Spark -> a sem jaz čudna al je to normalno (4.6.2008 12:24:47)
|
Moje oče je imel prejšnji teden operacijo. Vsak dan sem ga šla pogledat kar mi je čisto normalno, sej je moj očka in on bi isto naredil. Imam malo mlajšo sestro, ki je stara 28 let, in njena edina obveznost je da gre v službo in to je to. Ona ni imela časa, da bi se ustavila pri njemu vsaj za 5 minutk, pa dela čisto blizu bolnice. Bila je vsak drugi dan pri njemu. Ajd, ok, če nima časa, tudi prav. Naj samo še omenim, da jo oči vozi, kamor koli si ona zmisli (v trgovino, po opravkih,...). Ona ima izpit za avto a nima avta, njegovega avta pa noče voziti, pa čeprav ji je oče rekel, da ga lahko vzame kadarkoli želi. Danes je šel moj oče domov. In bi moral jutri k svoji Dr na pregled. In rečem sestri, če bi ga lahko ona peljala, ker je imel oče operacijo na nogi in ne more sam. Pa se zasmeji, da ona ga pa že ne bo peljala, kaj se grem. In da naj ga pelje njegova sestra, ki stanuje blizu njega. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Halooo, mi je kar pritisk dvignilo. Da ne more ona odpeljati svojega očeta, enkrat, ko on potrebuje pomoč. In da gladko reče, da naj ga kar teta vozi. Sploh je ne razumem. In se sprašujem, a sem jaz butnjena, al je moja sestra. Ne razumem. najin oče bi šel na konec sveta zaradi naju. Vse bi nama dal. Ona pa ne more naredti nekaj za njega. Sej ga bom jaz jutri peljala, si bom jutrišnje obveznosti malo porazporedila, pa bo šlo. Ampak na sestro sem pa kar jezna.
|
|
|
|