|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jokica
23.2.2005 19:17:18   
lucika
ne vem več kaj naj sama s sabo. vem, da sem prestara za takele bedarije...ampak. ko sem jezna, jočem, ko sem razočarana, jočem, ko me kaj razkuri, se mi vlijejo solze...

pa ni vazno, doma, v sluzbi, pred vsemi, na samem...

vem, da ne smem. v glavi si govorim, ne, niso vredno solz, nehaj, ne smes. ok, pomaga. tri sekunde, potem se mi pa vsujejo.

ce bi se dalo, bi si dala operirat, naj mi poberejo solznice ven, ker takole me pa res ne bo noben jemal resno. grozno se pocutim, pa ne vem, kako si naj pomagam. prerastem.

saj to je forum o dojenckih, ne? pomaaaagajte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jokica
23.2.2005 19:19:42   
polona2
Meni se je to dogajalo zaradi nosečniških hormonov :zmeden:???

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jokica
23.2.2005 19:22:51   
Anonimen
Zakaj dojenčkih :zmeden2:, sej dojenčki ne jokajo za vsak drek.

Če ti tole resno sprašuješ, preveri, če nisi morda v kakšni depresiji, če se pa hecaš, pol se mi pa danes ne da:-((

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   jokica
23.2.2005 19:40:31   
frutka_
Prav je da jokaš, ker imaš potem prostor za veselje...solze so biseri...:angel:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jokica
23.2.2005 19:50:22   
puncica
Ma tud jaz sem taka, ko me kej prizadene, razjezi, kaj nepravičnega zgodi pa kar koli, pa če je to sam to da moj dragi ne naredi kar reče. Evo jaz v jok:((, pa se derem na njega, pa se zraven jočem:)- Ma kaj sem pač zlo čustvena oseba in se ne sekiram. Vem pa da se včasih prav zadržujem, da mi ne bi solze tekle a mi ne uspe

Ja no smo pač bolj čustvene, ne vem kaj bi bilo pri tem narobe. Jaz se ne sekiram

Ko sem bila najstnica me je mami kej nakurila in sem jst kr zraven jokala, al pa ko sem dobila šus, sem prišla k njej v službo, pa je že pri vratih vidla da je neki narobe:)-:)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jokica
23.2.2005 20:05:10   
srnica
Lucika, ne se sekirat.Si pač bolj čustvena oseba in čeprav te jezi, se nimaš ničesar sramovati.
Ti kar joči, če ti pomaga :rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jokica
23.2.2005 20:07:59   
lucika
ne hecam se. nisem noseca. menda tud v depresiji ne, vsaj vem še ne...

očitno tako kot puncica, izredno čustvena. danes me je sefica nekaj napizdila, da sem rekla, kar nisem. pa ji nisem mogla dopovedat, ne da bi mi solze tekle. grozno. delam tri tedne, pa se ze jocem. kak me naj resno jemlje, tako? pa si dopovedujem, ne ne ne ne. pa nic. moj mi rece, kaj zaj se bos pa jokala? buf, se ze vsuje...

tolk sem ze stara, da bi se lahko tole nehalo... pa se ne. traja pa odkar vem za sebe:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jokica
23.2.2005 20:17:55   
puncica
Citiram: moj mi rece, kaj zaj se bos pa jokala? buf, se ze vsuje...

To pa tud jaz poznam :)-:)-:)-

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jokica
23.2.2005 20:19:39   
luna39
Jok ni prav nič novega. Se ga da obvladovati ali pa ne. Odvisno od situacije v kateri smo. Nekateri lahko jok spretno prikrivajo, drugi ga komaj zadržujejo in čez čas izbruhne iz nas. Se ga pa da obvladovati, napr: veliko moramo delati na nas samih, se analizirati, z mislimi obdelati vse naše šibke točke, ki jih imamo in ugotoviti, kako se odzvati na njih, ko smo pač primorani. Jok so naša čustva in če čustva niso pošlihtana je malo težje. Zato moramo veliko delati na sebi, na naši psihi, razčiščevati sproti vse probleme, skrbi, če se le da. Tako bomo lažje sodelovali v pogovorih, v družini, s prijatelji in tudi v službi. Sliši se enostavno, pa vem da ni. Sem sama tud veliko delala na sebi in sem vesela, da sem spoznala, kdo sem in koliko zmore moja psiha, čustva. Da sem sama svoj gospod, in da sprejemam odločitve, ki so pomembne v vsakdanjih trenutkih tako doma kot pri otrocih..... Le čas je potreben da dozoriš.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jokica
23.2.2005 20:23:03   
luna39
Jok ni prav nič novega. Se ga da obvladovati ali pa ne. Odvisno od situacije v kateri smo. Nekateri lahko jok spretno prikrivajo, drugi ga komaj zadržujejo in čez čas izbruhne iz nas. Se ga pa da obvladovati, napr: veliko moramo delati na nas samih, se analizirati, z mislimi obdelati vse naše šibke točke, ki jih imamo in ugotoviti, kako se odzvati na njih, ko smo pač primorani. Jok so naša čustva in če čustva niso pošlihtana je malo težje. Zato moramo veliko delati na sebi, na naši psihi, razčiščevati sproti vse probleme, skrbi, če se le da. Tako bomo lažje sodelovali v pogovorih, v družini, s prijatelji in tudi v službi. Sliši se enostavno, pa vem da ni. Sem sama tud veliko delala na sebi in sem vesela, da sem spoznala, kdo sem in koliko zmore moja psiha, čustva. Da sem sama svoj gospod, in da sprejemam odločitve, ki so pomembne v vsakdanjih trenutkih tako doma kot pri otrocih..... Le čas je potreben da dozoriš.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jokica
23.2.2005 20:24:45   
luna39
Joj, tako počasi melje, da sem zgleda še enkrat vpisala.:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jokica
23.2.2005 20:51:51   
Anonimen
Še ena cmera se javljam.

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   jokica
23.2.2005 22:52:41   
puppa
Jz bi pa raj vidla da bi bla jokica (čeprav me to pri drugih ful rakuri, da se za vsak drek jokajo)... kot pa takole... ko se za vsako figo razjezim... al pa če me kaj prizadane... tega ne morem povedat pa tiščim v sebi pol pa eksplodiram..... me raznese ko bombo....
Zadnje čase za vsako figo....
Kk naj se navadim jokat namest da me raznese?;)
Oki sej je mal v hecu napisano..... sam predlogi so pa vseen dobrodošli.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jokica
23.2.2005 23:00:13   
polona2
Tudi to se mi je dogajalo zaradi nosečniških hormonov, včasih sem bila res :kuza:...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......