Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: marmelada iz zamrznjenih jagod? 10.6.2008 10:28:47
|
|
|
|
karmar
|
Če mi daš svoj mail naslov na ZS, ti pošljem razne recepte iz jagod. Za marmelade, napitke, sladolede, peciva,...
|
|
|
|
RE: marmelada iz zamrznjenih jagod? 10.6.2008 14:48:13
|
|
|
|
kokoska007
|
jaz jo običajno delam iz zamrznjenih jagod ali malin, ker jo kuham za sprot. dam dosti manj sladkorja namreč.
|
|
|
|
RE: marmelada iz zamrznjenih jagod? 10.6.2008 15:12:48
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
kaj pa jagodne cmoke? na tem linku imaš recepte;: link
< Sporočilo je popravil shorty -- 10.6.2008 21:55:42 >
|
|
|
|
RE: marmelada iz zamrznjenih jagod? 10.6.2008 21:19:55
|
|
|
|
PIAF
|
Hvala, imam te recepte iz jagod...., ampak mene zanima predvsem marmelada, ker so res veliki paketki in se fejst skupaj držijo. Ko sem zadnjič enega odtalila, je bila sama voda, zato za kaj drugega skoraj ni. jaz sem si jih zmiksala in polila po sladoledu. ko pa sem delal pecivo, pa je bilo kljub temu, da sem jih precedila, kar pocasto in tekoče - ni bilo dobro. LP
|
|
|
|
RE: marmelada iz zamrznjenih jagod? 16.6.2008 14:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda lahko narediš marmelado iz zamrznjenih jagod. Moja mama vedno dela tako. Vsak dan pobere jagode in jih da v zamrzovalnik. Na koncu sezone pa iz njih skuha marmelado. Mož je ravno včeraj jedel buhteljne s to marmelado in je rekel, da so odlični.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
umetna oploditevbitZanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev?
prosim za komentar: v katerem poskusuLJ GK (
58%)
MB (
14%)
PO (
10%)
Tujina (
18%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!