|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plivit-D3
21.2.2005 11:32:46   
leah
Danes nam je pediatrinja,zaradi hudih krčkov,ki jih je imela mala po AD3,predpisala od Plivita D3,pa me zanima ali so tistim maicam,ki se jim je dogajalo podobno kot meni pomagale oz.so jih malčki dobro prenesli?

Če pa se vam ne da ponovno pisat,bi vas prosila samo za link te teme.hvala Teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Plivit-D3
21.2.2005 11:34:46   
Annny
Moja Naja te kapljice dobro prenaša in nima pa njih nobenih težav.

LP

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Plivit-D3
21.2.2005 11:44:28   
tinica
Naš :duda: je imel krče :(( po kapljicah Plivit D3, zato sem mu jih nehalal dajat. Potem pa se na forumo zasledila debato o Avstriskih kapljicah Oleovit D3, ki ne povzročajo krčev in res sem si jih nabavila. Dajem mu jih že tri dni in ni nobenega sluha o kakšnih krčih.
Tako, da sem z njimi za enkrat zadovoljna.:sloncek:

Lp

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Plivit-D3
21.2.2005 11:59:05   
Pikca
Živa je imela težave tako po AD3 kot po Plivit D3, zdaj pa smo nabavili Oleovit D3 in zaenkrat kaže, da bo OK.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Plivit-D3
21.2.2005 12:50:47   
Petra P.
Nam so dali že v startu D3, ker je imel mali že prej krče. Ampak nem je skoraj umrl, ko smo mu kapljice začeli dajati po navodilih pediatrinje. Tj. prvi dan eno, drugi dan dve, pol pa po tri. Smo mu potem dajali cel teden eno, da se je navado, pol pa dve. In smo ostali na dveh kapljicah, ker je baje tudi zadosti (tudi v navodilu piše tako). Pa še nikoli mu jih ne dajamo zvečer, ker ga pol preveč matra. Če mu dajemo po dve zjutraj, pa je znosno.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Plivit-D3
21.2.2005 17:51:34   
Molato
zdravo!
Tudi mi smo imeli krče po AD3, zato smo doibli D3, ki pa niso bile kaj boljše, vendar sme jih začela dajati zvečer pred zadnjim dojenjem in zadeva je bila uspešna. Ker krči niso tako močni, jih enostavno prespi. Srečno.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za punčko
Kimmi

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč

Neli (27%)

Ana (29%)

Lucija (19%)

Niti eno (25%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!