|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vozički ABC design
23.2.2005 16:42:26   
Dari
Ojla :nosecka:
Sva bla z možem v ponedeljek v Ljubljani v Baby centru pa sva malo gledala vozičke. Ob cenah naju je kar na rit metalo, edino en voziček, ki se je obema dopadel in je bil cenovno ugoden, je od ABC designa. Zanima me, če imate kaj izkušenj z vozički tega proizvajalca. Pa še, kako se vam zdi, da je voziček vse v enem - košara za novorojenčka in športni del (torej da ni posebej, ampak vse v enem). Hvala vam

Darja, Sebastjan in mali :duda: 19t2d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vozički ABC design
23.2.2005 17:08:30   
NENAJANI
Midva sva tudi kupila voziček od ABC design! Je bil obema všeč in to edini, ki ni bil neverjetno drag!! :zmeden:
Bomo videli, kako se bo obnesel!!!:zmeden2:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vozički ABC design
23.2.2005 17:39:18   
sa
Jaz imam vozicek od ABC in sem zadovoljna z njim,nimamo nobenih problemov...razen v avto nam ne gre:ups:bomo pa zato avto menjali:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vozički ABC design
23.2.2005 18:00:54   
pravljica
pri kolegici sem videla problem tiste košarice zraven vozička...mala je zelooo majhen doječek, pa oblečena v zimsko vrečo ni šla vanj :zmeden:
velik pa je velik...:)

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vozički ABC design
23.2.2005 18:14:15   
Anonimen
Ja mi ga imamo točno takega in nimam pripomb...

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Vozički ABC design
23.2.2005 20:39:00   
Primoza
100 ljudi sto mnenj o vozičkih ABC design. Mi smo s svojim trikolesnikom ABC design Moving air zadovoljni, temeljito smo ga že preiskusili na makadamskih potek in stezah, do sedaj smo se povsod prebili. Nekaj slik vozička je v fotoalbumu gore.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Vozički ABC design
23.2.2005 20:39:44   
Anonimen
E76, poglej na http://www.novorojencek.com

Mnenja glede ABCja so deljena- nekaterim se stalno kvari, drugi ga hvalijo. Poišči z iskalnikom (na podforum oprema)

lp,:fis:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Vozički ABC design
24.2.2005 8:16:58   
malika
Svakinja ima novusa in pop... zraven. Poceni in lep-to je pa žal tudi vse, tako pravi. več je na servisu kot doma.

Glede paketa pa je tako. Voziček ni bog ve kaj, je bilo dosti slabega povedanega o njem, lupinica-bog ve kakšni so crash testi. Dober se mi zdi edino paket s trip trapom, ali pa seveda vzameš denar.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Vozički ABC design
24.2.2005 10:49:43   
MojcaZ
Tudi midva s fantom sva ta teden kupila voziček ABC design - travel sport skupaj z lupinico za 42.000 sit v Baby centru. Ne zdi se mi tako napačen, primeren za vsak teren.
Je pa res, da je malo majhen. Ampak za začetek ja dober, potem bomo pa videli naprej.

Lp vsem,
Mojca

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?