Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zunanje vrtljivo stojalo za perilo 30.6.2008 8:53:37
|
|
|
|
honey
|
Kupila sem ga lansko leto v Obiju. Gledala sem na to, da ima čim več vrvi napete (ker mislim da so nekateri, ki imajo samo 40 m vrvi), drugega pa nič. Ne vem več točno, koliko sem dala zanj, ampak mislim, da je bil tam nekje okrog 40 - 50 €. Sem pa zelo zelo zadovoljna z njim. Nanj lahko spravim 5 pralnih strojev perila. Če ga boš kupila, ti predlagam, da si kupiš zraven še kakšna 2 paketa ščipalk za perilo, ker drugače boš ostala brez - to se je meni zgodilo in potem sem imela še ful prostora na stojalu, ščipalk pa ne Ja, pa meni je mož kar "temelj" zabetoniral in smo ga postavili notri. Ni bilo dovolj, da ga je samo zabil v zemljo, ker se je začel nagibati. Je pa to res svetovna pogruntavščina.
|
|
|
|
RE: Zunanje vrtljivo stojalo za perilo 30.6.2008 9:37:52
|
|
|
|
copka
|
dobro ga moras fiksirati, ce ne ga veter lahko prevrne
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.