|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NLB-provizija za dvig na banomatih?!
18.2.2005 19:32:19   
HuAnita
... gledam izpisek za prejšnji mesec in opazim, da sem 3x plačala provizijo za dvig gotovine na bankomatu! (1x le za dvig 3000 sit:(()
3x400 sit, ne glede na dvignjeni znesek! Jutri se me bodo naposlušali!
kako je s tem pri vas? Meni se zdni malo bedasto plačevat proviziji za dvige v sloveniji, saj ponavadi dvigujem sproti, ampak prej nikoli nisemčekirala izpiskov:love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.2.2005 19:37:05   
Anonimen
kugaaa???? sej ne mor vrjet. morm prov pogledat če abanka tut to prakticira k jih kr podavim!

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2005 19:39:14   
Anonimen
Mislim da se ti racuna ce si v minusu:zmeden2:samo nisem ziher

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2005 19:44:48   
HuAnita
nisem v minusu, še to bi mi manjkalo:((

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2005 20:05:13   
Anonimen
Imaš mogoče Eurocard?

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2005 20:15:02   
HuAnita
njet, navaden račun:(( Saj pravim, jutri - aja, gospa NLB banka jutri ni odprta - v ponedeljek jih grem nakurit! vedno mi nekaj zašuštrajo, potem pa opravičevanje - ggggrrrrrrrrr

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2005 20:17:20   
Anonimen
Npr.- jaz in oči sva v abanki- nikoli problemov, sestri in mami pa v NLB- sranje...druzga ne morš rečt:hudicek:

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2005 20:23:53   
KIRA
provizija na bančno kartico??
težko verjamem. za EUROCARD ja, za bančno pa še nisem čula. vsaj men je še niso računal.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2005 20:24:36   
niki5
Jaz sem šla ravnokar izpisek gledat in imam provizijo samo za Klik kot je to običajno, za dvig na bankomatu pa je ni. Očitno so ti nekaj zabrkljali. Ti jim daj kar vetra :hudicek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2005 20:24:43   
morskadeklica
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2005 20:28:20   
urška76
A si dvignila gotovino na bankomatu, ki ni od NLB?
Ker se je že nekaj šušljalo, da bodo provizije, ki jih zaračuna druga banka padla na ramena uporabikov. In očitno je ta čas prišel.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2005 20:28:21   
lol
A si mogoče dvignila na BA SKB banke in ne na NLB.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2005 20:47:30   
čaki
zaračunajo ti če npr. od NLB dvigneš na A banki

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2005 21:10:55   
Pupica
jaz sem na Abanki.Njet problemo!
Sem pa dost slišala od NLB, stalno problemi:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.2.2005 21:27:19   
Semy
Huanita, jaz delam na banki in te morm potolažit da to vsekakor ne bo držalo.Te zneski so bili dvignjeni ali osebno na kakšni drugi banki ali pa v tujini.Nikakor pa NLB ne racuna 400 sit provizije za dvig na BA pa ni važno od katere banke je.Lahko pa pokličeš na Teledom na brezplačno št. 080 15 85 (delajo 24 ur na dan) in ti bodo pomagali rešiti tvoj problem.

Pa veliko sreče.

Pozdravček :nosecka:35t

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2005 22:01:07   
Pepa-2
huanita, meni sem videla, da so zaračunali 400 sit provizije, ko sem dvignila gotovino v avstriji na bankomatu. si ti ziher, da ti ni lovilo kakšnega tujega kanala???

