|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Punce pomoč!
13.6.2008 23:16:42   
pikovit
Veš kaj Hope tolk sem že prejokala,nazadnje ko si zagledala najlepši user posted image .No zdej pa spet user posted image user posted image user posted image  jokam,ko berem tvoj post in podoživljam vse tvoje trplenje.Punca moja vedno ti bom stala ob strani,pa če tudi prfrlim na drugi konec svetauser posted image .user posted image user posted image user posted image

Zaslužita si tole srečo!!!!!!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.6.2008 6:34:17   
Hope2
Joj, punce kaj pa jokateuser posted image , saj vas nisem preteplauser posted image . Konec napisanega je pozitiven, če vas je dotaknila volja in upanje, potem nasmeh na usta in v veselo pričakovanje vašega pozitivnega koncauser posted image user posted image . Drugače pa so na RR punce, ki imajo še več za povedat, še bolj trnovo pot, še daljšo pot, še več neuspehov, tako da lahko damo kapo dol, da se še borijo in upajouser posted image user posted image .  Srečno!

Pikovit hvala user posted image , zdaj je čas, da jaz prfrčim do tebeuser posted image  in ti stojim ob straniuser posted image

Tole srečouser posted image , pa si VSE zaslužimo, zato jo bomo VSE dobileuser posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.6.2008 22:05:36   
rebit
Pravite, da moramo bit močne, da ne smemo pritiskat na partnerja in da se moramo sprostit. Ej, meni to ne gre! Kako vam rata in kje je recept? Jaz enostavno ne vem, kako naj se rešim tga pritiska in kako naj odrešim partnerja od mojega pristika. Začela sem mu zameriti vsak napačen korak, neizteglnjeno roko, ko jo potrebujem. Začela sem se umikati, ne vem več, če ga ljubim, ne vem več, ali sva dovolj močna, da lahko greva preko tega. Vem da je marsikatera od vas šla skozi veliko hujše ovire, vam da nisem edina in da se da... samo jaz ne najdem poti. V teoriji poznam vse... veliko pogovora, razumevanja... ampak ko začnem govorit se mi ulijejo sozle, dragi pa reagira najbolj napačno kot bi lahko. Pravi da si otroka sploh ne želi, če že zdaj tako trpiva zaradi tega.... Vem kaj mi hoče povedat, ampak to mi nič ne pomaga.
Res je, da to ni edini problem v najinem življenju in zato se kdaj zalotim pri misli, da je bolje, če otrok sploh nimava. Da usoda sama poskrbi za to...
No vidite, potem sem spet tam, v krogu črnih misli, v samoti razmišljanja, odtujena od dragega... torej... še vedno ne razumem, kako naj grem naprej user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.6.2008 22:38:29   
pikovit
Rebit vse kar ti lahko rečem iz svojih izkušenje je.ČAS CELI RANE.In tudi tukaj ima čas veliko vlogo.Je pa res,da to ne gre čez noč.Jaz se z tem bojujem sedaj že 7 leto in vsakič najdem nekajuser posted image pa gre počasi naprej.

(odgovor članu rebit)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.6.2008 12:52:48   
lara light
Se pridružujem Pikovitkuuser posted image ...jaz sem še ena maratonka...tudi jaz vedno znova iščem veselje, vedno znova skušam najti bistvo...pa čeprav se še kako trudim, vedno ni lahko, nasprotno. Pridejo dnevi, ko je hudo, ko sem/smo čudne, sitne potrte...vse to je normalno. Ne skrbi, nič ni narobe s tem, da si močno želiš otroka, saj verjetno ni bolj naravne stvari kot imeti potomce. In čisto ok je, da narediš vse kar je v tvoji moči. Je pa fajn, če znaš med tem še živeti. Saj je to naše bivanje na zemlji prekratko, da bi ga zanemarjali oz v hotenju za nekim ciljem ne živeli. Skušaj živeti. Pogovorita se o vajinih občutkih, vse to vaju bo še bolj povezalo. Življenje bo vsekakor prineslo to kar vama je namenjeno. Vse dobro in mir v duši obema!

p.s.: pikovitek, tebi pa topel objemček!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.6.2008 15:29:36   
ninica7
Pozdravljene!
Rada bi vam napisala nekaj vzpodbudnega. Tudi midva sva vsak mesec čakala in upala, da bo. Zdravnik je rekel, da imava malo možnosti. Pripravljala sem se že ne umetno oploditev, klomifena sem pojedla na kile...
user posted image  Potem pa je lepega dne menstruacija zaostala...ko sva že skoraj zgubila upanje in zdaj čakava na najinega dojenčka. Še pol leta oz . malo manj in bo tu. user posted image Zdaj si želiva samo ,da bi bil zdrav. Te težave so naju še bolj povezale.
Ne izgubit upanja. Truditi in boriti se je treba še naprej. Rezultati ne izostanejo. Ne se sprijaznit s porazom. Če si nekaj močno želiš in vse narediš za uresničitev tega cilja se ti želja sigurno uresniči. user posted image
Najprej  si predstavljajte v mislih postopek oploditve,  verjamite, da se bo to zgodilo v vašem telesu in se bo. To je moj recept, ki je uspel. Mogoče slučajno, vendar si nisem mogla kaj da vam ga ne bi  posredovala. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.6.2008 16:06:48   
Lu33
Ne izgubit upanja. Truditi in boriti se je treba še naprej. Rezultati ne izostanejo. Ne se sprijaznit s porazom.

