zoya24 -> RE: koža (11.6.2008 13:56:34)
|
Oj, mene je predlani zagrabilo, ko sem videla reklamo za proactiv solution - nekaj takega - kaj če bi pa jaz to probala, bom imela enkrat res lepo kožo. Naj povem, da sem bila v puberteti ful mozoljasta, po jemanju Kt, ter potem tudi po prenehanju pa skoraj nič več, tu pa tam kakšen mozoljček...No in zaradi mozoljčka tu in tam, si grem nabavit to kozmetiko, po cca 14 deh upoorabe, mozoljev čedalje več, predvsem od ušes do brade in po vratu...Pa si rečem OK zadeva ne pomaga, si kupim Wichy Normader, katastrofa mozoljev čedalje več in večjih, grem k zdravnici mi predipiše Skinoren, še slabše, grem nazaj, mi predpiše KT DIane. Sočasno se po pogoru z mami, ki je medicinska sestra odločiva, da očitno sem dobila ful hudo alergijsko reakcijo na kreme in začnem jesti Claratin - eno kuro - deset dni. V teh dneh me je koža prenehala srbet, sočasno sem ukinila vse kreme, uporabljala le čistilni gel in hidrantno nekomedogeno kremo za pod puder od Avene in probližno po dveh mesecih se mi je koža izboljšala in takšna je še danes, normalna brez mozoljev.... Poanta zgodbe, očitno kreme proti mozoljem le te povzročajo ne pa zmanjšujejo.... Ne rečem, da vse, ampak jaz vem, da jih ne probam nikoli več!!!!!
|
|
|
|