:)-, saj se šalim. ti kar preveri pri teledomu. pa še to...ljudje na teledomu ali na banki ti niso nič naredili, to delajo avtomati... živčke v kletko. pa dobro opravi. lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.2.2005 22:30:46   
Spark
Ti, a si mogoče na pošti kaj plačevala s svojo bančno kartico. Saj v takem primeru zaračunajo 400 sit.

lp:)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.2.2005 9:25:36   
HuAnita
huh, na vse moram odgovoriti z - NE! Saj zato me pa tako jezi! Dvigovala sem vedno na enem in istem bankomatu v bližini doma, kjer dvigujem že vsaj 2 leti! :hudicek: Nimam eurocarda, tujine še nekaj časa ne bom videla, nisem dvigovala na drugih bankah - ker na izpisku prav piše - plačilo provizije za dvig na bankomatu. :zmeden:
skratka, pop... bom. Skrajni čas, da si uredim polsovanje na kateri drugi banki, me najbolj mika Bank Austria - ima katera izkušjne, kako je tam?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.2.2005 9:44:02   
KIRA
huanita da te potolažim, tud jaz sem nezadovoljna z NLB. moj mož je že lahni menjal iz istea razloga - ker so grozno nesramni, niso pripravljeni pomagat, če pa že obljubijo kaj, pol pa besedo požrejo. ne gre jim nič verjet, kar ni črno na belem.
v galvnem -pol jenajprej šel naSKB, tam so bli malo bolj prijazni itd.. sam so tud besedo požrli. pa je prevekslal na NKBM. tam pa zaenkrat gre vse tako kot teba, enkrat so mu še celo kavo dkuhali, ker je tako dolgo čakal!
mislim - odnos do strank je pomemben, seveda pa tudi kaj in kako poslujejo z strankami in če so zadovoljne.
v glavnem - jaz sem klik že preklicala, v kratkem bom še kartice - kakor hitro jih bom uspela pokrit, jih bom vse vrnila in zaprla račun.
nakazila za porodniško - sem že javila CSD - mi pa naj nakazujejo na možev račun na KBM, saj sem pooblaščena in ga lahko uporabljava skupaj, pa še stroškov za samostojen račun oz. vodenje ne bo.

čist te razumem da si jezna. probaj se pozanimat, pri kateri banki imajo zate najugodnejše pogoje, če misliš menjat...
Lp

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.2.2005 10:17:42   
Naja31
Zivjo,

moja babica je imela isto tezavo. En mesec lansko leto so ji za vsak dvig z bankomata trgali 400 sit.
Se je sla pritoziti in so ji enkrat rekli, da to zato ker je dvogovala na bankomatu drugih bank, drugic pa, da ni res da bi zaracunavali provizijo ce dvigujes na bankomatih drugih bank. No, potem smo ugotovili, da je provizija bila zaracunana, ko je gotovino dvigovala na posti in tega zdaj ne pocne vec.
AMpak to pri tebi ni primer. sporoci nam kaj ti bodo povedali! Me prav zanima.

Lp, Naja

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.2.2005 11:54:45   
cekrček
Huanita (jaz sem tista ki dela na NLB -včeraj po pomoti prijavljena pod Semy) in ti predlagam da če resnično misliš da je prišlo do napake lahko danes stopiš do bančne trgovine v Le Clercu ali pa v Mercator centru v Šiški(odprto imajo do 16h) in naj čimprej napišejo reklamacijo.Seveda pa pojdi tja z izpiskom, da ne bo kakšne dileme.Na BA drugih bank NLB ne zaračuna provizije, tako da če je prišlo do pomote je tvoja reklamacija upravičena.

Lepo se imej, čeprav vem da si verjetno zelo huda.Sej sem tud jaz včasih na NLB jezna pa čeprav tam delam.:)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.2.2005 18:18:43   
GoYa
HuAnita, ker veš na katerem BA dviguješ, poglej čigav BA je (to boš videla iz nalepke na BA). Če ni od NLB, potem so ti to računali, ker nisi dvignila na njihovem BA.
Naj pa povem, da morajo banke o vseh spremebah cen stranke obvestiti (z izpiskom ali preko spletne banke, če ne prejemate izpiska ali na kakšen drug ustrezen način).
Čisto mogoče pa je, da so naredili napako. Saj veš Sigma gor, Sigma dol, trpijo pa stranke.

Ampak že nekaj časa je aktualno, da bodo banke začele računati vpoglede na BA drugih bank (trenutno to plačujejo iz lastnega žepa). In kolikor vem, so se nekaere za to že odločile.Ne vem na pamet katere, vem pa da Abanka ni šla v to.

LP

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?