|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kolcanje u nosecnosti
14.6.2008 14:01:41   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Zakaj ste tako nesramne?
Ni lepo. Vprašala je samo o kolcanju, halooooo!

Ja se podpišem. Kako ste nestrpne.user posted image  Vprašanje je pametno, kako da ne.user posted image

:)

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.6.2008 14:24:07   
dory
Po znanstvenih dokazih sodeč gre na princip parno neparno...torej v tvojem primeru, če kolcneš 3x pomeni, da bo fant :)user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.6.2008 14:55:27   
mateyka
aha. kako pa kolcaš, če maš dvojčke? user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.6.2008 14:55:43   
Andromeda
Ne samo nesramne, ampak tudi otročje... In te ženske imajo oz. pričakujejo otroka??? Halo? user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 14.6.2008 14:56:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 29
14.6.2008 14:59:02   
mama54
IZVIRNO SPOROČILO: dory

Po znanstvenih dokazih sodeč gre na princip parno neparno...torej v tvojem primeru, če kolcneš 3x pomeni, da bo fant :)user posted image

Točno tako, če je kolcanja manj je deklica. Če pa je koljcanjev več kot 3x, je možnost, dvojčkov ali već otrok.user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.6.2008 15:21:13   
hotmumy
Pa kaj se pa greste,skoz se norčujete ene in iste,saj človk več ne ve če bi še tu gor sploh kaj vprašal,ker se vse tak obrne in iz muhe nardi slona,to pa tak delajo skoz ene in iste,ki so že en čas tukaj in jim je očitno dolg čas.Sram vas je lahko.user posted image

Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama,
za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.6.2008 15:36:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hotmumy

Pa kaj se pa greste,skoz se norčujete ene in iste,saj človk več ne ve če bi še tu gor sploh kaj vprašal,ker se vse tak obrne in iz muhe nardi slona,to pa tak delajo skoz ene in iste,ki so že en čas tukaj in jim je očitno dolg čas.Sram vas je lahko.user posted image

Pa dobro no, menda pa lahko clovek tudi svojo zdravo pamet vklopi, preden take bedarije sprasuje na forum. Kolcas zato, ker se ti je prehitro skrcila trebusna prepona in that's it. Nima veze, a imas pol leta, 10 let, 45 let, a si nosec, bolan, brez nog, brez rok .. user posted image

(odgovor članu hotmumy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
14.6.2008 15:40:05   
Anonimen
Pa dobro no, menda pa lahko clovek tudi svojo zdravo pamet vklopi, preden take bedarije sprasuje na forum.

Ah ne, kje pa. Vprasanja so komot butasta in bolj so butasta bolj zagovarjamo avtorja.

Drugace pa vsaj malo smisla za humor tudi v nosecnsosti ne skodi. Ali pac user posted image ? Kaj mislite, ali lahko smejanje skodi otroku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
14.6.2008 16:00:24   
hotmumy
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

IZVIRNO SPOROČILO: hotmumy

Pa dobro no, menda pa lahko clovek tudi svojo zdravo pamet vklopi, preden take bedarije sprasuje na forum. Kolcas zato, ker se ti je prehitro skrcila trebusna prepona in that's it. Nima veze, a imas pol leta, 10 let, 45 let, a si nosec, bolan, brez nog, brez rok .. user posted image

Riba to je en izmed mnogih primerov,ki je res butast,a norčevanje je tud iz bolj pametnih vprašanj,tolk o tem.

Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama,
za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.6.2008 16:04:27   
Anonimen
to je en izmed mnogih primerov,ki je res butast,a norčevanje je tud iz bolj pametnih vprašanj,tolk o tem.

No potem pa daj pameten in razumen odgovor na res butasto vprasanje, kakor sama pravis.

(odgovor članu hotmumy)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
14.6.2008 16:11:54   
mateyka
joj no, kot da ni jasno da se mal hecamo. a je to toook grozno? ni treba vse tako smrtno resno jemat, to ni dobro za živce user posted image smeh je pol zdravja - a ni to potem zdravo za avtorico? user posted image sej vsak vpraša kej "butastga" (če češ temu tko rečt) dokler ne ve. pol se je pa treba znat tud sebi malo posmejatuser posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 14.6.2008 16:13:58 >

(odgovor članu hotmumy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.6.2008 16:14:06   
Anonimen
sej vsak vpraša kej "butastga" (če češ temu tko rečt) dokler ne ve. pol se je pa treba znat tud sebi malo posmejatuser posted image

V nosecnosti to lahko skodi.

