daddy
|
No, nekaj je gotovo: nobena resna "perspektiva" ne more ( in to nikdar ) iti v smeri "moški - so - pač - bla bla bla to - in - ono" ( ali pa obratno ženske - so - take - pa - take ). Kar me je v tejle zgodbi malce "zmotilo", so tista odprta usta, s katerimi naj bi tipček gledal golo žensko. Ker tega preprosto skoraj ne morem verjet, razen, če gre za kakega šestletnika. Res je, večina moških rada vrže pogled na lepe stvari, pa naj gre za Ferrari, Mono Liso, Eiffilov stolp, pa navsezadnje tudi kako lepo žensko telo. Ampak, halo ..... da bi te v današnjih časih slednje tako fasciniralo, da bi pozabil zapret usta??? Kaj pa vem, no ..... to bi verjetno storil, če bi nenadoma v živo videl pred sabo pošast iz Loch nessa ( legendarno Nessie ), kakega vesoljca, dvoglavega zmaja ...... kaj takega. Golo žensko pa ne, razen če bi imela tri joške, recimo. Tu se mi zdi ta segment zelo vprašljiv in mu ne verjamem povsem. Se bolj nagibam k temu, da je samo partnerka od tega tipčka vidla tista odprta usta zraven. Kot drugo pa, recimo, meni ne bi padlo na kraj pameti, da bi šel kazat svoje nove superge partnerki takrat, ko bi ona ravno gledala, kaj vem kaj, špansko nadaljevanko, Titanic, whatever .... ker vem, da bi jo to takrat zmotilo, vsakega bi. Kot tretje ..... preberi si še enkrat tvoj začetek posta. Ti si kuhala, on je bil na netu. Potem sta pojedla, šla skupaj v dnevno, ampak on je bil spet na netu ...... predpostavljam, da tudi vmes, ko si ti pospravila posodo po kosilu. Vprašaj se malo, no ..... v vajinem odnosu niso problem gole ženske iz neta, ampak vse kaj drugega.
|