|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rynair pomoč
7.6.2008 20:14:31   
Lianna
Pozdravljene. Mogoče katera ve kako je pri Rynairu s prtljago, če presedam. Letela bi Trst-London, potem pa London-Lodz. V London naj bi prišla ob 16:10, za v Lodz pa naj bi imela avion ob 17:50. In sedaj me skrbi, da ne bi bilo dovolj časa da oddam prtljago. Čekiram se lahko že doma prek interneta, tako da s tem ni problema. Ima rynair tako kot Adria, da ti kar oni prtljago prenesejo na nasledn avion ali jo moraš sam ponovno oddat? Če katera slučajno ve, se že sedaj zahvaljujem za informacije. Sem našla noro ceno, 35€, za vse skupaj, enosmerna vozovnica in bi najraje že kar danes kupilauser posted image

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rynair pomoč
7.6.2008 20:46:11   
Jančika_
Prtljago si rihtaš sam, nimajo transferja. Midva sva enkrat imela vmes uro in pol časa, pa nama je uspelo. Ampak sem za vsak slučaj kupila še karto za naslednji dan, ker sva šla eno tako daljšo, pomembno zadevo, in se nama je to splačalo. 

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rynair pomoč
7.6.2008 20:49:50   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Prtljago si rihtaš sam, nimajo transferja. Midva sva enkrat imela vmes uro in pol časa, pa nama je uspelo. Ampak sem za vsak slučaj kupila še karto za naslednji dan, ker sva šla eno tako daljšo, pomembno zadevo, in se nama je to splačalo. 


Hvala za informacijo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rynair pomoč
7.6.2008 23:13:57   
tinatona
Jaz si na tvojem mestu ne bi jemala kart s takšnim časovnim razmakom. Jaz sem imela ravno lani full probleme. Sem letela iz Glasgowa v London... Pa smo šli iz Glasgowa z več kot eno uro zamude (je bilo nekaj z airconditionom narobe) in sem seveda zamudila check in za naprej... Sem se lahko samo pod nosom obrisala za karto... pa nisem bila sama kriva.

Tako da če se ti le ne mudi, vzemi raje karte za naslednji dan.

LP Tina

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rynair pomoč
8.6.2008 9:49:50   
copka
Sem ze napisala odgovor, ko sem se enkrat prebrala, kdaj imas naslednji let. To bo slo na tesno, ce bo slucajno slabo vreme, startate kasneje... Racunaj, da letis pribl. 1h 45min iz TS v London. 


(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Odvajanje od plenick
maca83 RR

Kaj vam najbolj pride prav?

kahlica (61%)

nastavek za wc (18%)

uporabljamo oboje (15%)

od rojstva brez plenick (5%)

drugo (2%)


Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!