Plivit-D3 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

leah -> Plivit-D3 (21.2.2005 11:32:46)

Danes nam je pediatrinja,zaradi hudih krčkov,ki jih je imela mala po AD3,predpisala od Plivita D3,pa me zanima ali so tistim maicam,ki se jim je dogajalo podobno kot meni pomagale oz.so jih malčki dobro prenesli?

Če pa se vam ne da ponovno pisat,bi vas prosila samo za link te teme.hvala Teja

Annny -> Plivit-D3 (21.2.2005 11:34:46)

Moja Naja te kapljice dobro prenaša in nima pa njih nobenih težav.

LP

tinica -> Plivit-D3 (21.2.2005 11:44:28)

Naš :duda: je imel krče :(( po kapljicah Plivit D3, zato sem mu jih nehalal dajat. Potem pa se na forumo zasledila debato o Avstriskih kapljicah Oleovit D3, ki ne povzročajo krčev in res sem si jih nabavila. Dajem mu jih že tri dni in ni nobenega sluha o kakšnih krčih.
Tako, da sem z njimi za enkrat zadovoljna.:sloncek:

Lp

Pikca -> Plivit-D3 (21.2.2005 11:59:05)

Živa je imela težave tako po AD3 kot po Plivit D3, zdaj pa smo nabavili Oleovit D3 in zaenkrat kaže, da bo OK.

Petra P. -> Plivit-D3 (21.2.2005 12:50:47)

Nam so dali že v startu D3, ker je imel mali že prej krče. Ampak nem je skoraj umrl, ko smo mu kapljice začeli dajati po navodilih pediatrinje. Tj. prvi dan eno, drugi dan dve, pol pa po tri. Smo mu potem dajali cel teden eno, da se je navado, pol pa dve. In smo ostali na dveh kapljicah, ker je baje tudi zadosti (tudi v navodilu piše tako). Pa še nikoli mu jih ne dajamo zvečer, ker ga pol preveč matra. Če mu dajemo po dve zjutraj, pa je znosno.

Molato -> Plivit-D3 (21.2.2005 17:51:34)

zdravo!
Tudi mi smo imeli krče po AD3, zato smo doibli D3, ki pa niso bile kaj boljše, vendar sme jih začela dajati zvečer pred zadnjim dojenjem in zadeva je bila uspešna. Ker krči niso tako močni, jih enostavno prespi. Srečno.

Stran: [1]