Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: bo fantek ali punčka 21.10.2008 11:36:02
|
|
|
|
čipka
|
tale koledarček kitajski+angleški pri meni ne drži...bi mogla meti po tem koledarju fantka pa imam punčko.
|
|
|
|
RE: bo fantek ali punčka 21.10.2008 12:43:45
|
|
|
|
poli*
|
meni po vseh koledarčkih piše, da bo , zadnje tedne mi vse tetke napovedujejo (glede na obliko trebuha, ki je vsak dan drugačna ). Se mi zdi, da jaz še najmanj vem- vsi drugi me prepričujejo, da bo sigurno to oz. to... sem pa preverila kitajski za nekaj znank in je pri vseh držal!
|
|
|
|
RE: bo fantek ali punčka 21.10.2008 12:59:55
|
|
|
|
mafi
|
pri meni sploh ne drži. fulan 1 in 2. punce boste vidle ko pridejo ven važn da so zdravi
|
|
|
|
RE: bo fantek ali punčka 22.10.2008 10:33:09
|
|
|
|
hedviga
|
Jaz imam pa dva...parček...kaj pa v takem primeru
|
|
|
|
RE: bo fantek ali punčka 22.10.2008 10:34:10
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Jaz imam pa dva...parček...kaj pa v takem primeru Pri tebi so pa zadeli, tko al pa tko
|
|
RE: bo fantek ali punčka 22.10.2008 13:33:05
|
|
|
|
girly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa boga zahvalite če boste lahko zanosle tak k si zamislite..... mi2 nisma niti razmišljala kaj bi mela sam da bi imela hvala bogu smo drugič v pričakovanju in ta kitajski zame v drugo ne drži...... želim si samo da bi bli vsi otroci, ki jih bomo imeli zdravi se podpišem od tole, ker sva midva tudi v taki situaciji, tako da, punce, samo da so zdravi!!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?