|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 12:28:43   
Volga
Torej, za v katero hrano so? Ne vem, nisem jih še nikoli uporabila, zadnjič pa sem jih kupila, ne vem zakaj, kar tako, ker so bile pač tam na polici, pa zdaj ne vem, kaj bi znjimi. kakšen predlog?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 12:30:58   
Marogica
Če misliš pinije, ker jaz izraza pinjole ne poznam, potem jih jaz uporabljam kar tako, da jih jem, ker jih obožujem ali pa jih dam v pesto genovese(omaka za testenine). Drugače je pa bolj "bogo" z mojimi izkušnjami user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 12:35:08   
Volga
pinije,
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Če misliš pinije, ker jaz izraza pinjole ne poznam, potem jih jaz uporabljam kar tako, da jih jem, ker jih obožujem ali pa jih dam v pesto genovese(omaka za testenine). Drugače je pa bolj "bogo" z mojimi izkušnjami user posted image


Piše, da pinija je bor, pinjola pa seme bora, torej to, kar jemo. Pa saj ni panike, itak se razumemo. pa daj, maroga, ne mi zdaj teme posrat, plis, k saj veš, kjer si ti pa kjer sem jaz, je vedno samo sranje user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 12:53:02   
Katey
Jaz jih prepražim in dam na solato, ne na zeleno ampak na rukolo, pa olivno olje, balzamični kis, češnjevi paradižniki in na koščke narezan popečen piščanec, je prov super. Lahko jih daš pa zraven morske hrane, pa men so tud v tem primeru boljše prepražene.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 12:57:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 15:19:58   
Paštetka
narediš meso za sesekljano pečenko (origano, meso, gorčico, staro žemljo, 2 jajci)
fila:
blitva ali listi špinače
sesekljan česen
pinjole
feta sir

za prilogo skuhaš napol krompir in ga nato vržeš zraven k pečenki pečt

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 28.5.2008 15:30:24 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 15:47:34   
Jessy
Sicer jih sama nikoli ne pripravljam, sem jih pa jedla na enmu kmečkemu turizmu. So bile na zelo mladi špinači (surovi, da ne bo pomote - kot solata), pinjole so zagotovo prepražili, potem je bilo pa vse skupaj okisano pa potreseno s sveže naribanim parmezanom. Izredno dobro!
So pa naredili tudi neko hrano, ki je izgledala kot lazanja, notri paso bile pinjole, pa kisla smetana, pa nekaj zelenjave. Mmmmm, božansko....

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 15:52:27   
rija
pečen treviški radič z balzamičnim kisom in pinjolami user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 16:20:18   
Marogica
Pa res nisem vedela, da se reče pinjole..user posted image  Je to stara švicarska "šola", kjer rečejo Pinien, pa sem si kar po domače prevedla...user posted image

Njami.....aja, pa pir paše zraven....user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
28.5.2008 20:31:52   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

..., sem jih pa jedla na enmu kmečkemu turizmu. So bile na zelo mladi špinači (surovi, da ne bo pomote - kot solata), pinjole so zagotovo prepražili, potem je bilo pa vse skupaj okisano pa potreseno s sveže naribanim parmezanom. Izredno dobro!
So pa naredili tudi neko hrano, ki je izgledala kot lazanja, notri paso bile pinjole, pa kisla smetana, pa nekaj zelenjave. Mmmmm, božansko....


Na Kurenu, a ne? user posted image  Tam res delajo vse živo iz pinjol in je noro dobro.

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
29.5.2008 12:39:05   
januskica
moja babica daje ponavadi pinjole v orehovo potico in so res super. je za spobat. 

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
29.5.2008 12:41:10   
Volga
Še vedno jih nisem sprobala. Balzamični kis mi na ni v redu, ga imam doma že nekaj časa, pa se mi zdi, da ga bom stran vrgla.

Baj d vej, kako jih prepražite? Kar samo na teflonu ali malo olja date v ponev?

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
29.5.2008 13:08:17   
Katey
Samo na teflonki, brez olja. Mora biti pa precej segreta, prepražiš jih toliko da malo potemnijo, če jih prveč zagrenijo.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kje vse uporabljate pinjole?
30.5.2008 22:03:56   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

..., sem jih pa jedla na enmu kmečkemu turizmu. So bile na zelo mladi špinači (surovi, da ne bo pomote - kot solata), pinjole so zagotovo prepražili, potem je bilo pa vse skupaj okisano pa potreseno s sveže naribanim parmezanom. Izredno dobro!
So pa naredili tudi neko hrano, ki je izgledala kot lazanja, notri paso bile pinjole, pa kisla smetana, pa nekaj zelenjave. Mmmmm, božansko....


Na Kurenu, a ne? user posted image  Tam res delajo vse živo iz pinjol in je noro dobro.


user posted image  Le kako si uganila? user posted image  Itak! Tam imajo res doro dobre jedi!!! user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?