|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj kuhate v tej vročini
1.7.2008 8:19:55   
jer.za.
Pri nas imamo sedaj čez poletje, ko je vročina kar precej spremenjen režim kuhanja. Zajtrki so še vedno običajni, kosila ni(za mali kakšna malenkost), potem pa večerja okoli 19.00 ure. Vendar mi počasi že zmanjkuje idej, kaj kuhati za večerjo?
Vsak dan imamo veliko skledo solate-zelena, mešana, kumaričina,.... Zraven pa kakšno meso na žaru, rižota, makaroni, ribe, polpeti, cmoki,...
Zanimajo me tudi vaše ideje, vendar ne s preveč zelenjave, saj svak in mož raznih polnjenih bučk, cvetače, in podobnih stvari ne jesta.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 8:24:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jer.za.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj kuhate v tej vročini
1.7.2008 8:49:20   
anckabancka
Kosilo kuham samo zase in si res lahko naredim tisto kar mi paše. Največkrat imam kakšne solate (krompirjeva s kumarami, fižolova, krompirjeva s kuhanimi jajčki, kus kus v solati, testeninska solata, solata z rižem, krompir z zeljem v solati...) Zraven pa kakšno ribo, hrenovko, popoečene bučke, kumare, paprike, sataraš... V glavnem zelenjava na zelenjavo... In mi ful paše v tej vročini in še v visoki nosečnosti...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2008 9:11:34   
total
Kuha mi tašča,tako da se ne ukvarjam še stem...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2008 9:14:35   
Hope2
Kuhamo kar nam paše jest in nikoli ne gledamo na vročinouser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2008 10:17:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

enako. Mi smo prejsnji teden jedli pecen krompir (v pecici) + svinjske zrezke z gorcico, en dan kitajsko, en dan torteline pa piscanca z zelenjavo (kar tisto zmrznjeno mesanico) v smetanovi omaki s curryjem, en dan makarone z zelenjavno omako, en dan pa riz pa piscanca v curry omaki in en dan filane paprike. Vceraj smo jedli pa samo pecen krompir iz pecice + strocji fizol v solati.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2008 10:19:35   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Isto.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2008 10:26:30   
mojsoncek
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2911619

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2008 12:57:25   
qwasy
Moja fejvorit malica/kosilo/večerja čez poletje: skuham veliko omake za sataraš (čebula+paprika+paradjz). Cel lonec te omake imam v hladilniku, ko pa koga zgrabi lakota, pa samo vzame svojo dozo in zakrkne še dva jajca zraven. user posted image

ojej!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Čiščenje po tleh
grahek85

Kako pogosto pomivate po tleh bivalne prostore?

vsak dan (7%)

večkrat na teden (16%)

enkrat na teden (41%)

vsaka dva tedna (13%)

enkrat na mesec (16%)

vsake par mesecev (8%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!