Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a sem jaz čudna al je to normalno 7.6.2008 13:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak na sestro sem pa kar jezna. Sicer tega ne razumem... Oce je prestal operacijo, z njgovim zdravjem je dobro, prihaja domov (verjetno je zda ze prisel) in ti paseš jezo? Samo zato, ker ga sestra ni hotela odpeljati domov? Toliko kot je brezvezno njeno obnasanje, je tudi tvoje. Namesto da bi bila pozitivna in vesela, da je z ocetom dobro, ti furas jezo. Ni samo ta pot in obiski v pitanju, se mnogo vec je....
|
|
|
|
RE: a sem jaz čudna al je to normalno 7.6.2008 23:45:36
|
|
|
|
Spark
|
Mič, zadeva je bila taka, da valjda, da sem vesela, da je z očetom bolje. In ja šla sem ga jaz iskat v bolnico- to ni bil problem. Šlo pa se je da se je moral javiti drugi dan pri svoji osebni zdravnici in jaz nisem imela časa, in sestra je na tak način odgovorila. Zato sem bila žalostna, užaljena in jezna. Ker ji oče očitno nič ne pomeni. Ampak smo zadevo fajn rešili se pogovorili, pa je ok. Vseeno me je pa zelo zabolelo njeno mišljenje. Ker to je najin oče, in res je veliko naredil za naju. In kadarkoli ga potrebujemo je na uslogo njej in meni. Vse naredi za naju. In potem si mislim, da midve pa enkrat, ko on rabi naju take zganjava.
|
|
|
|
RE: a sem jaz čudna al je to normalno 8.6.2008 10:29:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato sem bila žalostna, užaljena in jezna. Ker ji oče očitno nič ne pomeni. Kako pa lahko ves, da ji oce nic ne pomeni? Zakaj sodis? Tvoje obnasanje ni kaj dosti boljse od njenega. Ne mores videti v njeno glavo in reci, kaj in kdo ji kaj pomenita (ali ne). Tako kot ti "gledas" v njene misli, je verjetno ona gledala v tvoje, da ga bos sla verjetno itak ti iskat, ker ga imas tako zelo rada. Predpostavljam, ne vem, ker ne vem, kako razmisljata. Prav tako iz svojega razmisljanja predpostavljam, da ti oceta nimas rada kot bi ga morala imeti, saj bolan clovek potrebuje mir in harmonijo, da okreva, ti pa zganjas špetir v druzini, namesto da bi poskrbela za mir. Vidis, predpostavljam, vem pa ne, tako kot ne ves ti za svojo sestro, ker ne mores vedeti, saj nimas njene glave. Vseeno me je pa zelo zabolelo njeno mišljenje. Zabolelo te je kaj, v tvojem razmisljanju? Ce mi je kdo bolan, razmisljam, kako mu cimbolj olajsati okrevanje in ne kaj drugi razmisljajo. Zaboli me lahko samo moja nemoc pomagati njemu.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?