Vozički ABC design (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Dari -> Vozički ABC design (23.2.2005 16:42:26)

Ojla :nosecka:
Sva bla z možem v ponedeljek v Ljubljani v Baby centru pa sva malo gledala vozičke. Ob cenah naju je kar na rit metalo, edino en voziček, ki se je obema dopadel in je bil cenovno ugoden, je od ABC designa. Zanima me, če imate kaj izkušenj z vozički tega proizvajalca. Pa še, kako se vam zdi, da je voziček vse v enem - košara za novorojenčka in športni del (torej da ni posebej, ampak vse v enem). Hvala vam

Darja, Sebastjan in mali :duda: 19t2d

NENAJANI -> Vozički ABC design (23.2.2005 17:08:30)

Midva sva tudi kupila voziček od ABC design! Je bil obema všeč in to edini, ki ni bil neverjetno drag!! :zmeden:
Bomo videli, kako se bo obnesel!!!:zmeden2:

sa -> Vozički ABC design (23.2.2005 17:39:18)

Jaz imam vozicek od ABC in sem zadovoljna z njim,nimamo nobenih problemov...razen v avto nam ne gre:ups:bomo pa zato avto menjali:bravo::bravo::bravo:

pravljica -> Vozički ABC design (23.2.2005 18:00:54)

pri kolegici sem videla problem tiste košarice zraven vozička...mala je zelooo majhen doječek, pa oblečena v zimsko vrečo ni šla vanj :zmeden:
velik pa je velik...:)

Anonimen -> Vozički ABC design (23.2.2005 18:14:15)

Ja mi ga imamo točno takega in nimam pripomb...

Primoza -> Vozički ABC design (23.2.2005 20:39:00)

100 ljudi sto mnenj o vozičkih ABC design. Mi smo s svojim trikolesnikom ABC design Moving air zadovoljni, temeljito smo ga že preiskusili na makadamskih potek in stezah, do sedaj smo se povsod prebili. Nekaj slik vozička je v fotoalbumu gore.

Anonimen -> Vozički ABC design (23.2.2005 20:39:44)

E76, poglej na http://www.novorojencek.com

Mnenja glede ABCja so deljena- nekaterim se stalno kvari, drugi ga hvalijo. Poišči z iskalnikom (na podforum oprema)

lp,:fis:

malika -> Vozički ABC design (24.2.2005 8:16:58)

Svakinja ima novusa in pop... zraven. Poceni in lep-to je pa žal tudi vse, tako pravi. več je na servisu kot doma.

Glede paketa pa je tako. Voziček ni bog ve kaj, je bilo dosti slabega povedanega o njem, lupinica-bog ve kakšni so crash testi. Dober se mi zdi edino paket s trip trapom, ali pa seveda vzameš denar.

MojcaZ -> Vozički ABC design (24.2.2005 10:49:43)

Tudi midva s fantom sva ta teden kupila voziček ABC design - travel sport skupaj z lupinico za 42.000 sit v Baby centru. Ne zdi se mi tako napačen, primeren za vsak teren.
Je pa res, da je malo majhen. Ampak za začetek ja dober, potem bomo pa videli naprej.

Lp vsem,
Mojca

Stran: [1]