malo težje za prenašat 2 uri letenja pa vročino dol. Je pa bilo morje super osvežujoče in čisto, da je bil užitek se namakati. Da o odlični grški hrani niti ne govorim. Skratka, super zadnji dopust v dvoje.
|
|
|
|
RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo 29.7.2008 12:30:26
|
|
|
|
NATAŠI
|
jaz sem bila na morju v sedmem mesecu nosečnosti .. šla sva v začetku julija v Vodice. ... in bilo je super
|
|
|
|
RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo 4.8.2008 20:39:07
|
|
|
|
AnciM
|
Pravkar prišla s Paga (35 teden). Bilo je super, sploh plavanje v morju, ko končno nič ne tišči in ne boli. Samo ležanje na plaži je pa prava muka. Še dobro da obstajajo zložljivi stoli.
|
|
|
|
RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo 5.8.2008 9:45:05
|
|
|
|
_katja_
|
Jaz sem bila v Istri v 22 tednu in potem v 24. Nato en teden po Avstrijskih jezerih, sedaj grem pa še v 28 tednu v Istro za en teden. Potem pa upam, da še za kakšen podaljšan vikend. Meni paše sprememba okolja. Je pa res, da moraš met en dobr stol, en ležalnik in udobno posteljo. Ker na plaži na trdem pa res ni za ležat. Sem pa večinoma v senčki oz. če se kaj sončim si pokrijem trebušček. Pa plavanje super paše!!!!! Sploh mi je blo zakon v Avstriji ko ni bilo vroče. Vsaka naj gre oz. ne gre kakor njej paše. Meni vem, da paše morje:)))) lp K
|
|
|
|
RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo 5.8.2008 14:02:32
|
|
|
|
gbranka
|
jaz nosečnost jemljem kot noramlen pojav in zaradi tega niti približno ne odpovedujem dopustov... je pa to moja tretja nosečnost. V prvih dveh sem bila noseča komaj par tednov, sedaj pa sem bila kakih 16, ko sem šla za 10 dni na morje. Izogibala sem se peklenski vročini (ležanje v senčki, kopanje normalno, hoja po soncu do plaže in s plaže mi je pa nagajala- nujno sem rabila klobuk, sicer sem imela grozne glavobole-imam pa svežo tokso, tako da je lahko tudi to vzrok). Drug teden pa grem za 5 dni v toplice. toliko dopusta kot ga mam letos v planu še nsiem imela nobeno leto. Torej ne vidim razloga za zdrave nosečnice, da bi se odpovedale dopustu. je pa stvar presoje posameznice.
|
|
RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo 5.8.2008 20:23:48
|
|
|
|
redhouse
|
Jest sm bla na morju od 29. do 32. tedna, na Pagu. Šli smo sicer tri tedne prej kot običajno, zato ker sem prvič in nisem mela pojma kako se bo razvijala moja nosečnost, a bom zatekala.... No, nč se ni zgodil, tud če bi bla zdej na morju bi blo čist OK, sem bla zdej podaljšan vikend na Bledu, spet aktivno, sprehodi in tud plavanje, pa sem v 35 tednu. Na morju je blo super, velik sem plavala, vsako jutro najprej sprehod, potem plavanje, ker je res super občutek, ko si tako lahek v vodi. Drugač pa bl v senci in je blo res super. No, tud drugač nimam nobenih težav, če jih imate, pa verjamem, da so kakšni pomisleki in strahovi.
|
|
|
|
RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo 5.8.2008 22:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo ravno iz morja, bili smo na Pagu. Po kopanju v morju sem si preoblekla kopalke, na soncu se nisem cvrla,... drugače pa nič posebenega, se mi zdi da bi bilo isto, če ne bi bila noseča.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?