|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolcanje u nosecnosti
13.6.2008 21:27:50   
skopčevka
se je morda vama u nosecnosti kaj kolcalo.namreč sem u 9 tednu nosecnosti pa usak dan usaj 3 krat kolcnem kaj bi to pomenilo,prosim za odg. in hvala u naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolcanje u nosecnosti
13.6.2008 21:29:15   
Naja31
Oprosti, a ti to resno?

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2008 21:29:17   
pufka
mogoče prehitro ješ če se ti kolcne le tri krat na danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2008 22:05:26   
Sandra*
A pa si zihr, da se ti kolcne trikrat? Mogoče pa... zato ker pišeš brez ločil in velikih začetnic.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2008 22:07:45   
Anonimen
Msilim, da kolcanje nima čisto nobene veze z nosečnostjo. user posted image Malo manj razmišljanja in analiziranja vseh možnih stvari mogoče ne bo škodilo. user posted image

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2008 22:27:31   
pufka
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2008 23:04:59   
lindy
user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2008 23:05:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Msilim, da kolcanje nima čisto nobene veze z nosečnostjo. user posted image Malo manj razmišljanja in analiziranja vseh možnih stvari mogoče ne bo škodilo. user posted image

Ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2008 23:09:37   
Andromeda
Jaz pa sem v 18. tednu in se mi je do zdaj kolcalo tako kot pred nosečnostjo. Mislim, da ni nobene povezave med nosečnostjo in kolcanjem.
Pa še apel na ostale, ki se delate norca iz takih vprašanj - če nimate toliko čuta do soljudi v sebi, kakor da se smejete njihovim vprašanjem, raje ne odgovarjajte!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2008 23:28:02   
AinB
Živjo!
Sem v 28. tednu in sem tudi opazila, da že tekom cele nosečnosti veliko več kolcam kot po navadi.
Pač "stranski" učinki. Nikar si s tem ne beli glave.
Pa uživaj v svoji nosečnosti! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.6.2008 11:46:29   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: skopčevka

se je morda vama u nosecnosti kaj kolcalo.namreč sem u 9 tednu nosecnosti pa usak dan usaj 3 krat kolcnem kaj bi to pomenilo,prosim za odg. in hvala u naprej

to je čisto taprava frekvenca kolcanja za 9. teden nsečnosti... tedne nosečnosti delimo s 3 in dobimo optimalno frekvenco kolcanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2008 11:50:57   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

to je čisto taprava frekvenca kolcanja za 9. teden nsečnosti... tedne nosečnosti delimo s 3 in dobimo optimalno frekvenco kolcanja user posted image

Ampak, kako je pa potem v 40. tednu? A je OK, če kolcnem 13x ali 14x user posted image ?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.6.2008 11:55:59   
kokodajsa

Ja, kolcanje je eden prvih znakov nosečnosti. Zanesljivost je 100% - bolj zanesljivo kot vsi testi. Naše babice so tako vedele, da so noseče. Nekatere so celo po načinu kolcanja lahko spol otroka napovedale.
user posted image

Tudi slepa kura zrnje najde.

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.6.2008 11:56:17   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Ampak, kako je pa potem v 40. tednu? A je OK, če kolcnem 13x ali 14x user posted image ?

če otrok nič ne kolcne potem lahko ti 14x - nujno je štetje tudi otrokovega kolcanja user posted image  

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.6.2008 11:57:29   
Anonimen

Ne, cisto natancno z 2,918.

Pri nekaterih tednih pride do manjsega, vendar statisticno nepomembnega odstopanja. Tako da 3 bo kar prirocen priblizek, razen za tiste zelo natancne.

Neposredna povezava do sporočila: 15
14.6.2008 11:58:11   
arielca

če otrok nič ne kolcne potem lahko ti 14x - nujno je štetje tudi otrokovega kolcanja user posted image  

A otrok tut kolca user posted image ?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 16
14.6.2008 12:06:16   
kofetek2010

seveda, kako lahko spljoh kaj takšnega vprašaš?????? user posted image

Mič II - hvala za dopolnitev! user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.6.2008 12:13:42   
Anonimen
Vse za dobro pocutje :), tudi kancek matematike, ce je treba :).

Neposredna povezava do sporočila: 18
14.6.2008 12:23:15   
arielca

seveda, kako lahko spljoh kaj takšnega vprašaš?????? user posted image

Mič II - hvala za dopolnitev! user posted image

Kolk so ene uporabnice tukaj nestrpne user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 19
14.6.2008 12:24:25   
kofetek2010
Kolk so ene uporabnice tukaj nestrpne user posted image .

Boljše nestrpen kot neveden!!!! user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.6.2008 12:28:07   
Anonimen
Jaz bom samo še user posted image user posted image user posted image . Pa to ni res. A je res treba vsako dlako v jajcu analizirat.

A še ni nobena napisala, da NOSEČNOST NI BOLEZEN.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
14.6.2008 12:30:25   
Anonimen
A še ni nobena napisala, da NOSEČNOST NI BOLEZEN.

Lahko pa postane, ce se ti premalo ali prevec kolca :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.6.2008 12:31:43   
Daschi
Zakaj ste tako nesramne?
Ni lepo. Vprašala je samo o kolcanju, halooooo!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.6.2008 12:33:49   
Anonimen
Ni lepo. Vprašala je samo o kolcanju, halooooo!

Samo o kolcanju tece beseda, halooo.

(odgovor članu Daschi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.6.2008 13:35:30   
Virtualna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
majko mila, kva nekaterim hod po glav...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?