|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anketa: vrednote mlade generacije
25.5.2008 16:33:35   
krencar
Za diplomsko nalogo delam raziskavo o vrednotah ljudi, s katero želim ugotoviti razlike v vrednotah med generacijami.
Prišla sem do trenutka, ko bi potrebovala Vašo pomoč.
Na povezavi je anketa, ki je anonimna in prostovoljna.

Link do ankete

Zahvaljujem se za vaše sodelovanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Anketa: vrednote mlade generacije
26.5.2008 9:13:08   
sončika84
Rešeno! Pa srečno!user posted image

(odgovor članu krencar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 12:11:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 12:23:00   
Volga
Sem začela, pa je preveč vsega. Sem odnehala na 2. strani.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2008 12:35:25   
viv_
Na Fakulteti za družbene vede obstaja Arhiv družboslovnih podatkov, kjer imajo vse mogoče raziskave. Ogromno je kakovostnih raziskav na temo vrednot. Dajte kdaj poseči po teh podatkih!!!! Bodo vsaj podatki takšni, da temeljijo na neki teoretski osnovi, da za tem stojijo modeli in tako naprej.

Slovenija je članica dveh takih raziskav:
- Svetovna raziskava vrednot
- Evropska raziskava vrednot

Če bi vzeli v roke te podatke imate nacionalno reprezentativen vzorec, mednarodno in medletno primerjavo "Štofa" na tone...

Joj, kako me podraži, ko vsi mislijo, da znajo delat ankete in da je anketa nekaj, kar pač v diplomi mora bit, pa ni važžno kakšno skrpucalo je! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2008 12:38:53   
Rožica I
Rešila user posted image . Objavi končne rezultate!

ROŽICA

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2008 12:39:50   
snake
evoga konec, srečno

življenje je lepo

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2008 12:44:37   
Rožica I
Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
(lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?)

-------------------------
user posted image user posted image user posted image  Ti, a to je tvoj novi moto user posted image ?!

Bolje biti tiho in pustiti, da te imajo za neumnega, kot spregovoriti in odstraniti vsak sum.

P.S.: Res je, da prevod ni lih najbolj izpiljen user posted image ..

ROŽICA

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 12:46:25   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Bolje ćutati i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
(lahko kdo smiselno prevede v slovenščino?)

-------------------------
user posted image user posted image user posted image  Ti, a to je tvoj novi moto user posted image ?!

Bolje biti tiho in pustiti, da te imajo za neumnega, kot spregovoriti in odstraniti vsak sum.

P.S.: Res je, da prevod ni lih najbolj izpiljen user posted image ..

Se ti zdi?

Hvala za prevod.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 13:52:16   
*kinnie*
rešeno

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2008 14:58:33   
pikicaa
Rešeno

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2008 15:09:15   
Jessy
rešeno

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2008 15:54:20   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Na Fakulteti za družbene vede obstaja Arhiv družboslovnih podatkov, kjer imajo vse mogoče raziskave. Ogromno je kakovostnih raziskav na temo vrednot. Dajte kdaj poseči po teh podatkih!!!! Bodo vsaj podatki takšni, da temeljijo na neki teoretski osnovi, da za tem stojijo modeli in tako naprej.

Slovenija je članica dveh takih raziskav:
- Svetovna raziskava vrednot
- Evropska raziskava vrednot

Če bi vzeli v roke te podatke imate nacionalno reprezentativen vzorec, mednarodno in medletno primerjavo "Štofa" na tone...

Joj, kako me podraži, ko vsi mislijo, da znajo delat ankete in da je anketa nekaj, kar pač v diplomi mora bit, pa ni važžno kakšno skrpucalo je! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2008 19:47:35   
deja27
se podpišem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2008 21:01:37   
dadica
Sem izpolnila!

lp dadica

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.5.2008 13:45:52   
ZARA
Rešeno.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu krencar)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2008 14:15:06   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Rešeno.

user posted image user posted image user posted image  da se ne bom polulala.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2008 20:06:10   
Sandra*
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Sem začela, pa je preveč vsega. Sem odnehala na 2. strani.

