Sulfinija -> Napotnica za inseminacijo!!! (22.2.2005 8:30:30)
|
Manja11!!! H kateri zdravnici pa hodiš hodiš mogoče v MB?Ja še prej pa se ti zahvaljujem za tvoj odghovor,vendar verjemi jaz še iamm vedno upanje na to inseminacijo,saj je baje tam uspešna kjer je ženska popolnoma zdrava in to sem ena izmed njih tudi jaz,prui mojem možu je semenčic malo vendar so se sedaj nekaj izboljšale,pri meni je bil le levi jajcevod neprehoden vendar je sedaj tudi to v redu saj so mi lansko elto maja delali hsg in s tem so to zadevo povsem uredili. Veš sem zadnjič dr.Kovačevi na mail pisala tudi to vprašanje sem zastavila in mi je odgovorila,da to delajo samo ko so prehodni jajcevodi,in koli normalen spermiogram torej iamva vse pogoje zato sedaj čakava na petek in potem jaz na :hudicek:,da gremo v boj.Meni je napisala da je v ciklusu uspehov 20-25% in zraven pousarila kar pa ni po njenem malo no torej počakamo in vidimo kaj bo,baje jo deljo tri krat in,če ni uspeha delajo ivf torej emne čaka marca,aprila in če bo potrebno še maja. Javi se mi kaj napiši tvojo zgodbo saj je ne poznam in vse kaj so tebi ughotovili,kolikor časa se trudita,kamo hodiš v MB v ambulanto in kako si ti daleč v tej naši kalvariji! Za tvoj vsak odgovor ti bom hvaležna in te prav prisrčno pozdravljam iz zelo snežnega P. Mojca :sloncek:::sloncek::sloncek:
|
|
|
|