Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: srcasta oblika maternice 18.6.2008 13:06:25
|
|
|
|
kenya
|
Meni so sedaj v 2. nosečnosti rekli, da imam srčasto maternico in, da je to prirojeno. Obakrat sem zanosila kar hitro in prvič normalno donosila in rodila na rok. Srčasta maternica naj nebi predstavljala težave. Sedaj sem v 37. tednu in je zaenkrat še vse o.k. Tako,da kar pogumno naprej.
|
|
RE: srcasta oblika maternice 18.6.2008 13:26:28
|
|
|
|
admira
|
hvala ti zdj sm bolj pomirjena seveda borila se bom naprej vendar tko cudno mi je zdravnik povedal da sem se ful prestrasla hvala se enkrat,
|
|
|
|
RE: srcasta oblika maternice 18.6.2008 13:40:17
|
|
|
|
kenya
|
Te popolnoma razumem, ko je meni to rekel g. sem se tud najprej ustrašla, potem mi je pa razložila, da to ni nič nenavadnega oz. se mogoče pred nosečnostjo niti ne vidi z UZ.
|
|
RE: srcasta oblika maternice 18.6.2008 15:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kopirano od ginekologa: zaradi srčaste maternica lahko pride do prezgodnjega popuščanja materničnega vratu in prezgodnjega poroda. pa pri srčasti maternici se pogosteje pojavljajo nepravilnosti pri vstavljanju ploda v medenico nosečnice on porodu.
|
|
|
|
RE: srcasta oblika maternice 18.6.2008 20:34:23
|
|
|
|
kenya
|
Anonimen, lahko, da je tako, jaz samo govorim, kakšne so moje izkušnje in, da mi je g. rekla da ni treba da me skrbi. Moja 1. nosečnost in porod sta bili brez težav, prav tako porod. Sedaj do 37. tedna še tudi nobenih problemov.
|
|
RE: srcasta oblika maternice 18.6.2008 20:38:06
|
|
|
|
Kalina
|
Jaz imam tudi srcasto obliko, rodila v 32t.
|
|
RE: srcasta oblika maternice 19.6.2008 16:48:01
|
|
|
|
Leiah
|
Moja cimra v sobi je tudi imela srcasto obliko maternice in je normalno donosila zdravo puncko, tako da ni vse tako crnogledo kot je slisati! Pa srecno!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?