|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo
7.7.2008 16:29:10   
loveforever
no me zanima koliko nosečk vas gre na morje kam greste in s kokimi tedni. ste povsem brez problemov in ali je katera morje odpovedala in zaradi kakšnih vzrokov? 

jaz še namreč nisem prepričana zaradi izcedkov, namenjena pa sem na otok pag
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko noseečk na morje-koliko odpovedalo
7.7.2008 16:43:07   
Ploha
jst sm na morje šla za 3 dni od petka do nedelje, noseča dobrih 9 tednov, mele sm oz. ga še mam vnetje, pa sm glih tako šla,....

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 16:58:51   
Tedi77
Jaz sem ga odpovedala. Pa ne zaradi težav, pač pa zato, ker sem na bolniški in mi zdravniška komisija ne dovoli. Nočem izzivati in si nakopati kakšnih birokratskih težav.

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 17:05:43   
loveforever
jst sm na morje šla za 3 dni od petka do nedelje, noseča dobrih 9 tednov, mele sm oz. ga še mam vnetje, pa sm glih tako šla,....

pa ni bilo nič narobe? si se dobro počutla. kaj pa g ti je rekla da lahko greš in kam si šla?

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 17:06:12   
Anonimen
Jaz sem imela izcedke in sem mislila, da bom morala letos izpustiti dopust ... no pa so se pred dobrimi dvemi tedni končali in G mi je dovolila iti na morje ... in sem bila ta vikend na Pagu, v začetku avgusta grem pa še za vikend v Umag nato pa v Trogir ... bom pa takrat v 6. mesecu (sedaj pa sem v 19. tednu).
Če se vredu počutiš in če je v avtu in v apartmaju klima pa sploh ni problema ;) Plavanje neverjetno dobro dene!

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2008 17:06:49   
loveforever
Jaz sem ga odpovedala. Pa ne zaradi težav, pač pa zato, ker sem na bolniški in mi zdravniška komisija ne dovoli. Nočem izzivati in si nakopati kakšnih birokratskih težav.

ja takšna zadeve so pa malo bol zakomplicirane, s tem se pa ni za špilat, da te kakšna nezaželena oseba kje sreča...

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2008 19:10:22   
majaS80
JAZ SEM BILA SEDAJ 2 TEDNA V POREČU, SEM V 29 TEDNU IN JE BILO VSE OK.
GREM PA ŠE AVGUTA ZA 1 TEDEN.
DOSTI LAŽJE PRENAŠAŠ VROČINO NA MORJU KOT DOMA... ČE PA SE TI ZDI VODA UMAZANA ALI IMAŠ KAKŠNE TEŽAVE PA RAJE UPORABIŠ TAMPON ZA NOSEČNICE....

LEP DOPUST ŽELIM.

MajaK

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2008 19:21:21   
AnciM
Jaz grem v 35 tednu za 10 dni na Pag.  Do sedaj nimam nobenih težav, razen da gležni zatekajo v tej vročini. Baje pri tem zelo morje pomaga. user posted image   Če bo pa dol slučajno (bog ne daj) kaj narobe, pa v avto in proti SLO. Če zdržim do Postojne super, sicer pa spoznam Reško porodnišnico. user posted image

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2008 19:25:08   
pomar*ANČA*
jaz bom noseča 24tednov in greva v pakoštane. na morju in v morju lažje prebnašam svojo težo, tako da jaz se počutim zelo dobro na morju. 

(odgovor članu majaS80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2008 21:10:53   
cgorjanc
ja jaz grem tud na morje ,noseča sem 18 tednovin sicer v Poreč oz.Črvar

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2008 8:05:31   
brkn83
no js grem tudi na morje, sej se trenutno počutim super. Namreč 17. imam prvi pregled 19. pa že grem na morje. Takrat pa bom noseča 9 tednov, oziroma bom v 10 tednu.

Gremo pa kampirat in to na Pag- za 14 dni. Js upam, da se bom tudi tam počutila tako dobro kot se sedaj doma.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2008 8:38:46   
_MaNjA_
Z možem sva se pa letos odločila, da ostaneva doma. Sem v 31. tednu.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2008 10:51:52   
mojsoncek
Jaz sem 17. in 18. teden nosecnosti prezivela na dopustu (na Pagu). Malo so me se mucile vrtoglavice, ampak se je na dopustu vse uredilo, pa se tezav s cvetnim prahom nisem imela. Sprememba je vedno dobrodosla.

Ce bi imela kaksne hujse tezave, pa verjetno ne bi sla nikamor.