Enako

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.5.2008 20:36:46   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Rešeno.
  user posted image user posted image user posted image  da se ne bom polulala.
Komot. Pampers ektiv fiti so bojda fajn. Ampak nemške, ne druge.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.5.2008 7:29:21   
LoCa
bom še js moj komentar povedala :). sem sicer rešla, bom pa povedala to, da itak da ni najboljše zastavljena. v bistvu je čudna, dosti vprašanj sem tko približno odg. ,ker se nisem imela kam dat. po eni strani sem imela občutek, da gre za delo kot to, da hodiš v službo, po drugi pa za delo kot delo, da ne ležiš pred tv (recimo že čiščenje je delo zame). v glavnem, ni se vedelo. rangirat vrednote itak....pač ne morš kr od 1 do 10.
viv, pa tut ni tko blazno lahko naredit anketo, ki bi bla vsem, ki odgovarjajo, ok. ko ti govoriš, izpade, ku da je to izi, samo prepišeš. ampak v resnici niti sjm in podobne evropske niso nevemkaj. v resnici, meni jih je blesavo reševat, ker so tupaste, ne vem kam se umestit. ampak tko je. pa tut nima vsak študent raziskovalca v sebi, pr diplomi pa sploh. ampak vsak jo pa mora naredit. to, da v diplomi mora bit anketa pa...ni niti tolko odvisno od tebe, dostikrat tut bolj od mentorja. matr, ko da bi se zarad tega svet podrl. pa dej jo ti nrdi.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.5.2008 8:12:21   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa
viv, pa tut ni tko blazno lahko naredit anketo, ki bi bla vsem, ki odgovarjajo, ok. ko ti govoriš, izpade, ku da je to izi, samo prepišeš. ampak v resnici niti sjm in podobne evropske niso nevemkaj. v resnici, meni jih je blesavo reševat, ker so tupaste, ne vem kam se umestit. ampak tko je. pa tut nima vsak študent raziskovalca v sebi, pr diplomi pa sploh. ampak vsak jo pa mora naredit. to, da v diplomi mora bit anketa pa...ni niti tolko odvisno od tebe, dostikrat tut bolj od mentorja. matr, ko da bi se zarad tega svet podrl. pa dej jo ti nrdi.

Saj jaz to tupim vsem - NI TKO BLAZNO LAHKO NAREST ANKETO. Ker glede na tele ankete, ki se tule objavljajo, je meni očitno, da se vsem zdi, da je to nekaj najbolj enostavnega na svetu. Pa ni, ker za tem stoji cela znanost, ki se ji reče metodologija.

In že to, da anketo objaviš na nekem forumu, kjer je 90% žensk, je totalno nesmiselno (če ni anketa o kakšni ženski stvari).

Kar se pa tiče SJM-ja in Evropskih raziskav. Evropska družboslovna raziskava je denimo prejela Descartovo nagrado za dosežke na področju družboslovja. Evropska raziskava vrednot, ki sem jo prejle omenjala, trenutno poteka že tretjič in v tretjem valu v njej sodeluje 45 držav. Tako da te raziskave stojijo in niso "kar nekaj".

Ker pa nima vsak raziskovalne žilice v sebi in potrebnega metodološkega znanja, pa obstajajo organizacije kot je Arhiv družboslovnih podatkov, kjer lahko prideš do zelo kakovostnih sekundarnih podatkov.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.5.2008 13:59:58   
LoCa
js nisem rekla, da so te raziskave kar nekaj. jaz pravim to, da ima raziskovanje svoje meje. in za moje pojme je meja tudi to, da vseeno vprašanja oblikujejo po nekih ključih. ugotovitve so lahko še kako veljavne, kaj si pa ti misliš, ko to rešuješ, je pa druga stvar. pač strukturiran vprašalnik itak ne more zaobjet vsega.

kar se pa podatkov tiče: ponekod pač ne moreš it na že obstoječe, drek, tko je. lahko da njen mentor zahteva, da sama naredi, pa ne najbolj obvlada. sej ne veš. ne veš pa niti kjre so njene hipoteze in kje je vse naketo stalala. tko da tolk se razburjat zaradi ene ankete je resnično brezveze user posted image . boga pupa se je najbrž prestrašla.

< Sporočilo je popravil LoCa -- 28.5.2008 14:00:27 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?