|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Napotnica za inseminacijo!!!
21.2.2005 16:50:34   
Sulfinija
Punce!!!

Katere ste dala skozi uspsno ali neuspešno inseminacijo bi vas iz srca prosila za eno malo pomoč.

Ko ste ble na zadnjem razgovoru pred inseminacijo in ste dobile napotnico in ste počakale :hudicek:,kdaj ste potem dobile klomifen takrat ko napotnico ali ste prvi dan :hudicek: poklicale po telefonu in takrat šle v MB po tabletke ali kdaj ste jih dobile?Koliko dni ste jemale klomifen in takrat spet hodile na uz je mogoče tudi potrebna kakpšna stop injekcija pred inseminacijo in kdaj ste jo dobile?

Za vašo pomoč najlepša hvala in lep dan še naprej!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.2.2005 17:26:49   
naja78
ej bejba,jaz ti glede te inseminacije na morem svetovat,mislim,pa da je ena forumka nekaj pisala par postov nazaj.in tudi stop injekcijo je dobila.mislim,da ti bo vsa navodila dal G.MISLIM,DA NA DAN INSEM.DOBIŠ TO INJEKCIJO.ups.
vem,pa da ta inseminacija ni kaj preveč uspečna.10%.:(
saj bo,držim :miska:,mogoče pa bo ratalo.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2005 19:29:38   
pipi1
Zdravo Mojca.

Imam za sabo že tri inseminacije, zato sem skorajda že ekspert... :)
Klomifen dobiš na prvem UV, ki je 5. dan (razen če je vmes vikend... sem bla že 4. dan). Ješ ga od 5.-9.dne ciklusa. Vmes te naroči še na UZ. Js sem dobla stop injekcijo 14. dan, 16. dan pa sem imela inseminacijo. V vseh treh postopkih je blo tako. Kdaj dobiš injekcijo, je odvisno od velikosti foliklov. Po 36 urah pa pride... če je vse po sreči.. do ovulacije in takrat te prijetni ginekolog (zadnjič je bil en fejst in mlad... :love: ) osemeni.. grozno se sliši :). Test pa narediš 14 dni po insemnicaiji.
Število UZ je odvisno od velikosti foliklov. V prvem postopku sem mogla 6 krat na UZ, pri zadnjem pa samo 3 krat.
Tako... upam da sem ti lahko pomagala. Držim pesti.

pipika

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2005 8:01:50   
manja11
Živjo,

ja meni še vedno ni jasno zakaj delajo inseminacije, saj so povsem brezuspešne. Enkrat sem dala na forum vprašanje če je kateri uspelo in sem dobila samo en odgovor, eni je uspelo, pa še ta je imela izvenmaternično nosečnost. Baje je neuradni uspeh 5%. Mene tudi čakajo, vendar brez klomifena, ker sem imela stranske učinke, z injekcijami.

Pa veliko sreče!!!

Lp:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2005 8:30:30   
Sulfinija
Manja11!!!

H kateri zdravnici pa hodiš hodiš mogoče v MB?Ja še prej pa se ti zahvaljujem za tvoj odghovor,vendar verjemi jaz še iamm vedno upanje na to inseminacijo,saj je baje tam uspešna kjer je ženska popolnoma zdrava in to sem ena izmed njih tudi jaz,prui mojem možu je semenčic malo vendar so se sedaj nekaj izboljšale,pri meni je bil le levi jajcevod neprehoden vendar je sedaj tudi to v redu saj so mi lansko elto maja delali hsg in s tem so to zadevo povsem uredili.
Veš sem zadnjič dr.Kovačevi na mail pisala tudi to vprašanje sem zastavila in mi je odgovorila,da to delajo samo ko so prehodni jajcevodi,in koli normalen spermiogram torej iamva vse pogoje zato sedaj čakava na petek in potem jaz na :hudicek:,da gremo v boj.Meni je napisala da je v ciklusu uspehov 20-25% in zraven pousarila kar pa ni po njenem malo no torej počakamo in vidimo kaj bo,baje jo deljo tri krat in,če ni uspeha delajo ivf torej emne čaka marca,aprila in če bo potrebno še maja.

Javi se mi kaj napiši tvojo zgodbo saj je ne poznam in vse kaj so tebi ughotovili,kolikor časa se trudita,kamo hodiš v MB v ambulanto in kako si ti daleč v tej naši kalvariji!

Za tvoj vsak odgovor ti bom hvaležna in te prav prisrčno pozdravljam iz zelo snežnega P.

Mojca :sloncek:::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2005 8:53:09   
manja11
Mojca,

mojo zgodbo sem ti že enkrat napisala, ampak verjamem, da si pozabila, ker nas je toliko na RR. Sem že stara borka, pskušam že skoraj 2 leti, imela sem HSG slikanje in nato laparoskopijo. Na HSG so bili sicer jajcevodi neprehodni, na laparo se je izkazalo, da so povsem prehodni, so pa našli endometrična žarišča na ligamentih in jih požgali. Sem v LJ. Po mnenju G naj bi zanosila po laparo, ki je bila julija lani. Ampak nisem. Niti po Klomifenu. Zdaj grem na inseminacijo. Če ne bo uspelo pa na IVF.

Lahko ti pa še kaj napišem, če te zanima...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2005 8:59:13   
Sulfinija
Manja!!!

Se ti opravičujem sigruno sem pozabila kajti cel kup nas je.
Če te ne moti rada bi vse vedela o tebi če te ne moti se mi lahko kaj oglašis v rr nabiralnik ali pa kar na forum,kajti sem v bolniški in mi je ful dolgas in bi rada da mi čimprej mine dnevi do tega težko pričakovanegfa petka.

Torej ti hodiš v ambnulanto v LJ če sem prav razumela?Veš tudi meni je reku da bom po hsg zanosila vendar bo zdaj maja eno leto in od tega še vednop nič.Kaj praviš ti psiha in zanositev?
Veš imam kar cel kup vprašanj,ki jih bom zastavila zdravnici v petek?Napiši mi vse kako se je pri vama začelo,kakšen spermiogram je imel?Si morda tudi ti poročena?Ali imaš že kakšnega otroka ali bi bil to prvi?Si mirda že kdaj zanosila?Kaj pa praviš ti na našo Kiro in mnoge druge,ki jih poznam prvič po dolgih muhak zanosijo umetno,a drugič kar naravno torej tudi Kira je med njimi?Pa Dadica napotnico v rokah za inseminacijo,ko bi morala poklicat pa ugotovi,da je naravno zanosila?Kje vidva živita?Kje delata,koliko sta stara?

LP in čakam tvoje odgovore Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?