|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa sem doma....
17.2.2005 16:32:43   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Hojla drage moje prijateljice!:rozica::rozica::rozica:

Pa je prvi obisk v ambulanti za neplodnost za nama. Kot prvo, moram pohvaliti celotno osebje v bolnici :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: in pa način dela, ki ga imajo s pacienti. Kot prvo že to, da te ne kličejo po imenu, ampak imaš kartonček npr. rdeče barve s št. to in to in te tako tudi kličejo. Ne vem kako je drugod, a v MS tega še nisem videla. Potem sestre so zelo prijazne in pa seveda kar je najpomembnejše je fantastičen tudi dr. Reljič:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pa da malo opišem najino "kalvarijo", ki niti ni bila tako huda. Najprej je nalogo opravil moj :love: . Tudi tu je MB pred MS. Tista kabina je O.K., ker pri nas gre moški pa kar v navadni WC. Potem sva pa bila naročena ob 11-ih. Sva prišla na vrsto malce z zamudo, a sem to malce spregledala. Ko sva prišla notri so tam sedeli dr. Reljič in pa dve praktikantki. Najprej sicer nisem vedela kdo ali kaj sta, a mi je čez čas postalo vse jasno. Dr. me je malce izprašal in vzel anamnezo, potem pa je vzel v roke cel kup mojih izvidov. Se je pošalil in rekel, da imam laboratorijskih izvidov kot da bi bila tam zaposlena.:)- Ja pa pohvalil je mojo super G, ki se je res potrudila z vsemi temi preiskavami.
In kaj mi je povedal? Da me bo najprej dal na UZ v sredini ciklusa, da preveri kaj je zdaj z ono mojo cisto, ki sem jo lani dobila na desnem jajčniku. Pa niso mu všeč tile moji slavni izcedki pred M, ki se pojavijo kakih 7-9 dni pred M. Je rekel, da to ni v redu, če slučajno prihaja to kje iz maternice, saj je možno, da se zaradi tega sluznica ne zadebeli dovolj in ne more priti do zanositve. Torej po UZ in po naslednji M (aprila? )ter po celotnem izvidu spremiograma (glede morfologije morava še čakat) grem na nek endoskopski poseg - delajo ga skozi nožnico in je prijaznejši od laparoskopije, če bo pa potrebno pa bodo naredili laparoskopijo ali celo histeroskopijo, če bi bilo kaj preveč zaraščenega...

No in če na kratko povzamem, sedaj "čakam" na M tam okrog 28.2./1.3. da se potem naročim na UZ, potem spet "čakanje" na M, da se naročim za naprej.

Tako malce sem se razpisala. In še enkrat se moram zahvaliti vsem vam, ki ste me bodrile tule na RR-ji in pa tudi preko SMS-ov. H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica:!

vaša Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pa sem doma....
17.2.2005 16:53:42   
emaa
Anitka vesela sem zate, končno se nekaj premika, še malo pa bosta tudi vidva dosegla ciljno ravnino in cilj, ki si ga želita.
lp

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pa sem doma....
17.2.2005 16:54:22   
baguSka
Anitka vesela sem zate, da si bila zadovoljna in lepo da so se za vaju tako potrudli. Držim pesti da se bojo tudi vnaprej, vseeno pa še vedno držim pesti, da vama pa mogoče vseeno še vedno uspe po naravni poti!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pa sem doma....
17.2.2005 17:21:21   
gojska
SUPER:bravo::bravo::bravo:

Zdaj bo vse lažje. Vsaj meni je bilo, kar malo sem se sprostila ko sem nekaj ukrenila glede tega,.

Vse se da urediti in se tudi bo.

SREČNO:rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pa sem doma....
17.2.2005 17:21:23   
gojska
SUPER:bravo::bravo::bravo:

Zdaj bo vse lažje. Vsaj meni je bilo, kar malo sem se sprostila ko sem nekaj ukrenila glede tega,.

Vse se da urediti in se tudi bo.

SREČNO:rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pa sem doma....
17.2.2005 17:27:48   
pika74
No vidiš Anitka, da tale ambulanta ni noben bavbav. Mene je bolj strah it k zobarju :)-:)-:)-.

V teh ambulantah ti pa samo povejo, kako in kaj naprej. Pa karkoli jih vprašaš, ti razložijo. Včasih je dobr met s sabo kar napisana vprašanja. Jaz običajno, ko pridem tja, vse pozabim, samo da pridem not 8)8)8).

Veš kaj, važno, da se premika. Da te pregledajo in začnejo raziskovati, kje je problem - in seveda, da ga odstranijo. Potem se pa itak samo prime ;).

Kar pogumno naprej :miska::miska::miska:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pa sem doma....
17.2.2005 17:27:53   
Sulfinija
Super :bravo::metulj::bravo::bravo:.Naju čaka naslednji pretek ambulanta za neplodnost in to zadnji razgovor pred začeto inseminacijo.Tako 25.02.ambulanta in okrog 18.20.marca prvič inseminacija.Še dobro in sem vesela,da mi ne bo treba dolgo čakati od razgovora do prve inseminacije.

Kaj pa naj pomenijo ti kartončki me zanima,kajti naju vedno notri kličejo po zvočniku poimensko sva namreč pri dr.Kovač,ali ima mogoče vsak zdravnik drugače aloi je to novost v ambulanti?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pa sem doma....
17.2.2005 17:31:33   
KIRA
ko sem jaz hodla so vedno po zvočniku klicali, kaj pa je s kartončki, pa ne vem.

