Zunanje vrtljivo stojalo za perilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Seven* -> Zunanje vrtljivo stojalo za perilo (29.6.2008 17:16:32)

Kje ste ga kupile? Na kaj moram pazit pri nakupu, da ne kupim nekaj nekvalitetnega? Kako ste zadovoljne?

honey -> RE: Zunanje vrtljivo stojalo za perilo (30.6.2008 8:53:37)

Kupila sem ga lansko leto v Obiju. Gledala sem na to, da ima čim več vrvi napete (ker mislim da so nekateri, ki imajo samo 40 m vrvi), drugega pa nič. Ne vem več točno, koliko sem dala zanj, ampak mislim, da je bil tam nekje okrog 40 - 50 €. Sem pa zelo zelo zadovoljna z njim. Nanj lahko spravim 5 pralnih strojev perila. Če ga boš kupila, ti predlagam, da si kupiš zraven še kakšna 2 paketa ščipalk za perilo, ker drugače boš ostala brez - to se je meni zgodilo in potem sem imela še ful prostora na stojalu, ščipalk pa ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja, pa meni je mož kar "temelj" zabetoniral in smo ga postavili notri. Ni bilo dovolj, da ga je samo zabil v zemljo, ker se je začel nagibati. Je pa to res svetovna pogruntavščina.

copka -> RE: Zunanje vrtljivo stojalo za perilo (30.6.2008 9:37:52)

dobro ga moras fiksirati, ce ne ga veter lahko prevrne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

janja 27 -> RE: Zunanje vrtljivo stojalo za perilo (30.6.2008 13:53:16)

jaz sem ga kupila lani v hoferju in je bil tudi okoli 50 e in sem full zadovoljna, moj možek mi ga je tud zabetoniral v tla ker dugače ga res lahko kaj odpihne sej zraven dobiš tisti vstavek v tla vendar zemlja je zemlja beton pa beton, se strinjam z honey da si nabavi ščipalke jaz jih imam polno košaro pa še mi jih zmanjka..gre pa res full full perila gor tudi rjuhe se dajo lepo raztegnit ( velike za zaonsko posteljo ) in meni se tud k veter piha mal vrti, roba pa je tik tak suha pa še lepš zgleda kot da imaš tiste štike napeljane ....aja pa glej da bo kvalitetno ogrodje rajš daj kakšen e več..srečno z nakupom..janja 

Stran: [1]