Anonimen
|
Pravzaprav ima vsaka po svoje prav. Nekako se mi zdi, da je, neglede na to, koliko težimo čusteno in razumsko k monogamni zezi, koliko imamo radi partnerja, ga spoštujemo, v nas še vedno en majhen delček tistega naravnega nagona po razmonoževanju, v katerega spada tudi ogledovanje za primernim. Eni ta delček svoje osebnosti povsem zanikajo ali pa sploh ne čutijo, eni vedo, da je nekje tam, tretji pa to izkoriščajo kot izgovor za skakanje od cveta do cveta . Ne vem, no, meni se zdi normalno, da pogledaš za drugim, povsem podzavestno, nehote, mogoče se sploh ne zaveš tega, ampak je pa spet res, da lahko to delaš diskretno, upoštevaš partnerjeva čustva. Čeprav tudi zase ne morem rečt, da ne bi bila za trenutek odsotna, če bi mi mož kazal novo olje, ki ga je kupil za svojo motorko, po TV bi bil pa Russel Crowe, ki bi se boril v areni . Pač me motorno olje čisto res ne zanima, je pa spet res, da to ne bi izpadlo tako grobo, ker bi bil po tv pač še en film - ni neke direktne povezave s seksom . Mene npr. ogledovanje žensk ali pa samo komentiranje, katera je fajn in katera ne, ne motijo. Hudiča, saj še sama rečem, da imapa ta lepe noge (kot una Švedinja včeraj na evrosongu ). Potegnem pa črto, če bi npr. začel s primerjavami, zakaj pa jaz nisem taka, pa kaj mi fali, katera je boljša,... to pa je pač zelo nespoštljivo. Je pa to, kje nekdo potegne črto, odvisno od samega posameznika, kako dojema sebe, svojo spolnost, partnerja, kakšen je sam odnos,.... Registracija na seks portalu pa mi je že tisti korak naprej, kjer bi se kot prvo začela spraševati, ali je partner res to, kar sem vedno mislil, predan meni ali pa so se že prej kazali kakšni znaki pripadnosti več cvetovom hkrati. Kot drugo p bi se zamislila nad samim odnosom, je vse OK, ali pa imava mogoče kakšne probleme, se mogoče počuti zapostavljano, rabi več pozornosti... Drugo stvar s eda rešiti, če pa je že v principu bolj luftave sorte, mene ne bo zraven.
|