Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Predlog za lahko poletno torto? 30.6.2008 21:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola Jogurtova torta brez pecenja Dobro se slisi in vidi :).
|
|
|
|
RE: Predlog za lahko poletno torto? 1.7.2008 8:10:05
|
|
|
|
Volga
|
Mene zdaj samo še nekaj tehničnega zanima: recimo, ko pravijo, da biskvit pustič v modelu in potem najprej torto "gradiš" po obodu in potem daš v hladilnik, da se pač poveže in strdi - kako potem torto preložiti na normalen pladenj ali ostane kar na dnu pekača, ko pač obod vzameš stran? Kako pa naj potem režem, če imam rostfrejev pekač? Se bo poškodoval.
|
|
|
|
RE: Predlog za lahko poletno torto? 1.7.2008 8:24:37
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Mene zdaj samo še nekaj tehničnega zanima: recimo, ko pravijo, da biskvit pustič v modelu in potem najprej torto "gradiš" po obodu in potem daš v hladilnik, da se pač poveže in strdi - kako potem torto preložiti na normalen pladenj ali ostane kar na dnu pekača, ko pač obod vzameš stran? Kako pa naj potem režem, če imam rostfrejev pekač? Se bo poškodoval. Spodaj daj peki papir in bos brez problema prestavila torto in poteknila stran se papir.
|
|
RE: Predlog za lahko poletno torto? 1.7.2008 8:26:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek IZVIRNO SPOROČILO: Volga Mene zdaj samo še nekaj tehničnega zanima: recimo, ko pravijo, da biskvit pustič v modelu in potem najprej torto "gradiš" po obodu in potem daš v hladilnik, da se pač poveže in strdi - kako potem torto preložiti na normalen pladenj ali ostane kar na dnu pekača, ko pač obod vzameš stran? Kako pa naj potem režem, če imam rostfrejev pekač? Se bo poškodoval. Spodaj daj peki papir in bos brez problema prestavila torto in poteknila stran se papir. O, pa ti si biser Hvala. Priznam, da se ne bi spomnila
|
|
|
|
RE: Predlog za lahko poletno torto? 5.7.2008 11:41:13
|
|
|
|
Volga
|
Samo da poročam. TOrta je bila fenomenalna. Pojedli vse.
|
|
|
|
RE: Predlog za lahko poletno torto? 5.7.2008 17:10:32
|
|
|
|
pokica_
|
Super! Jaz jo bom pa jutri pekla, ker se mi je frendica z svojim napovedala za jutri zvečer oz. v poned. in sta taka sladkosneda, upam, da mi rata .
|
|
RE: Predlog za lahko poletno torto? 11.7.2008 8:29:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz jo bom danes delala že drugič. Ker prvič je zmanjkala v sekundi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?