srcasta oblika maternice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

admira -> srcasta oblika maternice (18.6.2008 12:55:22)

ojla sm v 12.tednu nosecnosti,prejsni teden sem bila v bolnisnici zaradi krvavitev iz noznice otrocek je z bozjo pomocjo uredu bila pa sem na nuhalni kjer mi je zdravnik rekel da imam srcasto obliko maternice,in povedal da upa da se bo vse koncalo uredu,bojim se za otoka enkrat sem ze splavla nebi se tega zanima me je kera od vas imela iste probleme in je normalno donosila in rodila otocka.ce kera kj ve prosim naj odgovori!hvala admira

kenya -> RE: srcasta oblika maternice (18.6.2008 13:06:25)

Meni so sedaj v 2. nosečnosti rekli, da imam srčasto maternico in, da je to prirojeno. Obakrat sem zanosila kar hitro in prvič  normalno donosila in rodila na rok. Srčasta maternica naj nebi predstavljala težave. Sedaj sem v 37. tednu in je  zaenkrat še vse o.k. Tako,da kar pogumno naprej.  

admira -> RE: srcasta oblika maternice (18.6.2008 13:26:28)

hvala ti zdj sm bolj pomirjena seveda borila se bom naprej vendar tko cudno mi je zdravnik povedal da sem se ful prestrasla hvala se enkrat,

kenya -> RE: srcasta oblika maternice (18.6.2008 13:40:17)

Te popolnoma razumem, ko je meni to rekel g. sem se tud najprej ustrašla, potem mi je pa razložila, da to ni nič nenavadnega oz. se mogoče pred nosečnostjo niti ne vidi z UZ.

Anonimen -> RE: srcasta oblika maternice (18.6.2008 15:24:35)

Kopirano od ginekologa:

zaradi srčaste maternica lahko pride do prezgodnjega popuščanja materničnega vratu in prezgodnjega poroda.
pa pri srčasti maternici se pogosteje pojavljajo nepravilnosti pri vstavljanju ploda v medenico nosečnice on porodu.

kenya -> RE: srcasta oblika maternice (18.6.2008 20:34:23)

Anonimen, lahko, da je tako, jaz samo govorim, kakšne so moje izkušnje in, da mi je g. rekla da ni treba da me skrbi. Moja 1. nosečnost in porod sta bili  brez težav, prav tako porod. Sedaj do 37. tedna še tudi nobenih problemov.

Kalina -> RE: srcasta oblika maternice (18.6.2008 20:38:06)

Jaz imam tudi srcasto obliko, rodila v 32t. 

Leiah -> RE: srcasta oblika maternice (19.6.2008 16:48:01)

Moja cimra v sobi je tudi imela srcasto obliko maternice in je normalno donosila zdravo puncko, tako da ni vse tako crnogledo kot je slisati!
Pa srecno!

sayuri -> RE: srcasta oblika maternice (22.6.2008 9:11:43)

Tudi jaz imam srčasto obliko maternice.
Prvič rodila točno na rok.
Sedaj sem noseča z dvojčki - v 34.tednu.

Stran: [1]