Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 9:00:29
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Ojla! Ja jst sm začela nekje teči pred 14 dnevi, tmala je pa stara 2m+11 dni. Prej se nism upala, ker sem bila tud šivana, pa vse to! Pa jst nimam glih kakšne probleme s tem k tečem- tud pr mleku ubistvu ne. Drgač pa en deci piva spiješ zvečer, pa boš vidla, kolk mleko bo :) (to je res) :) lp
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 9:10:02
|
|
|
|
Olivija
|
ne, pri meni ni telovadva nič vplivala na mleko, tudi dieta ne, ker pa res nisem mogla počakat 6 mesecev s hujšanjem.
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 9:39:09
|
|
|
|
želva
|
Ti sam športej Z mlekom pa bo vidla kako bo. Prej, ko po 2 mesecih itak ne boš ne vem kaj športala, pol se pa ponudba-povpraševanje že uskladi, tako da pomoje ni panike. Jaz sem tud s svojo kužo do dneva pred porodom vsak dan šibala 5km.No, tekla nisem, sva hitro hodile. Sem bila v super kondiciji, porod je minil v 2,5 urah, po enem mesecu se mi pa ni več videlo da bi rodila.
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 23.5.2008 13:24:37
|
|
|
|
Naja30
|
Telovadba po moje ne vpliva. Dieta pa je pri meni vplivala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2008 15:32:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 25.5.2008 16:01:52
|
|
|
|
Jančika_
|
Šport pri meni ni čisto nič vplival na količino mleka (pa sem tekla relativno veliko), dieta (Monti) pa fejst, tako da sem s tem žal morala počakati do konca dojenja.
|
|
|
|
RE: Telesna vadba po porodu 25.5.2008 22:16:41
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška in kaksne so bile diete po podou? Jaz sem poskusila z ločevalno. Pa ni šlo, mleko mi je zmanjkovalo. Tega pa nisem hotla reskirat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?