|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prihajam k sebi...
7.7.2008 22:11:11   
divadana
Dragi&drage moje hvala vam za vse napisano... Vem, da bi morala ostat nekaj časa sama, a dokler mi ni tega povedal sva se imela takoj fanj in verjetno res ne bi smela gledat na to tako, saj sem tudi sama kriva za to. Lohk sem mu zelo hvaležna da je prišel v moje življenje in mi odprl oči, da je že čas da končam zvezo, da si zaslužim boljšega... Vem, da se lahko set vrti brez moških, res je.... mogla bi biti nekaj časa sama... A včasih me je strah, ker sama sama za vse... starši me ne sprejemajo tako kot sem...

Amapak tako je... zmagujejo pogumni... hvala vam , zlati ste.... rada vas mam..

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.7.2008 0:18:03   
owerflow
se zgodi.ni kej.mam podobne izkusne sam treba uzivatuser posted image si ze nadjes kej bulsga al kok gre ze.morje je veliko in treba lovituser posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.7.2008 0:33:27   
Rakica_80
Ja ja in zdej je prava sezona za pecanjeuser posted image

(odgovor članu owerflow)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.7.2008 11:31:57   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: divadana
saj sem tudi sama kriva za to.

Ne. Nič nisi kriva za to. Že od vsega začetka si bila naciljana, da te potolaži - v postelji. Tako, da se ne obremenjuj dosti. Na koncu le vseeno velja - ti si bila ranljiva, on pa je to vedel. Tvoje razmišljanje, "žalovanje", čutenje, obnašanje je bilo predvidljivo (morda ne tebi), njegovo pa tudi.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.7.2008 13:11:09   
divadana
to si pa "zanimivo" napisal tehnovil...

Ok, res sem rabila na začetku tolažbo in tud iz moje strani ni lepo da sem prebolevala bišega na tak način... Ampak tako sem čutila in tako sem naredila. Nisem pa vedela, da sem prišla vmes, med njim in še eno drugo punco..., ki sta mutila da bi hodila... Razumela sva se 100%... dopolnjevala tako, da še z lastno kolegico se ne tako in nato, se mi on izpove, da se je totalno zaljubil da si želi resne zveze z mano... jst pauser posted image ... Po pogovorih s kolegicami, so mi vse rekle, da zakaj se držim nazaj, naj fanj razmislim, saj se zelo vjameva, da če ne bom provala, ne bom nioli vedela... in res provala sem in ujela sva se še bolj. To je drugače... prou čutim ga ob sebi.... Ampak me je še vedno strah, kar sem doživela pri prešnjem fantu, zato sem tud taka... in to mi je grozno, ker na tak način bom odbivala fejst fanjta od sebe. No, potem pa je kar naenkrat bil preveč iskren do mene in mi povedal za stvari iz pretekolosti, ki ga verjetno mučijo in se je moral izpovedat... Mene pa je to totalno ubilo in nisem sploh karkoli hotla met z njim... Zdaj pa opažam, da preteklost nima nobene veze, če čutiš da je oseba toto... ne vem nisem še imela takih izkušenj in bom šla lepo počasi... čas prinese svojeuser posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.7.2008 14:04:37   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

saj sem tudi sama kriva za to.

Ne. Nič nisi kriva za to. Že od vsega začetka si bila naciljana, da te potolaži - v postelji. Tako, da se ne obremenjuj dosti. Na koncu le vseeno velja - ti si bila ranljiva, on pa je to vedel. Tvoje razmišljanje, "žalovanje", čutenje, obnašanje je bilo predvidljivo (morda ne tebi), njegovo pa tudi.

to kar si napisal je zame en navaden bull shit! ker če bi bilo tako, kot ti misliš, ji ne bi priznal, da je posexal ono drugo, ampak bi jo ''nategoval'' tako ali drugače dalj časa.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 16.7.2008 14:08:28 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.7.2008 14:08:02   
mojamura
draga moja,

če si razpucala v svoji glavi - in prebolela svojega bivšega (to mislim, da si ga RES prebolela in pustila stvari za sabo) - začni razpucavat tudi o situaciji, v kateri si trenutno.

če ga imaš rada on tebe, če veš, da si se sposobna posvetiti samo njemu, in on samo tebi - potem pusti stvari iz preteklosti za sabo, ker vidva prej nista bila RES skupaj, saj si ti še vedno mislila na bivšega oz. ga nisi prebolela....če so vsaj ti glavni pogoji izpolnjeni - girl: GO 4 IT!!

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.7.2008 8:42:29   
tehnofil
ji ne bi priznal, da je posexal ono drugo, ampak bi jo ''nategoval''

Obstaja več vrst ljudi. Več vrst situacij. Ti govoriš samo o eni in še to bolj skrajni.
Večina moških pa ne išče seks predatorsko, a ga vseeno išče. Pogosto bi moški izkoristil situacijo, ne bi je pa vsi stalno izkoriščevali.

