Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:37:31
|
|
|
|
malika
|
Preklet sneg, res nikoli ga nisem marala, po včerajšnjem dogodku pa ga še bolj sovražim. Po lepem dnevu in družinskem sprehodu po mestu, mali lepo zaspančka v avtu. Pridemo domov in ga ati lepo nežno vzame iz avta, da se ne zbudi in gremo proti hiši. Spodrsne mu in oba padeta. Mali pade na glavico, ampak hvalabogu ne iz višine, ampak ko je bil ati že na tleh. Od groze sem kar otrpnila, spustila vse vrečke iz rok in čakala kaj bo, se bo začel jokat ali je kaj hujšega. Lahko rečem samo hvalabogu, da je imel debelo kapo in da ima bundica kapuco in da je bil na tlakovcih še sneg. Spala nisem nič, celo noč sem poslušala, če še diha, če je slučajno bruhal,... Hvalabogu je vse OK in po čudežu niti buške nima. Na srce vam polagam pazite na vsakem koraku, nikoli ne veš kaj te čaka-žal tudi pred domačim pragom. Očitno ima moj Vito angelčka, hvala mu. Jočem pa še danes.
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej. Hval bogu, da je vse ok. Najbrž ga res čuvajo :angel: :angel: :angel:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:40:49
|
|
|
|
Nogavička
|
Samo, da je vse v redu.:rozica:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Malika, verjamem, da ti je hudo, ampak glej, na srečo je padec obupno grše izgledal, kot pa je bil v resnici. Ne se sekirat, glavno je, da je z njim vse ok. Kolikokrat bo mali še tako nerodno grdo padel, pa sploh vedela ne boš za to!!!
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:44:30
|
|
|
|
*HONEY*
|
Se pridružujem Skutici glede zadnjega stavka...še x-krat... Verjemerm kako si se mogla prestražit...pa zdaj je že mimo in dete je ok:bravo: LP
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:45:11
|
|
|
|
Mojca20
|
Dobro da je imel glavico obloženo s kapuco in kapico. Naj povem kaj se je nama enkrat v Kranjski Gori zgodilo še s ta prvim sinom starim 1 leto. Mož ga je imel na ramenih, in ko smo prišli pred apartma mi ga je hotel podati v naročje, jaz sem mislila da ga on še drži, on pa je mislil da ga že jaz držim in ga spustil! Mali je padel z višine njegove glave direkt na tla! K sreči je bil tudi naš takrat na debelo oblečen in imel na glavi kapuco, saj je bilo vse OK! Te naše otročke res čuvajo :angel::angel::angel:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:48:03
|
|
|
|
buča
|
Vsakmu se loh nardi,hvalabogu,da ni bilo nič,jaz vem,da bi se na mojga ful zdrla,čeprav vem,da nebi bil nič kriv....itak,ustrašiš se..sneg pa še kar pada.Baje da bo do ponedeljka še po malem. Očiju daj lupčka pa malemu tudi...:miska:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:49:26
|
|
|
|
JASNA D
|
Malika, tudi jaz sem vesela, da jo je Vito poceni odnesel! Ima pa Skutica kar prav - še veliko bo padcev in bušk, pri katerih te sploh ne bo zraven. Naš mulo je prišel že v prvem tednu v vrtcu s krvavo buško, ker je padel na kocko..., sedaj po ponovnem vstopu v vrtec, pa je zgledalo, kot bi se pretepal - je bil plav! V prihodnosti pričakujem še kakšen zlom.... Glavo pokonci! Vse bo dobro, žal pa so padci (tudi odraslih) del odraščanja in življenja. Jasna
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:50:20
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, bogi Vito. Hvala bogu, da je vse OK. Potem pa si Boštjan misli, kako sem nora, ko ves čas ponavljam: Pazi kako hodiš, se drsi ali pa, da ne boš s Tejo vred padel. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 10:57:32
|
|
|
|
malika
|
Ah saj bo. Mali je dobro razpoložen in je že pozabil, zdaj pa moram še jaz. Edino prizor in tisti zvok topega udarca, mi še skače po glavi.
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 11:36:04
|
|
|
|
mehurčica
|
Joooj, grozno se sliši. Dobro, da je vse ok. Ne vem, če sem ti povedala, kaj se je meni zgodilo. Z Davidom sva se igrala na postelji v spalnici in ko sem ga vzela v naročje in stopila skupaj z njim dol, se mi je noga zataknila v odejo. Padla sem direkt na kolena, Davidu pa poskušala držat glavico gor, ko sva padala. Padala sva tako, da je bil on spodaj in jaz zgoraj. Torej bi jaz padla na njega, ampak sem zbrala vse moči, da sem to preprečila. Boleli so me komolci in kolena še 2 dni. Občutek sem imela, da mi je pogačico zlomilo!:( Ampak sem bila vesela, da je bilo s tamalim vse ok. Imam pa še vedno v glavi celi dogodek, ker mi je bilo tako grozno. :angel::angel::angel:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 12:00:57
|
|
|
|
Tashaia
|
Mehurčica, meni se je zgodilo popolnoma enako, ko je bil Mark star 3 mesece! Imela sem čist črn komolc! Res grozno! Lp
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 13:08:25
|
|
|
|
Moyca_
|
:angel::angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 14:24:04
|
|
|
|
Pilar
|
Pri nas je mož šel s tamalim ven iz avta, mužu spodrsne in hop na tla...Hvala Bogu je mož " nastavil" komolec, da je :duda: v bistvu z glavo na njegov komolec...Mami pa v grozen :((. To se je zgodilo en mesec nazaj..Tako da te čist razumem, kako si se ustrašla!!!! Še nekaj časa ( oziroma se mi še vedno) ta dogodek pojavi pred očmi....
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 15:05:40
|
|
|
|
piščanc
|
ko je bila Tjaša stara kakšno leto in pol sta šla z atijem ven se igrat z žogo no žoga se je prikotalila do Tjaše, ona jo je hotela pobrat, pa ji je zdrsnila med nogicami naprej, ona pa na nos gor je prišla čisto krvava in zatečena okoli ust, naslednji dan so prišli pa starši na obisk :ups:
|
|
|
|
Ne predstavljam si večje groze 25.2.2005 20:18:30
|
|
|
|
Ezi
|
:ups::ups::ups: detki mali ... pa verjetno povrhu še vsi grozno :((:((:((, a ne? Hitro lubčka na vse buškice!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......