|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bo fantek ali punčka
6.7.2008 19:58:40   
ona
Ojla,
zdej,ko že en lep cajt iščem po forumih,nimam druge kot,da novo temo objavimuser posted image
Torej,z kolegico sva se pogovarjale,da so neke finte kako naredit fantka in kako punčko,pa sem rekla,da ji bom tole tukaj poiskala,pa niuser posted image
Spomnim se,da pa so že bile teme kako oz. kdaj se prime fantek in kdaj punčka,zato upam,da mi pomagate najti kakšen odgovor?
Hvalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bo fantek ali punčka
6.7.2008 20:03:30   
ključek
obstaja kitajski koledar, ki je "baje" kar točen. sporočim septembra.............user posted image

Bo punčka ali fantek
Razprave o izbiri spola svojih potomcev so v svetu vse bolj vroče. Ljudje posegajo po starodavnih vražah, po najsodobnejših metodah, vse le zato, da bi imeli naslednika pravega spola. Ne bomo se spuščali v moralno ocenjevanje tovrstnih postopkov. Raje vam predstavimo enega izmed starodavnih načinov, s katerim se lahko brez večje škode pozabavate.

Karta, ki je pred vami, menda izhaja iz cesarskih soban prepovedanega mesta iz časov kitajske dinastije Ching. Znanstveniki naj bi jo našli v kraljevi grobnici in original naj bi bil shranjen v Pekingu. In nekateri trdijo, da je kar 99% točna. Preverite sami.

Karta temelji na domnevi, da je spol otroka odvisen od materine starosti v času zanositve in meseca zanositve.

user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2008 20:07:49   
ključek
http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html

pa še tole je bilo pred nekaj časa na eni temi odprto...............

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2008 20:10:34   
MojcaG
zanimivo! tole pri meni drži, (ta koledar), obakrat!

drugače pa sem nekje zasledila takole na grobo, da če želiš punčko, moraš seksati vsak dan, če pa fantka pa nekje tri dni pred ovulacijo nič, potem pa (seveda a neuser posted image ). in tudi to je pri meni držalo.user posted image

< Sporočilo je popravil MojcaG -- 6.7.2008 20:11:05 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2008 21:18:54   
Blejka26
men tud ta koledarček obakrat pravilno kaže

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2008 21:21:37   
taška30
Meni pa obakrat narobe.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2008 21:29:18   
ona
Ja tale koledarček sem že izvohala,rabim pa kakšen "domač" recept kako naredit fantka ali punčko....npr stare vraže kakšne so?user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2008 22:01:41   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Ja tale koledarček sem že izvohala,rabim pa kakšen "domač" recept kako naredit fantka ali punčko....npr stare vraže kakšne so?user posted image

Evo, če seksaš danes in imaš jutri ovulacijo, bo po vsej verjetnosti fantek, ker so moški spermiji hitrejši in seveda prej pridejo do jajčeca.
Če pa seksaš danes in imaš ovulacijo čez 3-5 dni, pa je večja verjetnost za punčko, ker ženski spermiji živijo dlje časa.

Torej, moški so hitrejši, preživijo 2-3 dni, ženski pa živijo dlje, tudi do 5 dni. user posted image

Zdaj moraš še samo naštudirati, kdaj imaš ovulacijo. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2008 22:04:44   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Evo, če seksaš danes in imaš jutri ovulacijo, bo po vsej verjetnosti fantek, ker so moški spermiji hitrejši in seveda prej pridejo do jajčeca.
Če pa seksaš danes in imaš ovulacijo čez 3-5 dni, pa je večja verjetnost za punčko, ker ženski spermiji živijo dlje časa.

No, evo, jaz tudi tukaj ne 'pašem' v okvirje.user posted image  Obe punci smo naredili na dopustu, kjer smo seksali 2x na dan vsak dan okoli ovulacije.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2008 22:06:02   
smeja2
fora je baje v tem, da se ''ženske'' semenčice obdržijo več časa (nekaj dni) kot ''moške''. tko, da če seksaš nekaj dni pred ovulacijo so v času ovulacije samo še ''ženske'' semenčice pri življenju in dobiš punčko

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2008 22:06:59   
smeja2
user posted image so me že prehitele

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2008 9:18:47   
5ra_28
Kar se tiče tega kitajskega koledarja, poznam kar nekaj primerov, po katerih je šlo vse obratnouser posted image . Tako da to mislim, da je bolj lari fari.

Imaš pa v reviji MAMA, posebna izdaja, april 2008 (še vedno je v prodaji!!), točno napisano kako spočeti fantka in kako punčko, saj je to povezano z kromosomi X in kromocžsomi Y. Saj kromosomi X nosijo ženski spol, kromosimi Y pa moški. Zelo pa je poveznao z ovulacijo in ejakulacijo ter kislostjo v nožnici med spolnim odnosom.