Ne glede na vzgibe, odkrite ali prikrite namene, je situacija v kateri je ženska z ranjenimi čustvi in moški, ki ji daje oporo - predvidljiva. In pogosto se tudi konča na enak predvidljiv način.

Če pogledaš od daleč imaš čustveno ranjeno žensko in čustveno zrdavega moškega. Ta čustvno zdravi moški nudi pomoč čustveno ranjeni ženski. In kmalu to pripelje v posteljo. Potem pa gresta narazen (ker je on pošteno povedal user posted image ). Odnos je podoben kot med pacientko in zdravnikom. Le da tu ni prikazan kot zdravnik ampak kot rešitelj. In ve' se, kaj naredi ženska rešitelju. Noge mu da narazen.

Sploh pa ne gre za nategovanje. Ona je dobila kar je potrebovala. Dobila je občutek, da je še "dobra". Da je spolno privlačna. Da si še lahko dobi partnerja. In on je dobil kar je potreboval. Občutek, da je dober po naravi. Da ni pokvarjen. Da je odkrit. Da je pošten. (pa še eno je zraven "nabrisal"user posted image )

Torej oba sta dobila to, za kar ne potrebuješ ciganke, da ti pove, kako se bo izteklo.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.7.2008 9:58:08   
mojamura
in potem sta živela srečno do konca svojih dni....

tehnofil, ne delim tvojega mnenja, čeprav, moram priznati, da si ga dobro argumentiral.

še vedno vztrajam pri svojem.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.7.2008 10:12:56   
divadana
...tehnofil , mislim da ne zanš dobro brati...

Seveda je bilo to na začetku, jaz svojega dejanja ne obžalujem.... Pri prejšnjemu nisem nikoli dobila takega spolnega užitka, kot sem pri njemu... Saj prejšnji je poskrbel le zase in če meni ni ustrezalo je rekel da je to moj problem, da on bo sexal tako kot njemu paše...

Zadeva je taka, da moški res radi izkoristijo ranljivo žensko... Jst se tega zavedam, ampak če bi bila tako res, mi ne bi že od vsega začetka izkazal pozornosti, se pogovarjal z mano, mi stal pb strani... in na koncu se vame zaljubil in to lepo priznal... HOtel je biti le odkrit z mano...
Začela sva kot dobra prijatelja, končala kot partnerja...
Čeprav ko sem to zvedela, on sicer nima otroka, njegova bivša je pač zanosila in se odločila za splav.... in meni je to pri 22 letih enostavno prizadelo... nič lažjega...
Jokal je ob meni in mi odkrito povedal, da naj njegova preteklost ne sme vplivat na naju, da bi zame naredu vse, da na začetku mu sploh nisem bila v srcu ampak zdaj mu pomenim ves svet... in to tudi vidim.
Ker izkušnje iz prejšnje zveze so mi tako odprle oči, da vsako stvar presojam na drugačen način in seveda, po eni strani je to prav po eni pa narobe, ker me je strah korakat naprej...
Življenje je itak nepredvidljivo....

Ljubezen premagaš z lubeznijo...

Jaz sem na začetku iskala tolažbo in sem sama rinila vanj, nikoli me ni silil k sexu, k večjemu sem sama, ker sem bila tko prizadeta od prejšnjega...
.. ob njem sem bila tisto kar sem in se mi nikoli ni bilo treba pretvarjat za tisto kar nisem, kot pri prejšnejmu... ki so ga motili moli mali joški in moja celiulitasta rit... pa če sem se zredila za kg mi je izjavil naj se pogledam kako mi visi trebuh... pa sem visoka 170cm in težka 60 kg... pa sploh si ne moreste predstavljat kako ti lahko en tič tako izpodrine samozavest, ampak sama sem si bila kriva, da sem si to dopustila...

A lahko sem mu hvaležna, ker sem sedaj samo bolj močna, ponosna sem nase, da sem kar sem.... in če ne bi prišel ta drugi v moje življenje, bi tole sama težko spoznala in to je štos...

Iščeš tolažbo... si kar si, ker te boli za cel svet... oseba se vate zaljubi ali pa ti v njega.. in na koncu ugotoviš, da sploh nista slaba skupaj.... In problem je samo v tem ker začneš brez ene fiksne podlage... Poznaš se napol in seveda ena resna zveza zahteva iskren odnos... in on je to naredil, povedal mi je stvari, ki so me prizdele in to je seveda preteklost, ampak sama sem se ustrašila in to je to....

Tko da tehnofil, popolnoma te razumem, ampak tle se gre za poplnoma drugačno stvar, tako da glej z drugačenga kota.... OK??!!user posted image

Tako, kot gleda mojamura..... HVALA TIuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil divadana -- 17.7.2008 10:17:46 >

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.7.2008 11:06:00   
mojamura

Tako, kot gleda mojamura..... HVALA TIuser posted image user posted image

ni za kaj user posted image user posted image

pa srečno v življenjuuser posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.7.2008 13:13:10   
tehnofil
tako da glej z drugačenga kota....