Ti pa res slabo beres forume.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
14.6.2008 16:16:47   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

sej vsak vpraša kej "butastga" (če češ temu tko rečt) dokler ne ve. pol se je pa treba znat tud sebi malo posmejatuser posted image

V nosecnosti to lahko skodi.

Ti pa res slabo beres forume.

aja, sej res; pruh pa to - nisem pomislila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.6.2008 18:25:53   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Pa dobro no, menda pa lahko clovek tudi svojo zdravo pamet vklopi, preden take bedarije sprasuje na forum.

Zakaj bi vklapljali zdravo pamet, če imajo rr! user posted image user posted image

Ma ne res, mene tud zanima, kot je ena napisala, a te ki sprašujejo te neumnosti mislijo imet otroka? Iz takih vprašanj se rodi groooozno kompliciranje brez konca in kraja.
Ne se zdej na mene spravit, ker me kreganje ne zanima.

Aja, avtorica, če se ti kolca, za nekaj sekund zadrži sapo - pomaga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.6.2008 22:23:18   
žirafica

to je en izmed mnogih primerov,ki je res butast,a norčevanje je tud iz bolj pametnih vprašanj,tolk o tem.

No potem pa daj pameten in razumen odgovor na res butasto vprasanje, kakor sama pravis.

Se pač takšnih vprašanj ne "dotakneš". Ampak babe ne bi bile babe, če ne bi morale vsepovsod vtikati svoj prstuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.6.2008 22:25:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žirafica

Se pač takšnih vprašanj ne "dotakneš". 

Imas vse moznosti odprte.

Predlagam se en nov podforum. Butasta vprasanja od blizu in dalec.

(odgovor članu žirafica)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
14.6.2008 22:57:21   
Naja30

Predlagam se en nov podforum. Butasta vprasanja od blizu in dalec.

Zelo dobra ideja, moram ti ploskat! user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.6.2008 22:58:31   
skopčevka
sramota da me tko zaničujete.sem pač imela dva ssplava in se pač bojim ker sem slišala da recimo kadar kihaš se ne smeš naprezati,in se pač bojim ker kolcam.sory ker sprašujem za neekatera neumna vprašanja,tukaj smo da odgovarjamo tudi na neumna prašanja,hvala nekaterim za popolne odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 43
14.6.2008 23:02:32   
Anonimen
Glej, ce imas resne zdravstvene tezave, se VEDNO obrni na svojega izbranega zdravnika oziroma ginekologa.

Odgovori tukaj so kakrsni so, subjektivna mnenja, vecinoma. Pac je izpadlo tako, da je bilo tvoje vprasanje vecini smesno. Ce te resno skrbi, se pa obrni na strokovno osebo.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 14.6.2008 23:03:05 >

(odgovor članu skopčevka)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.6.2008 23:19:58   
Naja30
Se strinjam z Mič. Pokliči G, če te zelo skrbi. Če sem te kakorkoli prizadela, se opravičujem.

Pa še to - ti kar kihni, kakor ti paše in ne poslušaj "dobronamernih" navetov, ki bodo povzročili samo paniko v tvoji glavi.

Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
15.6.2008 19:38:45   
Barbara84
Jaz tudi malo bolj kolcam. Ponavadi, ko se najem, kolcnem  čez čaz 2 ali 3x....  Najbolj me jezi, ker to naredim na glas... sploh če je več ljudi okrog... heheuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 46
22.6.2008 22:51:22   
massylou
1. Jaz med nosečnostjo niti malo nisem bila podobna kaki uglajeni dami. Daleč od tega: smrdela sem ko kuga (navkljub tuširanju, drgnjenju, deodoriranju...), rigala sem kot pujs, kolcala v vsakodnevnih turnejah, prdela, zgaga me je pekla skoraj vsak dan... In to kmalu po zanositvi. Moj dragi si prav kako častno medaljo zasluži, ker me je stoično prenašal in zagovarjal.

2. Nas na faxu učijo, da ni nobeno vprašanje neumno. Neumen je lahko samo odgovor, ki lahko tudi vprašanje navidez naredi neumno.

3. Smejat se je pa itak treba čimveč. Če ne zaradi drugega, pa zato, da se nam naredi čimveč smejalnih gubic, ker so te edine res simpatične na obrazu, ko se postaramo.

(odgovor članu Barbara84)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?