divadana
|
SESU SE MI JE SVET.... POMAGAJTE MI!!! Kot sem vam že povedla, ko sem prebolevala prejšnjega fanta, sem spoznala osebo, ki mo je pomagla, da sem prebolela... Tri mesece, sva bolj mutila... Full sva bila skoz skup... Prosila sem ga pa eno, da na novo zvezo še nisem pripravljena, naj pa bo iskren do mene in če bo prišla kakršnakoli punca vmes, naj mi pove... Takrat je mutil še z eno, ki je gojil tudi čustva do nje... Motilo ga je, ker sama se nisem znala odločit in je raje bil tud z njo. Rekel je da sta šla na izlet in da se je pač tam zgodilo kar se je. Tole sem zvedla včera, ker sem imela čudne sanje in sem ga nato vprašala. Dodatni šok je bila, da najprej je sexal z njo in drugi dan pa z mano... Boli me, ker sem končno spoznala osebo, ki je bila pripravljena vse narediti zame. Verjamem da je bil med dvema ognjema, ampak to zame ni človeško, kar je naredil. Čeprav sva potem bila trimesece v resni zvezi in mi je bilo najlepše obdobje mojega življenja, Resnično vam povem... oseba je zlata in ravno to me boli. Srečna sem da je bil do mene iskren in mi priznal vse. Jokal je da mu je žal, ampak da takrat še sama nisem vedele kaj bi. Ampak sem mu rekla naj se ne zgovarja, ker sem mu povedla naj bo isken in naj mi pove, če je kera vmes. In tega ni nredil. Dodatni šok pa je bil, ko mi je povedal, da je bil ena punca bla z njim noseča in da je decemra šla delat splav. To me je toatlno ubilo, najraje bi se kar fentala, sploh nisem mogal verjet, da je to on, da se to meni dogaja... Končno spoznam osebo, za kero sem bila pripavljena ostati celo življenje, saj sva v teh mesecih ki sva bila skupaj doživela res lepe svetovne trenutke. Včeraj sva se dobila in med nama sem čutila eno veliko luknjo, nisem ga mogla niti objet ne pogledat v oči. Jokal je in mi rekel, da ga ne smem obsojat po preteklosti in da končno je spoznal osebo s katero bi bil pripravljen ostati, da kej tajega ni čutil še do neobene ženske. Rekla sem naj mi da čas, ker ternutno sem tako v šoku, da ne morem karkoli rečt. Jokam, boli me, najraje bi umrla.... raje bi vidla da me kdo pošteno prebuta, kot pa to... to zna tako bolet, da zlati moji... nevem kam bi se dala, kaj bi delala... Slišiva se normalno, a tako rada bi da bi lahko vse to požrla, a imam občutek, da mi to ne bo ratlo... pogrešam ga vse, manka mi, a nevem če bi bila sposobna dat vse to skoz... ker to preveč boli.. bil je neiskren do mene... še raje bi vidla, da tega ne bi nikoli zvedla... ker to je grozno... kaj naj naredim... v taki situaciji nisem še bila nikoli in res ne vidim izhoda...