Saj je isto, le da ti gledaš s polno olepšavami, jaz pa samo bistvene stvari.

Kakorkoli že, niti najmanj ne obsojam dejanj. Ne tvojih ne njegovih. Samo pravim da je ravnanje človeka v takšni situaciji predvidljivo. Dejstvo pa je, da lahko kvaliteten odnos vspostaviš šele ko si "ozdravljen" prejšnje bolezni in ne v procesu "zdravljenja".

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.7.2008 13:43:04   
mojamura

tako da glej z drugačenga kota....

Saj je isto, le da ti gledaš s polno olepšavami, jaz pa samo bistvene stvari.

Kakorkoli že, niti najmanj ne obsojam dejanj. Ne tvojih ne njegovih. Samo pravim da je ravnanje človeka v takšni situaciji predvidljivo. Dejstvo pa je, da lahko kvaliteten odnos vspostaviš šele ko si "ozdravljen" prejšnje bolezni in ne v procesu "zdravljenja".

pa kaj ti ne moreš enkrat priznati, da si se pač zmotil. motiti se je namreč človeško, ti pa si človek - predvidevamuser posted image .

Strinjam pa se stabo le v okrepljenem textu tvojega citiranega posta

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.7.2008 13:49:53   
ronja
Mojamura, ja, saj veš, obstajajo ljudje, ki se nikakor ne morejo sprijaznit s svojo zmotljivostjouser posted image . Motimo se samo drugi, ker vse napačno gledamo!

Sicer pa jaz mislim, da se lahko tudi pozdraviš v odnosu in naprej furaš krasen odnos. Odvisno koliko sta pripravljena oba skupaj rast. Saj nikoli nista oba že super zrela, pač se učimo, pa je.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.7.2008 13:51:11   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mojamura, ja, saj veš, obstajajo ljudje, ki se nikakor ne morejo sprijaznit s svojo zmotljivostjouser posted image . Motimo se samo drugi, ker vse napačno gledamo!

Sicer pa jaz mislim, da se lahko tudi pozdraviš v odnosu in naprej furaš krasen odnos. Odvisno koliko sta pripravljena oba skupaj rast. Saj nikoli nista oba že super zrela, pač se učimo, pa je.

točno takouser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 40
18.7.2008 3:14:28   
owerflow
NOBEN SE NE ZMOT.HI HI KASN LEP OLGOCASN SVETuser posted image

[se mal manjka pa bom spelou]brrrrrm

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.7.2008 8:09:17   
mojamura
tebi pa se dogaja....ej, izklopi caps lock

(odgovor članu owerflow)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.7.2008 14:20:02   
owerflow
sem hvala pa sryuser posted image

[se mal manjka pa bom spelou]brrrrrm

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.7.2008 13:24:11   
tehnofil
da si se pač zmotil.

V čem? user posted image

Enostavno ste vsi prepričane, da ste edini, ki se vam kakšna stvar zgodi. Da se vam zgodi prvim in edinim na svetu, ker je čustveno dogajanje tako močno.  Jaz pa vam pravim, da se to dogaja mnogim, neprestano in zato je predviljiv konec. Pa tudi začetek takšnega odnosa izhaja iz enakih vzgibov.

Torej motil bi se, če bi onadva iz tega, s česar sta začela, prišla do kvalitetne zveze.

Še toliko, da si razjasnimo.
Toliko rdečih lučk se sveti, da se je kar blešči.

Ona je dobila kar je potrebovala. Dobila je občutek, da je še "dobra". Da je spolno privlačna. Da si še lahko dobi partnerja.

Seveda je bilo to na začetku, .... takega spolnega užitka,... moli mali joški in moja celiulitasta rit...

Do čustveno ranjene ženske se pride samo s čustvi. Zato je jasno, da je vedno vključena zraven neka žalostna zgodbica (tudi resnična), ki čustva odpira.
bivša je pač zanosila in se odločila za splav... Jokal je ob meni

Morda jo je njen uporabil prvič, a je to kljub temu klasičen vzorec. Eni takšno svojo žalostno izkušnjo uporabljajo vedno znova in znova - vsakič pri drugi ranjljivi ženski.
in mi odkrito povedal, da naj njegova preteklost ne sme vplivat na naju, da bi zame naredu vse, da na začetku mu sploh nisem bila v srcu ampak zdaj mu pomenim ves svet...

in se je odločil za drugo.

Naprej ne želim secirati njene izpovedi, namreč eno je povedati bistvo naravnost, drugo pa je razčleniti do te mere, da če bi doumela, bi iz tega njenega doživetja odvzelo, tisto kar je potrebovala in je pogost element zdravljenja čustev raztrganih v prekinjeni zvezi.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?