rynair pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Lianna -> rynair pomoč (7.6.2008 20:14:31)

Pozdravljene. Mogoče katera ve kako je pri Rynairu s prtljago, če presedam. Letela bi Trst-London, potem pa London-Lodz. V London naj bi prišla ob 16:10, za v Lodz pa naj bi imela avion ob 17:50. In sedaj me skrbi, da ne bi bilo dovolj časa da oddam prtljago. Čekiram se lahko že doma prek interneta, tako da s tem ni problema. Ima rynair tako kot Adria, da ti kar oni prtljago prenesejo na nasledn avion ali jo moraš sam ponovno oddat? Če katera slučajno ve, se že sedaj zahvaljujem za informacije. Sem našla noro ceno, 35€, za vse skupaj, enosmerna vozovnica in bi najraje že kar danes kupila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lp

Jančika_ -> RE: rynair pomoč (7.6.2008 20:46:11)

Prtljago si rihtaš sam, nimajo transferja. Midva sva enkrat imela vmes uro in pol časa, pa nama je uspelo. Ampak sem za vsak slučaj kupila še karto za naslednji dan, ker sva šla eno tako daljšo, pomembno zadevo, in se nama je to splačalo. 

Lianna -> RE: rynair pomoč (7.6.2008 20:49:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Prtljago si rihtaš sam, nimajo transferja. Midva sva enkrat imela vmes uro in pol časa, pa nama je uspelo. Ampak sem za vsak slučaj kupila še karto za naslednji dan, ker sva šla eno tako daljšo, pomembno zadevo, in se nama je to splačalo. 

Hvala za informacijo.

tinatona -> RE: rynair pomoč (7.6.2008 23:13:57)

Jaz si na tvojem mestu ne bi jemala kart s takšnim časovnim razmakom. Jaz sem imela ravno lani full probleme. Sem letela iz Glasgowa v London... Pa smo šli iz Glasgowa z več kot eno uro zamude (je bilo nekaj z airconditionom narobe) in sem seveda zamudila check in za naprej... Sem se lahko samo pod nosom obrisala za karto... pa nisem bila sama kriva.

Tako da če se ti le ne mudi, vzemi raje karte za naslednji dan.

LP Tina

copka -> RE: rynair pomoč (8.6.2008 9:49:50)

Sem ze napisala odgovor, ko sem se enkrat prebrala, kdaj imas naslednji let. To bo slo na tesno, ce bo slucajno slabo vreme, startate kasneje... Racunaj, da letis pribl. 1h 45min iz TS v London. 

Stran: [1]