Pa kaksen posvet z G v primeru tezav tudi ne skoduje.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _MaNjA_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2008 11:21:38   
srki
Jaz ne grem, ker že tako ali tako nismo imeli namena iti. Če bi šla, bi šla pa junija ali pa v začetku julija, ker moj ima ponavadi dopust šele drugi teden v avgustu in mi nekako ni, da grem s takim trebuhom, ker imam že poln kufer vožnje z avtom, pa se mi ne da, pa še ta vročina. Tako da gre moj sam s tamalim in še mojega brata vzamejo, gredo pa bolj proti koncu avgusta. Takrat pa sploh ni šans, da grem.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2008 11:33:33   
julika
jaz sem ravno prišla iz morja.smo bli za en teden v poreču.sem pa v 19. tednu zdaj.blo je ful fajn.sem se boljše počutila kot pa doma,čeprav nimam nekih problemov v nosečnosti.pa mislim, da se je user posted image  tud dobro počutil.tudi s sončenjem ni blo problemov, pač malo več mazanja in malo več v senci kot ponavadi user posted image  tak da priporočam,če nimate kakšnih večjih problemov.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2008 14:47:36   
Ploha
loveforever:  ja nič ni blo narobe, tm sm bolj pazila na higieno, kopala se nism, uporabljala sm eno kremo k se vstavlja v nožnico, da so se stvari umirile, drgač sm se počutila pa bolj kot doma, sej se doma tud dobr, ker nimam nekih hudih slabosti, tam sm se pa še bolj..., G nism nč prašala, ker je bla na dopustu, so nam pa v zgodnji MŠ povedal da lohk gremo,...
sm šla pa poj dons k svoji G, da pogleda da vnetje, pa sm dobla neke svečke, pa bris mi je vzela, pa UZ nardila, tko da je v redu,...

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.7.2008 14:48:00   
Ploha
aja šla sm pa na slo. obalo

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.7.2008 18:51:16   
tassa
Ja, zdajle bi morala biti na Pagu, pa mi je rjavi izcedek preprečil potovanje. Glede na prejšnjo nosečnost, ki se je končala s ss imam sedaj strogi počitek. Sem v 10 tednu in mi je gin prepovedala kakršno koli potovanje pred 12 tednom. Bomo videli kako bo. Glede na to, kako se na trenutke počutim, bom verjetno to poletje preležala doma - samo da bo vse ok!!!!!!!

lepe trenutke ob morju ostalim, ki boste to doživele

lepo se imejte in uživajteuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.7.2008 16:12:49   
Tejchy
Js sem šla v 31 tednu na Mali lošinj....
Sicer je cela nosečnost potekala BP.
Nazaj prišla 2 v 1 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... sem pa bila skoz v senčki, samo po par minutk na sončku, toliko, da sem se posušila in zagrela, ko sem prišla iz vode.

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.7.2008 19:22:28   
juli@
Midva sva pa mislila it v Grčijo...pa sva odpovedala. Gremo v 6tuser posted image , in me je kar malo strah, da nebi bilo kaj narobe..kot prvič na primeruser posted image .

11.3.2009 se nama pridruži nov družinski član:)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.7.2008 8:08:13   
pišapela
Hej. Midva sva se pravkar vrnila iz Grčije- Lefkas. Sem v 19. tednu. Vse je bilo super, full sem uživala, le na prehrano sem malo pazila. Jutri pa greva še za en teden na Krk.

(odgovor članu juli@)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.7.2008 9:09:11   
gold fish
Sem bila v 24 tednu v Zadru in prejšnji teden v 31-32 tednu na Pagu v kampu......   obakrat sem vprašala ginekologa in dobila zeleno luč.....

Bila sem normalno na soncu, bušija mazala nonstop in je bilo OK.....   Plavanje pa je bilo tako fajn ....me sploh ni več bolel križ.....

Glede *nosečniških* tamponov...pa raje vprašaj gin. tako vsaj priporočajo...sploh če imaš take ali drugačne izcedke......

Meni je gin. rekel naj grem in uživam, da kar rodila ne bom.... ali bom začela krvaveti ali bom dobila krče ali bo odtekla voda...in od takrat še imaš nekaj časa.....

Srečno.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.7.2008 22:33:54   
gajer
jaz sem šla v 35t v baško in je blo super...sploh pa paše plavat, nosečnost brez problemov...le pazit je treba kaj se je in pije, ustekleničena voda itd

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.7.2008 9:14:41   
sharona
jst sem bila v 9. tednu v Egiptu, zdaj sem pa v 26. tednu in glih z Rodosa

let sem odlično preživela, hrana je bila prima in nobenih prebavnih težav nisem imela - pa sem vse jedla, edino malo bolj u izi sem se sprehajala, ker mi je G svetovala več počitka zaradi nizke posteljice - da ne bi začela kaj krvaveti

vesela sem, da sva šla še zadnjič sama v najino priljubljeno Grčijo in takoj bi šla še enkrat :)

ne bi bila rada ena izmed tistih, ki preveč komplicirajo, ker midva zelo rada in veliko potujeva ... že drugo leto, če bo vse OK, omo šli v troje sigurno do Grčije :)

< Sporočilo je popravil sharona -- 29.7.2008 9:19:22 >

(odgovor članu gajer)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.7.2008 9:20:57   
ČebelicaMaja
mi smo šli v 32 tednu v Medulin, pri prejšni nosečnosti pa v 12.tednu na Djerbo... vse OK in super, samo sem pač pazila na hrano in vodo...pa seveda obvezno CORIS zavarovanje.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu gajer)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?