Se podpišem pod to!
Mislim, da nam ostanejo samo upanje in vera v uspeh. 

(odgovor članu ninica7)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.6.2008 21:42:34   
DaisyE
Oja, je hudič. So vzponi in padci. Ko pogledam nazaj, bi rekla, da mi je bilo nekako najhuje nekje tam, ko so naju začeli gledat. Ko je bilo treba včasih celo na uro seksat. Pa sva komaj zmogla. Pod pritiskom nama skoraj ni uspelo. In sem rekla, ne bom težila, pa si nisem mogla pomagat, ker sem bila tako jezna nanj. Čeprav sem bila kriva glih tolk kot on.

Potem, ko sva precej hitro prilezla do umetne oploditve, je postal svet malo lepši. Ker je bil sex spet po dolgem času namenjen užitku in ne reprodukciji. Ni bilo treba gledat na BT, na ovulacijo, za znake take in drugačne mi je dol viselo in njemu tud. Potem je bil šok, ko umetna ni uspela. Sem mislila, da mi je jasno kakšne so šanse. Pa saj razumsko so mi bile, ampak je vseeno prekleto bolelo. Pa v drugi postopek, negativno nastrojena, ker me je bilo tako prekleto strah, kaj bo, če spet ne uspe. Strah same sebe, ali sem sploh sposobna to prenesti. Pa spet štrbunk na tla. In spraševanje zakaj jaz in razmišljanje, da za nekaj plačujem, da mi je namenjeno, usojeno. Da je morda nama namenjeno in usojeno, da bova brez otrok. Ker sva neodgovorna, ker nisva dober par, ker nisva dobra človeka, ker ne bi bila dobra starša, ... in še in še. Ker vesolje menda že ve, komu lahko da otroke in komu ne. Ker nekaj že mora bit na tem. In ves ta čas sem ga gledala in se spraševala, kako je njemu. In ugibala in se pogovarjala. Pa včasih nisem prišla dlje od tega, pa saj boš videla, da bo. Bi ga kar razbila. Potem so prišli pa drugi trenutki. Ko se je za hip pokazalo kako mu je (samo za hip in res je bilo treba močno gledat user posted image ), trenutki, ko sem jokala ko dež, kadar ni uspelo, on me je pa tolažil, kakor je vedel in znal in pazil, da mi z ničemer ne bi pokazal, da je tudi njemu hudo, da ne bi bilo meni še hujše. In ostajal pozitiven, z obema nogama na tleh. Pa sta prišla še tretji in četrti postopek, prav tako neuspešna. Še vedno sva skupaj, iščeva načine, kako skupaj preživljati prosti čas, kaj naju veseli, kaj naju izpopolnjuje. Se učiva, katere so tiste stvari, ki so v življenju pomembne.

In kaj sem se naučila? Da je življenje pomembno tukaj in sedaj. Da me vse prehitro zanese in razmišljam o stvareh, ki jih moram narediti, ki jih želim doseči in da včasih pozabljam biti srečna. To, da nimam otrok, me je naučilo, da v življenju ni pametno živeti samo za neke oddaljene cilje, ki mi, v trenutku, ko jih bom dosegla, ne bodo več dovolj in bom spet postavila nove. In tako naprej do smrtne postelje, ko se bom vprašala, zakaj sem sploh živela.

Če bi zanosila brez problemov in če tega, da je treba živeti tukaj in sedaj, ne bi nikoli ugotovila, potem verjetno nikoli ne bi bila srečna. Z otroki ali brez. Vedno bi našla nove probleme. Ker mi stvari v glavi ne bi štimale. Saj mi tud zdaj ne, da ne bo pomote. Še vedno se lovim, še vedno ne živim tako kot bi želela. Sem pa v tem času fino pretehtala svoje življenje. Od tega kaj delam do tega kje živim. In ni mi všeč vse kar vidim. Precej sem se spremenila. Rada se tolažim, da na boljše, čeprav opažam, da na nekaterih področjih tudi na slabše. In še vedno se bojim zase, zanj in za naju.

Želji po otroku se še nisem odrekla. Pravim, da se bom borila, dokler bo šlo. In zaenkrat se še lahko borim, tudi zato, ker znam vsaj na trenutke tudi živeti. Če bi bila z mislimi samo pri postopkih in otrocih, mislim, da bi se že davno vdala, ker bi mi zmanjkalo moči.

Verjetno si v tem trenutku v težki fazi. Predpostavljam, da gre pri vama za nepojasnjeno neplodnost. Še vedno upaš in verjameš, da lahko uspe po naravni poti in vsak mesec je stiska. Si ne predstavljam več te muke. Ker lahko delava otroke le umetno, po tri, štiri mesece med postopki vsaj malo počivam in filam baterije.

Sem nabluzila, se pardoniram, tako me je prijelo. Poskusi en mesec pozabit na ovulacijo in pojd na pivo. Včasih prav paše. V kombinaciji s črnim infertilnostnim humorjem. user posted image user posted image user posted image

Vso srečo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu rebit)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.6.2008 8:03:00   
čačka
DaisyE in vse ostale... hvala!
Še ena taka, ki gre skozi to. In vsakokrat, ko berem vaše poste mi prilezelo solze v oči. Prebijam se iz dneva v dan in upam, da je to samo faza, ki bo šla mimo. Na žalost pa sem trenutno stack in the moment. Vsaka vaša beseda, izkušnje in dobre želje mi pomagajo prebiti se.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?
gagaga

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!