|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koža
10.6.2008 2:09:15   
Anonimen
no na hitro, mam težave s kožo na predelu brade, drugje ne, uporabljam kozmetiko dermalogica, vsak dan zvečer in zjutraj, stanje se je nekako že izboljševalo zdaj pa kar naenkrat boom, polna sem mozoljev, pikic, bulic, celo po vratu, česar še nikoli nisem imela...Zdaj pa ne vem, je to kakšna infekcija, in bi rabla iti do dermatologa da mi da antibiotik, ali je to normalno... Prehranjujem se normalno, pijem ogromno vode...

Če je slučajno kakšna kozmetičarka, da ve kaj več o teh stanjih na koži...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koža
10.6.2008 7:57:25   
Mišni
Lahko so tudi kakšne hormonske spremembe.

Drugače so pa včasih govorili, da se je dobro po aknasti koži s pomarančo namazat ali kar rezine pomaranč na kožo polagat, vvtem smislu. Menda naj bi pomagalo. Izgubit nimaš kaj, če probaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2008 8:10:06   
tinkamiška
tancy, na tvojem mestu, bi šla do kozmetičarke da čimveč ščisti, nehala uporabljat agresivno kozmetiko za aknasto kožo, tole s pomarančo je tudi vredu, lakho tudi kr z polovico limone podrgneš po tem predelu in potem fino izpereš, to lahko narediš 1x-2x na teden. Možno pa je, da se ti bo potem koža luskala, zato je fino, da si nabaviš kakšno kremico, ki ne vsebuje olja je pa hidrantna....

Nisem kozmetičarka, sem pa v sosednjih vodah, ampak tudi, če bi bila bi najprej morala videt kožo, zato ti priporočam, da se greš k eni pokazat.

Kar se pa antibiotikov tiče, pa kožo popravijo samo za določen čas, ker je problem nekje drugje in potem spet vse vn butne...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2008 22:40:51   
Anonimen
hvala tinka in mišni, pri kozmetičarki sem bila nazadnje konec marca, in mislim spet iti zdajle pred poletjem, da mi čimbolj ščisti...Bom pa probala tole s pomarančami in limonami, ko jih mamo ravno veliko domauser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2008 13:56:34   
zoya24
Oj,

mene je predlani zagrabilo, ko sem videla reklamo za proactiv solution - nekaj takega - kaj če bi pa jaz to probala, bom imela enkrat res lepo kožo. Naj povem, da sem bila v puberteti ful mozoljasta, po jemanju Kt, ter potem tudi po prenehanju pa skoraj nič več, tu pa tam kakšen mozoljček...No in zaradi mozoljčka tu in tam, si grem nabavit to kozmetiko, po cca 14 deh upoorabe, mozoljev čedalje več, predvsem od ušes do brade in po vratu...Pa si rečem OK zadeva ne pomaga, si kupim Wichy Normader, katastrofa mozoljev čedalje več in večjih, grem k zdravnici mi predipiše Skinoren, še slabše, grem nazaj, mi predpiše KT DIane. Sočasno se po pogoru z mami, ki je medicinska sestra odločiva, da očitno sem dobila ful hudo alergijsko reakcijo na kreme in začnem jesti Claratin - eno kuro - deset dni. V teh dneh me je koža prenehala srbet, sočasno sem ukinila vse kreme, uporabljala le čistilni gel in hidrantno nekomedogeno kremo za pod puder od Avene in probližno po dveh mesecih se mi je koža izboljšala in takšna je še danes, normalna brez mozoljev....

Poanta zgodbe, očitno kreme proti mozoljem le te povzročajo ne pa zmanjšujejo.... Ne rečem, da vse, ampak jaz vem, da jih ne probam nikoli več!!!!!

< Sporočilo je popravil zoya24 -- 11.6.2008 13:57:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 16:46:34   
rainbow
zoya, prav zanimivo, kar si napisala. meni je ona zadeva Proactiv kar pomagala. ampak je potem bilo rečeno, da je kar nasilna, tak da sem s tem nehala. praviš, da ti od Avene koristi'?? Jaz namreč razmišljam o menjavi kozmetike na neko bolj naravno, pa ravno razmišljam tudi o Avene.

hvala ženske za idejo o limonah in pomarančahuser posted image  še nikoli nisem za to slišala, pa podiram rekorde o dolžini aknaste kože (v letih).

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 20:40:11   
zoya24
Rainbow od Avene uporabljam kremo Optimal Hydrance spf 25 pa mi je res super, imela sem še čistilni gel, tudi OK, ostalega pa ne, tako da ne vem.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2008 21:24:51   
kaj@
pri meni je bilo podobno pred nekaj meseci,same drobne pikice po bradi,so se počasi že širile na vrat,bila sem že čisto obupana,šla do svoje dr.,ona mi je predpisala eno kremo,ki mi ni pomagala,kasneje ko sem se vrnila me je poslala do dermatologa,tam sem dobila dg.perioralni dermatitis-kaj več o tem si lahko prebereš na internetu in se s tem prepričaš,če imaš mogoče tudi ti to,ker to ima ogromno žensk,je pa zadeva zelo trdovratna in dolgotrajna,meni je na srečo po 1 mesecu izginilo in močno upam da tegauser posted image nikoli več ne bom imela.Saj res jemala sem pa tbl.clinofug,ki mi jih je predpisala dermatologinja,upam da sem ti kaj pomagala,če te pa še kaj zanima,kar vprašaj,mogoče bom vedela odgovoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?