Anitka -> Pa sem doma.... (17.2.2005 16:32:43)
|
:rozica::rozica::rozica:Hojla drage moje prijateljice!:rozica::rozica::rozica: Pa je prvi obisk v ambulanti za neplodnost za nama. Kot prvo, moram pohvaliti celotno osebje v bolnici :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: in pa način dela, ki ga imajo s pacienti. Kot prvo že to, da te ne kličejo po imenu, ampak imaš kartonček npr. rdeče barve s št. to in to in te tako tudi kličejo. Ne vem kako je drugod, a v MS tega še nisem videla. Potem sestre so zelo prijazne in pa seveda kar je najpomembnejše je fantastičen tudi dr. Reljič:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa da malo opišem najino "kalvarijo", ki niti ni bila tako huda. Najprej je nalogo opravil moj :love: . Tudi tu je MB pred MS. Tista kabina je O.K., ker pri nas gre moški pa kar v navadni WC. Potem sva pa bila naročena ob 11-ih. Sva prišla na vrsto malce z zamudo, a sem to malce spregledala. Ko sva prišla notri so tam sedeli dr. Reljič in pa dve praktikantki. Najprej sicer nisem vedela kdo ali kaj sta, a mi je čez čas postalo vse jasno. Dr. me je malce izprašal in vzel anamnezo, potem pa je vzel v roke cel kup mojih izvidov. Se je pošalil in rekel, da imam laboratorijskih izvidov kot da bi bila tam zaposlena.:)- Ja pa pohvalil je mojo super G, ki se je res potrudila z vsemi temi preiskavami. In kaj mi je povedal? Da me bo najprej dal na UZ v sredini ciklusa, da preveri kaj je zdaj z ono mojo cisto, ki sem jo lani dobila na desnem jajčniku. Pa niso mu všeč tile moji slavni izcedki pred M, ki se pojavijo kakih 7-9 dni pred M. Je rekel, da to ni v redu, če slučajno prihaja to kje iz maternice, saj je možno, da se zaradi tega sluznica ne zadebeli dovolj in ne more priti do zanositve. Torej po UZ in po naslednji M (aprila? )ter po celotnem izvidu spremiograma (glede morfologije morava še čakat) grem na nek endoskopski poseg - delajo ga skozi nožnico in je prijaznejši od laparoskopije, če bo pa potrebno pa bodo naredili laparoskopijo ali celo histeroskopijo, če bi bilo kaj preveč zaraščenega... No in če na kratko povzamem, sedaj "čakam" na M tam okrog 28.2./1.3. da se potem naročim na UZ, potem spet "čakanje" na M, da se naročim za naprej. Tako malce sem se razpisala. In še enkrat se moram zahvaliti vsem vam, ki ste me bodrile tule na RR-ji in pa tudi preko SMS-ov. H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica:! vaša Anitka:metulj:
|
|
|
|