Pa vso srečo !

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2008 9:21:05   
5ra_28
Če pa katera revije več ne dobi (vezano na prejšnji moj odgovor), pa prepišem cel postopekuser posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2008 14:53:17   
ona
Ti,jaz bi ti bila zelo hvaležna,ker tale kolegica bi imela fantka,ker že ima 2 punčki in planirajo 3 otroka,pa potem ko sva se pogovarjale,mi ni dalo mira,da še tle kaj izvoham kako naredit določen spol in,če se ti da samo za fantka napisat user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2008 12:59:43   
5ra_28
Članek iz revije MAMA, aprilska izdaja (da me ne bo kdo za avtorkse pravice loviluser posted image ):
"Če si želite fantka...
- V tem primeru je dobro, da ima ženksa med spolnim odnosom orgazem. Pri orgazmu se maternica krči, to pa omogoča tako dobremu plavalcu, kot je kromosom Y (user posted image ), prosto pot vse do materničnega ustja.
- S prvim dnem v mesecu pa do prvega dne ovulacije popolnoma prekinite s splonimi odnosi. Potem pa imejte spolne odnose tistega dne, ko ovulirate, in enkrat bolj zgodaj naslednjega dne.Potem počakajte tri dni ter vse skupaj ponovite (vse do začetka naslednjega menstrualnega cikla). Tako boste imeli med ovulacijo veliko število semenčic, ali povedano drugače - veliko kromosomov Y (user posted image ).
- Penis naj bo globoko v vagini, da semenčicam ne bo treba plavati predaleč."

Končno smo trije:)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2008 0:17:29   
freha
Na netu sem našla malce drugačen kitajski koledarček, ni isti kot na mama.si
in pri meni ta bolj drži!
Tukaj je link:
http://pregnancy.about.com/od/boyorgirl/l/blchinesegenderchart.htm

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2008 6:04:32   
stunfek
meni oba koledarja drzita kot pribito za vsakic :)

na unem kitajskem je vazno, da gledas kdaj je bila ovulacija in ne kdaj je bil test pozitiven. vcasih se katera zmoti in potem seveda pade pod drugi mesec :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.10.2008 8:00:05   
maja24
Men je tut narobe pokazal,namesto da bi bil fantek sem rodila punčko.user posted image

Ela čebela

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.10.2008 8:05:35   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: freha

Na netu sem našla malce drugačen kitajski koledarček, ni isti kot na mama.si
in pri meni ta bolj drži!
Tukaj je link:
http://pregnancy.about.com/od/boyorgirl/l/blchinesegenderchart.htm

Evo pri tem koledarju pa tut men kaže pravilno.user posted image

Ela čebela

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.10.2008 8:30:27   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

na unem kitajskem je vazno, da gledas kdaj je bila ovulacija in ne kdaj je bil test pozitiven. vcasih se katera zmoti in potem seveda pade pod drugi mesec :)

Če gledam dan ovulacije, bi naj bila punčka, če gledam po zadnji M pa fant. Potrdili so nam, da bo fant, kaj bo, pa bomo še malo počakaliuser posted image .Samo meni je en striček ročno premešal in izbral tistega, ki je njemu najljubšiuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.10.2008 8:34:00 >

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.10.2008 8:40:57   
anchika
Po koledarju za prvega oba držita. Če  bo po prvem koledarju bo zdaj punčka če bo po drugem pa bo fantek tako da  zdaj vem ravno toliko kot prej.
Mi nismo vprašali  G kaj bo in tudi ne bomo. Odločili smo se da bomo do konca ugibali. Je bolj zanimivo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.10.2008 10:15:30   
Anonimen
no, tale verzija koledarja tudi zame drži - baje nosim user posted image , medtem ko koledar iz revije mama pa je eno navadno sranje.

(odgovor članu anchika)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.10.2008 10:59:13   
Katjusa
boga zahvalite če boste lahko zanosle tak k si zamislite.....

mi2 nisma niti razmišljala kaj bi mela sam da bi imelauser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu smo drugič v pričakovanju in ta kitajski zame v drugo ne drži...... želim si samo da bi bli vsi otroci, ki jih bomo imeli zdravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.10.2008 11:29:51   
neisha80
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

boga zahvalite če boste lahko zanosle tak k si zamislite.....

mi2 nisma niti razmišljala kaj bi mela sam da bi imelauser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu smo drugič v pričakovanju in ta kitajski zame v drugo ne drži...... želim si samo da bi bli vsi otroci, ki jih bomo imeli zdravi

user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.10.2008 8:29:18   
emas
Sva se imela fajn vsaj 2-3 krat na dan, vsak dan, včasih celo zaspala zlepljena user posted image , pa se je prijelo prvi mesec user posted image  in nastal je fantek.

Poskusite, mogoče ratauser posted image !

(odgovor članu neisha80)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?