Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya hope2: tudi jaz, ko sem prvič stopila tu gor, sem bila polna vprašanj, čeprav sem mogoče sama pri sebi poznala odgovor, mi je vseeno prišlo prav tudi drugačno mnenje. Pa niti od daleč nisem pomislila, da se tu ženske non stop špikajo med sabo, da vlada taka nestrpnost do drugačnega mnenja itd. Se pa kaj kmalu utrdiš , pa nehaš spraševat vse Mal si me narobe zastopila. Tole kar si napisala ti dam čist prav, vendar iz tvojega pisanja je razvidno, da si iskala neko potrditev oz da si rabila nekoga da te je potolažil ali pa brcnu v rit, da si se zmigala in nekaj naredila v tisti smeri, predvsem pa da si upoštevala tudi kontra mnenje . Iz njenega pisanja pa tega ni razvidno in zato sem jo lepo vprašala, kaj je z vprašanjem dosegla, ali bo zdaj zmanjšala dozo, ali pa so ji določene osebe dale potuho in bo še naprej kadila. Če glih se bolj nagibam slednji varianti in prav vidno je, kako še ostale, ki kadijo v nosečnosti ne prenesejo kontra odgovorov . Kot da same vejo da ni prav, pa so presebične odnehat s tolažbo, da je huje za otroka, če čist prenehajo in pol jim s pesmico o škodljivosti stopiš na rep in cvilijo kot mačke. To je lari fari in hvala bogu, da to pravijo tudi strastne kadilke, ki jim je uspelo prenehat totalno v nosečnosti . Ampak tele poste je vsaka kadilka spregledala, naja3 in ostale, ko so še proti kajenju, pa niso bile spregledane. Zanimivo ! Pa tudi o strupih v zraku, hrani, pijači je bla, bla, bla, bla, spet en velik izgovor: ja seveda, če že poješ vso svinjarijo in piješ strup, zakaj pa ne še dodatno prižgat 20 cigaret. Saj je že otrok s hrano navajen strupa, bo pa ja še tistih 10-20 cigaret prežveču brez problema
|