KIRA -> NLB-provizija za dvig na banomatih?! (19.2.2005 9:44:02)
|
huanita da te potolažim, tud jaz sem nezadovoljna z NLB. moj mož je že lahni menjal iz istea razloga - ker so grozno nesramni, niso pripravljeni pomagat, če pa že obljubijo kaj, pol pa besedo požrejo. ne gre jim nič verjet, kar ni črno na belem. v galvnem -pol jenajprej šel naSKB, tam so bli malo bolj prijazni itd.. sam so tud besedo požrli. pa je prevekslal na NKBM. tam pa zaenkrat gre vse tako kot teba, enkrat so mu še celo kavo dkuhali, ker je tako dolgo čakal! mislim - odnos do strank je pomemben, seveda pa tudi kaj in kako poslujejo z strankami in če so zadovoljne. v glavnem - jaz sem klik že preklicala, v kratkem bom še kartice - kakor hitro jih bom uspela pokrit, jih bom vse vrnila in zaprla račun. nakazila za porodniško - sem že javila CSD - mi pa naj nakazujejo na možev račun na KBM, saj sem pooblaščena in ga lahko uporabljava skupaj, pa še stroškov za samostojen račun oz. vodenje ne bo. čist te razumem da si jezna. probaj se pozanimat, pri kateri banki imajo zate najugodnejše pogoje, če misliš menjat... Lp
|
|
|
|