|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izostanek m
7.6.2008 9:35:00   
srecna_zvezda
Pozdravljene!
Sedaj ze nekaj casa nisem pisala na forum, ampak ker me ena stvar malo skrbi bi prosila da mi pogate s svojimi mnenji.
M imam redno na 30,31dni najdaljsi cikel ki sem ga znala imeti, na dni 33dni. Po izracunih bi po najdalsjsem ciklu M mogla dobiti 4.6.pa je se vedno nimam. Test sem naredila 5.6. in potem bila pri G 6.6.in spet tam naredila test ki je ponovno bil - . Ugotovila je samo da imam mocno zadebeljeno sluznico in da imam vnetje noznice.
Ali to kakor koli vpliva na zakasnitev M? Saj se znala namrec imeti kdaj vnetje pa sem kljub temu M imela. Zadnje par dni imam rahlo vrocino nekje 37,4 ampak to pipisujem vnetju. Spodaj me skoraj nic ne spika, dobro, malo in prsi me tudi nekaj zelo ne bolijo,mogoce bradavice malo bolj. Tudi vrti se mi obcasno, ampak moznost nosecnosti je majhna, ker sva pazila s partnerjem, v bistvu le 1x nisva in to je bilo kmalu po moji zadnji M,tako da ne verjamem.... KAJ MI SVETUJETE?IMA KATERA PODOBNO ZGODBO DA MI LAHKO POVE? PROSIM POGAJATE KER MENE ZE SKRBI KAJ JE NAROBE Z MANO!:(
hvala vam ze v naprej

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.6.2008 22:38:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte
7.6.2008 10:11:44   
jazzz27
Ne vem kaj bi rada...user posted image ....bi rada bila noseča ali ne? Malo še počakaj pa boš videla....mogoče pa je samo od psihe zaostanek M. Lahko da je zaradi vnetja....lahko je 1000 dejavnikov....

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2008 10:18:23   
srecna_zvezda
ce bi bila noseca, bi bila vesela,ceprav tega nepricakujem. Boljme skrbi da je z menoj kaj narobe, ker se mi to se ni zgodilo, M namrec da mi tako zaostaja.
Zanima me ali je pac to mozno da je za zaostanek krivo vnetje ali ne. Ali je imela katera podobno izkusnjo da bi mi za njo povedala...da vsaj vem na cem sem, da si vsaj ustvarim sliko kaj bi lahko bilo. Moja G namrec ni izkljucila nosecnosti,ampak jaz v to mocno dvomim...mogoce tudi zato da ne bi bila razocarana potem...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2008 10:29:27   
Anonimen
Ohhh vedno ena in ta sita vprašanja.
Pa še enkrat: nič ni nemogoče,vse živo se dogaja.če je test negativen,s čim se obremenjuješuser posted image    pač nisi in pika

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2008 10:33:25   
Marogica
Mene pa zanima, zakaj takšnih vprašanj ne postavljate pri ginekologih? Če lahko kdo strokovno odgovori, potem so to samo oni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2008 10:47:17   
srecna_zvezda
user posted image  marogica ta vprasanja sem jaz postavila svoji G vendar ni zelela nicesar komentirati. Zeli pocakati, mene pa crvici dejstvo da nimam pojma kaj se dogaja z mano. In anonimna, res je vse mogoce se dogaja in vsaj jaz tako razmisljam to je forum na katerem si zenske izmenjujemo mnenja in izkusnje, in kakor si rekla,vse mozno se dogaja razlicnim zenskam, tako da jaz mislim da ni nic narobe ce se obrnem na forum in vprasam,saj se lahko zgodi da je nekatera ZE imela podobno izkusnjo in mi bo znala svetovati. Ce pa koga zivcira kaksen tak post, naj ga enostavno IGNORIRA. Kdo ve nekoc bos ti ali katera druga taka tebi podobna iskala odgovor na svoje skrbi pa bo namesto tega prejela grobo in nerazumevajoce negodovanje. Toliko...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2008 11:05:15   
kajsica
Zvezdica, lej izostanek M je lahko odvisen od mnogih dejavnikov. Kar se pa testa tiče, je tudi verjetnost, da je bilo pač premalo vsega, da bi ti lahko kaj pokazal.

Pojdi in kupi si še enkrat CB in naredi ta test, najboljši pa je če je krvni. Greš v laboratorij, rečeš da bi rada naredila krvni test za nosečnost in tam ti bodo 100% povedali kako in kaj!

Tako boš lahko izključila vsaj eno možnost ali pa jo potrdila!

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2008 11:13:02   
srecna_zvezda
user posted image  kajsica hvala ti za tak odgovor..user posted image  tudi sama sem razmisljala o tem, vendar bom to naredila sele konec naslednjega tedna ce slucajno M se vedno ne bo. Drugace pa...upam samo da kaj drugega ne bo narobe...uglavnem se 1x hvala.lp

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2008 12:02:42   
sonček75
Povišana temperatura je dober znak za user posted image .Upam, da si test delala prezgodaj.Držim pesti,da ti uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2008 12:35:24   
Rakica_80
Srečna zvezdica.....ne skrbet preveč, sigurno ni nič strašnega, mogoče je počutje malo bolj slabo zaradi tega, ampak boš videla, da bo vse ok!!!user posted image
Počakaj še malo, in poglej še enkrat test.
Želim, da čim prej rešiš in ugotoviš tvoje vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ciao!

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2008 12:46:06   
srecna_zvezda
Soncek75 in bebiii hvala vama za spodbudne besede. Tako je, da na nosecnost sploh ne zelim pomisliti, saj je moznost za le-to zeloooo majhna ce ne nicna. Danes se ok pocutim, spodaj me skoraj da nic ne spika, ne kaze ne prihajajoce M in ne user posted image . Slabo mi zaenkrat tudi ni in omotica me danes se ni prijela. Dovolj ok sem da sem generalno lahkoocistila stanovanje.user posted image  in ze 3. sem dala cote prat.user posted image  jaz upam na najboljse ce pa ne, da je vsaj z  menoj vse ok. Skratka punce..HVALA VAMuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2008 15:08:20   
Naja30
Meni je M zaostajala, ko sem imela vodno cisto. G mi je rekla, da če je še nekaj dni ne bom dobila, da mi bo dala tablete za sprožitev M, samo sem jo potem dobila.
Lahko je tudi vnetje krivo, če imaš hudega. Ampak oboje bi G morala videt.

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2008 17:28:34   
TIAPIA
Meni je tudi moja G rekla da imam odebeljeno sluznico in rezultat je 5 letni sinček ki skače okol meneuser posted image user posted image .
Želim ti tako kot si sama želiš.user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?