srecna_zvezda -> izostanek m (7.6.2008 9:35:00)
|
Pozdravljene! Sedaj ze nekaj casa nisem pisala na forum, ampak ker me ena stvar malo skrbi bi prosila da mi pogate s svojimi mnenji. M imam redno na 30,31dni najdaljsi cikel ki sem ga znala imeti, na dni 33dni. Po izracunih bi po najdalsjsem ciklu M mogla dobiti 4.6.pa je se vedno nimam. Test sem naredila 5.6. in potem bila pri G 6.6.in spet tam naredila test ki je ponovno bil - . Ugotovila je samo da imam mocno zadebeljeno sluznico in da imam vnetje noznice. Ali to kakor koli vpliva na zakasnitev M? Saj se znala namrec imeti kdaj vnetje pa sem kljub temu M imela. Zadnje par dni imam rahlo vrocino nekje 37,4 ampak to pipisujem vnetju. Spodaj me skoraj nic ne spika, dobro, malo in prsi me tudi nekaj zelo ne bolijo,mogoce bradavice malo bolj. Tudi vrti se mi obcasno, ampak moznost nosecnosti je majhna, ker sva pazila s partnerjem, v bistvu le 1x nisva in to je bilo kmalu po moji zadnji M,tako da ne verjamem.... KAJ MI SVETUJETE?IMA KATERA PODOBNO ZGODBO DA MI LAHKO POVE? PROSIM POGAJATE KER MENE ZE SKRBI KAJ JE NAROBE Z MANO!:( hvala vam ze v naprej
|
|
|
|