Lp:rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pa sem doma....
17.2.2005 17:55:46   
Anonimen
:bravo::bravo:No Anitka korak po korak do cilja,Počasi se daleč pride!!No ko sem ti sedaj natrosila mal pregovorov pa ti povem da sem zelo vesela zate,da tako napredujeta z vajino željo:bravo::)-:bravo::love::love::rozica:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pa sem doma....
17.2.2005 18:15:59   
mujcek
:bravo::bravo::bravo: Saqmo da se premika:bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pa sem doma....
17.2.2005 18:37:36   
Anitka
Hoj!

Ja punce res sem vesela, da so se zadeve začele pomikati naprej. Jaz sicer še vedno upam, da nama morda uspe brez vseh pomoči, a če pa ne bo šlo, bomo pa zanosili s pomočjo. In zavedam se, da sem vsak dan bliže mojemu cilju.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Mojca in Kira pri dr. Reljiču pa tudi v drugim ambulantah smo vsi dobili plastificirane kartončke. Mi smo imeli rdeče in gor je pisalo npr. ambulanta A in številka 1.Nas je klicala sestra kar tako, da je stopila v čakalnico. Ostale, ki so šle k drugim dr. pa so imele rumene kartončke. Njih so pa klicali po zvočniku (npr. gospa z rumenim kartončkom številka 12... )

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pa sem doma....
17.2.2005 18:38:36   
KIRA
zanimivo. to je pol novost. nas so vse klicali po zvočniku: ga. ta in ta, v slačilnico a ali b... kot po tekočem traku. ko si bla not, je že druga zunaj čakala.9nebesa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pa sem doma....
17.2.2005 18:39:40   
Anitka
Je mojemu sestra rekla, da je to zaradi varovanja osebnih podatkov.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pa sem doma....
17.2.2005 18:58:25   
cmokec
Evo, prvi obisk je za vama. Vesela sem, ker si dobila pozitivno izkušnjo. :bravo::bravo:

:angel::miska::pujs: Korak po korak, pa sigurno do cilja. :angel::miska::pujs:

cmokec

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pa sem doma....
17.2.2005 19:49:08   
Pia73
Sem vesela, da sta dobro opravila, pa saj dr. Reljič je res fajn dr. Sedaj pa ste še stopničko bližje k cilju,.... :rozica::rozica::rozica:

Jaz sem bila pri dr. Reljiču nazadnje konec oktobra (zdajle razmišljam, da sem mogoče takrat že bila noseča :bravo: ) in še ni bilo tega sistema s kartončki. Očitno je to res novost,... :bravo:

Zdaj pa menda lažje gledaš na vse,... saj bo, boš videla,... :bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pa sem doma....
17.2.2005 19:51:44   
biba77
Anitka, celi dan sem mislila na tebe! No, si vidla, da ni bilo tako hudo? :)
Januarja so pa kartoncki ze bili.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pa sem doma....
17.2.2005 20:11:03   
Anitka
Hoj!

Ja res je sedaj spet precej lažje. Sem tudi jaz mislila na vse vas in na vaše prijazne besede.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pa sem doma....
17.2.2005 20:27:06   
miska2004
Vesela sem zate, Anitka, da ni bilo "prehudo" in da sedaj gledaš na celo zadevo bolj veselo!
Vem da nestrpno čakaš M in potem še eno, da se končno začne "akcija", ampak saj bo, čas hitro mine. In mogoče vama vmes res uspe po naravni poti - držim pesti!!!

Srečno!:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pa sem doma....
17.2.2005 20:58:48   
tia
Anitka vidiš ,da ni tako hudo kot si mislila,sem danes celi dan mislila nate,samo da se je premaknilo.
Veš kaj vidva pa kar sedaj veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,kaj pa veš mogoče pa ti ne bo potrebno na naslednje preiskave,držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

Bodi mi lepo,pa se kaj slišive.

pa pa

Tia
:nosecka: 14 6/7

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pa sem doma....
17.2.2005 21:04:07   
tinkamiška
Anitka, sem tudi jaz vesela, da so tako lepo ravnali z vama in da si zdej boljše volje:bravo::bravo::bravo::bravo:

Želim vama, da bodo zdej poti peljale čimhitreje do vajinega:duda:

Lepo se imej:rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pa sem doma....
17.2.2005 21:48:25   
borovnička
Anitka, jest malo kasnim (kot ponavadi :zmeden:), ampak ti vseeno povem, da sem vesela za vaju :sloncek: in vama želim še naprej dobre izvide in potem čim čimprej :modri::roza:!

Pa seveda :miska::miska: bom še zmerej fejst skup tiščala! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pa sem doma....
18.2.2005 8:39:49   
buškica
Anitka, no vidiš da je vse v redu. Zdej pa pogumno naprej. Sej bodo dnevi kr leteli.
Držim pesti zate:miska::miska:.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pa sem doma....
18.2.2005 13:17:50   
Mijavček
Oj, jest sem spet mal pozna mapak klub temu...

lepo Anitka, da si zadovoljna, to veliko pomeni.
Tole s kartonsčki me je pa sploh razveselilo. Upam, d ase bodo v LJ tudi kaj takega spomnili, ker pri nas je namreč tako:
polna čakalnica moških in žesk, aprov ali ne-parov, ki so tam zaradi najrazličnejšega vroka; nasproti ambul. je tudi navadna gineko ambulanta itd... Potem pride iz Androloškega laboratorija ven sestra in zavpije (ime je izmišljeno): gospod Kovač, seme !!!!

Včasih kar ne morem verjet, kako so lahko taki!

LP
Mijavček :muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.